A opět neschopný InTime: už 20 min. v tlf poslouchám hudbu a blbý text s poděkováním za trpělivost -před hodinou jsem dostala mail na vyřízení In Timem nedodané zásilky a ten NEEXISTUJE
Až do hranic mě Hermès informoval o pohybu balíčku promptně.
Stěžovací vlákno
Garfie Netopíme, jen jsme konečně vypnuli klimatizace ![]()
Taky netopíme a doufám, že ještě aspoň měsíc půjde chodit bez ponožek... a nahoře klidně šálu :)
Tulipe podle mě v pohodě, předpověď nevypadá nijak tragicky...
Ounz Hezky? Sprostá zima je! ![]()
Už asi jen povzdech. Opar se změnil v strup přes půlku rtu a protože jsem se celý víkend smála, plavala, běhala a prostě neměla čas to mazat, tak tam budu mít parádní jizvu. Další jizvu. Prostě Joker.
Vošky tu este neboli? Tak nate!
Tie biele mrchy mi obsadili skoro vsetky kvety nez som si ich stihla vsimnut (no jo, som biedny hospodár) a polka z nich bude na vyhodenie
cim sa ich zbavim, mozem postriekat dacim aj okno a zaluzie? Mam pocit, ze sa zdrzuju aj tam a nechcem aby mi napadli aj nove kvety co potom kupim. Je ich tu strasne vela fnuk.
já jsem se včera ptala, jestli už se nebude topit a prej že nejdřív v listopadu, v září se netopí!!! Na noc si okno otevřu a přes den mi venku zima taky neni, ale kurňa v tom baráku večer sedět, to je kosa jak blázen
Potrefenáhusa Oblec si svetr, ne? ;-)
Garfie a bundu
Potrefenáhusa V baráku je na podzim nějak větší kosa než v bytě a hlavně nevlídno, si to pamatuju z dětství a puberty (panelákový dítě), když jsme přišla ke kamarádc,e co měli barák, vevnitř 16 a netopili, děs.
Já dokážu dýl sedět ještě tak ve 20, jak to spadne na 19, tak se pustí kotel a mám ho za to teda ráda.
Ad panelák - tam i při vypnutým topení topí stoupačky od sousedů, to se nepočítá :-).
Potrefenáhusa no v domě je to jiné, to je jasné...
Zina Mně dokonce přijde, že 20 v bytě a 20 ve starším domě je rozdíl. Tady v klidu v těch 20 můžu sedět v tričku. Na chalupě se nabalím. Je tam taková vlhká zima.
Renusatko máš pravdu, pocitová teplota v dome a byte je iná.
Potrefenáhusa
Pamatuju si, jak jsem na gymplu chodila tatínka (fanouška nízkých účtů za elektřinu) v zimě prosit, jestli by mi nepřitopil v pokoji, protože nemůžu rýsovat, jak mám zmrzlé prsty, já jsem protřelá!
Garfie
něco mi vymysli, prosím!!!!! Pletení nefunguje :-))
Garfie Netopime, doma mám síce chladnejšie, ale stále vetrám. Minulý rok sme začali prikurovať na noc v novembri a to len kvôli psom.
Mrakoplas huš!!!
andulka01 Taky jsem mívala opary, při každém pohybu pusou mi to praskalo a tekla mi krev. Buď trpělivá a pořád to maž - Defect od CutisHelp ( na noc) a tyčinka Placenta 100x denně. A jizva nebude, taky žádnou nemám.
Spím při otevřeném okně skoro celou zimu. 12 stupňů v ložnici je fajn. Ale nemůžu nechat sedět děcka v 17 stupních ( a ta neochota vzdát se kraťasů a tílek
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.