Zarinya mě bolí hlava tak 2x ročně, takže pohoda. Ale moje babička, teď přes 90 let skoro nechodící, tvrdí že ji hlava nikdy nebolela, tak ostatní nechápe a tvrdí, že mají jít něco dělat a bude po bolesti. Ale jinak je a byla vzdycky zlatá ![]()
Stěžovací vlákno
JankaM tak ona bolest hlavy a migrena je opravdu velky rozdil...kdo nezazil nepochopi,ale preju mu to.
Zarinya vsak jo, preju at je brzo lip.
Zarinya moc lituju, kdo nezažil, nebo neviděl trpět s migrénou někoho blízkého, ten to nepochopí.
Nemůže tě manžel odvézt do nemocnice na infuzi?
Antje dneska uz dobry.diky.:-)
uvidim jak zabere lecba od neurologa.Nejhorsi je,ze se clovek pak dostane do takovyho kruhu,ze i kdyz to prejde tak ma strach co to zase spusti,protoze se to uz vymklo kontrole....dnes je velky vitr,hned mi naskocil strach jestli to zas nezacne.
des.
Zarinya rozumím, znám to od sestry. Snad ti ten neurolog uleví aspoň trochu.
Zarinya to me mrzi, mamka tim driv trpela, bylo mi ji vzdycky hrozne lito.
Lamicka ja myslim,ze jeste patrim k tem "stastnejsim"...zaclo to az po ctyricitce,nekdo se s tim musi potykat cely zivot.![]()
a doufam,ze s prechodem to zmizi....(neberte mi iluzi
)
dekuju![]()
Zarinya moji mame to po prechodu zmizelo ![]()
Lamicka
moji taky,proto se k tomu upinam.
Ze se zacnu nekdy tesit na prechod, by me nenapadlo![]()
Zarinya moc potlapkavam, migrena je strasna, ja byla v pohode s antikoncepci
Zarinya moc potlapkavam, migrena je strasna, ja byla v pohode s antikoncepci
Zarinya kamaradka, ktera trpi na brutalni migreny, si chvalila nejaky lek...zaujalo me, ze se strika do nosu. Rikala, ze ucinkuje okamzite, a to i kdyz je uz bolest naplno rozjeta. Ja nastesti trpela na migreny jen par let, ale musim rict, ze to bylo hrozne. Mela jsem na to i nejake leky od neurologa - a nefungovaly, resp. muselo se to vzit hned na pocatku migreny, coz jsem malokdy podchytila...
Gatita fentanyl?
viktorka_od splavu fakt?to zavidim,ja mam prave pocit,ze antikoncepce muze za vznik.
dekuju za potlapkani![]()
Gatita to me taky zaujalo,do nosu.Mne strasne stve brat ty leky na bolest a jeste kdyz nezaberou tak tuplem![]()
ja se snazim jist,zit zdrave,nemocna sem nebyla asi deset let,ani nachlazena nebyvam,ovsem co do sebe musim mesicne narvat leku me strasne vytaci.![]()
je dobre,ze te to preslo.
viktorka_od splavu to nevim, musela bych se zeptat. Vim jen, ze je to sprej, na predpis a s doplatkem. ale ucineny zazrak pry:)
Zarinya znám, soucítím
co zkusit změnit antikoncepci?
OliveOyl to uz prave nejde(rekl mi gynekolog),leda vysadit,ale uz o tom uvazuju kdyz ted nezabere to od neurologa.Ale docetla sem se,ze i kdyz ji vysadim,neni jiste,ze to prejde.
Ja mam momentalne nekolik mesicu velmi stresove obdobi,proto se asi cetnost navysila....musim se prekonat a zacit zas rychlochuzovat casteji,jogovat a vubec psychicky se vzpamatovat pak to snad zas pujde.
...někde jsem četla, že migrena je vlastně dlouhodobě neventilovaný vztek...
Musí to být opravdu strašné, takhle určitá období přežívat.! Ale věřím, že základ, problém je někde v člověku, jeho životě a tak...
Držím pěsti![]()
Miru le to je docela mozne... Mne ji spousti stres. Pri nastvani me v posledni dobe okamzite zacne bolet sval okolo klicni kosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.