Doprcic doprcic! Som blbka hlavne ze kupijem blbiny, ale ze iddm dnes gratulovat kamaratke k 60 a nenam pre nu darcek je fakt na facku. Keby mi neprisla od nej sms s upresnenin casu, uplne zabudnem aj ist. No co teraz? Asi vykupim nas obchod, okrem ponoziek. Len co vziat? Kopla bysom sa ![]()
![]()
Stěžovací vlákno
Mutziputzi Teda,to jsem ji nemela oznacovat:-D
paktofonika docitam spatne, som rada ze ntb prezil ![]()
Mutziputzi pardon ![]()
Mutziputzi dakujem pekne , si taka mila ![]()
ze by som jej dala tu sepiu? ![]()
Marbuša tyjo, tak Laufr a jeho chlapik statecny je jeste vetsi peklo nez Gottakova Anticharta :D
Janulik03 a co takhle nejaka fakt krasna velka kytice? Vim, ze asi dostane od manzela a rodiny, ale potesit by mohla :)
razorblade no ona nie je typ kyticovy to je ten problem. Pamatam jej 50 ked sme dorazili okrem ineho s kyticou, tu slahla do vedra s vodou k ostanym a ze kde mam tortu?
Tu sme samozrejme mali aj s trekingovymi palicami, to ju v tej dobe nadchlo. Teraz je vdova, ma chovnu stanicu psov, tak je to tazsie
razorblade co-to-je?? ![]()
Já teda nemám k notebooku paktofonika žádnej vztah, život mi nijak neovlivnil a nemůžu říct, že by mě to nějak osobně zasáhlo. (škoda vína teda!)
Janulik03 no a dobrej dort jeste nekde narychlo nesplasis? protoze neco, co by bylo jen pro ni a melo souvislost s temi psy, se uz bude tezko narychlo vymyslet a hledat :(
moora mam pocit, ze kapitan Minarik chtel spachat atentat na radio Svobodna Evropa. A Laufr o tom nazpival oslavnou odu. Je to super shit.
moora neznáš Laufrův největší hit nebo co? :-D
razorblade nesplasim ale uz som vzala lepsi sampus a vedla vypytala poukazku na masaze.
Potrefenáhusa neznám a tohohle jsem dala tak 20 vteřin? Víc fakt nešlo
moora tos měla ještě chvíli pokračovat (můj ex ex byl tady tim malinko posedlej :-)
Já teda nemám k notebooku paktofonika žádnej vztah, život mi nijak neovlivnil a nemůžu říct, že by mě to nějak osobně zasáhlo. (škoda vína teda!)
Aranel Ses hrozne necitliva!
paktofonika Mne se proste libi, jak ty si tady do tech prispevku o Gottovi zijes svoji vlastni notebookovou tragedii:-D:-D.
Tak vieš čo sú to za šoky? V noci som rátala, koľko za taký notebook môže byť šiat :D Veľa!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články