Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Kokoska
34900 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:10

Pinot Noir Na to, co bylo dneska venku, to sedí!

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:18

rysamona děkuju za tip.. na radu lékárnice Zodac a excipial - zatím bez výsledku. Tak proč nezkusit i tohle :). 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. října 2019 23:46

continuity Dadoo Taky mě chytly záda, bedra, strávila jsem víkend na břiše s teplým zrním na zádech, klesla jsem tak hluboko, že jsme si kvůli tomu nahřívání koupila mikrovlnku. A pes veterán se taky sotva vleče, tak myslím, že je to fakt počasím.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. října 2019 08:19

Zina se zádama lituju. ty obilný polštářky jsou super, dávám na zatuhlej krk, v zimě jako termofor do postele a malejm ptákům místo inkubátoru. mají fakt mnohostranné využití

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 04. října 2019 12:00
Reakce na DruI:

coralline Já si tuhle myslela, že mi pračka sežrala ponožku a našla jsem ji po měsíci v kapse u kalhot. Takže jestli se s hadříkem pralo něco s kapsama, radím prohledat ;o)

​já jednou našla ponožku ve vypraném povlečení na peřinu

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. října 2019 12:41

whiskas dost mi pomohl rybí tuk. Kupuju Mollers s příchutí citronu, původně byl koupen dceři a mně na imunitu, vedlejší efekt byl, že mi přestaly padat vlasy. Rybina z toho cítit vůbec není. 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 04. října 2019 12:57

bram Díky. Uvažovala jsem o nějakých kapslích s omega 3 ...

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:57

Zina Mě krční páteř ve středu, mohla jsem počkat do soboty, ale... nemohla, už ve čtvrtek ráno jsem mazala na odblokování (50 km autobusem). Ta úleva pak

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 04. října 2019 15:43

Aranel Moje parketa jsou záda, konkrétně SI skloubení, krční mě chytla jenom jednou, ale taky to stálo za to. Dobrý bylo, že narozdíl od těch plotýnek jsem z rehab fakt šla jako nová, to bederka se mi dává dohromady pomalu.
Ale zrní a suchý teplo fakt doporučuju, jak píše Moora, má hodně využití. Já jsem donedávna používala lahev s horkou vodou, ale ta je dost tvrdá a rybník v posteli vprostřed noci taky nic moc :-).

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 04. října 2019 15:54

Gellnerova tak excipial a nejake dalsi taky nepomohly. Ja bych rekla ze ten protektin je jistota a staci malicko.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. října 2019 19:30
Reakce na Zina:

Ale zrní a suchý teplo fakt doporučuju, jak píše Moora, má hodně využití. Já jsem donedávna používala lahev s horkou vodou, ale ta je dost tvrdá a rybník v posteli vprostřed noci taky nic moc :-).

​ja si zrovna pred par dny koupila polstar vycpany tresnovyma peckama,byla sem dost nadsena,(vlastne furt sem),ale zda se mi,ze hodne rychle vystydne.

Driv sem taky mela lahev,kdyz se vyfoukne vzduch tak tvrdy neni,vydrzi to skoro celou noc,ale mam strach z exploze a naslednyho opareni jak tu myslim psala RoSa

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 04. října 2019 19:36

Zarinya Na tohle je dobry polstarek naplneny hrubou soli, nahrivam si ho v normalni troube a pak sala hodne dlouho. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. října 2019 19:39

Myrtila se priznam,ze kdyz sem ho kupovala tak me vubec nenapadlo,jak dlouho to vydrzi teple a zda maji i jiny naplne.

Mozna ty tresnovy pecky vydrzi zrovna nejmin.

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:06

Zina Zarinya Myrtila 

Používám klasický Thermofor, nic nevybuchuje, neteče, nijak extra rychle nechladne a je příjemné, jak se dovede přizpůsobit. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:10

kocoureksuggy tak ja s nim do ted mela jen dobrou zkusenost,ale ten peckovy je lehci a lepe drzi treba za krkem nebo by se dal treba salou omotat kolem pasu.....

ale po  tom co se to RoSa stalo sem mela trochu strach to priznam.

Offline RoSa
10156 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:16

Zarinya jo, pamatuješ si to správně: léčila jsem si tehdy bederní páteř, nalila horkou vodu do flašky, to pak přepásala ledvinovym pásem z králíka, a ona hnedka praskla... než jsem se vymotala z těch šňůrek, měla jsem na zádech solidní popáleninu nevim jakýho stupně a skončila jsem na chirurgii... už mi to nesmí do baráku! a to byla prosím láhev určená pro děti!!!

koupila jsem si pak nějakej špaldovej/pohankovej? polštářek, mikrovlnku nemám z principu, tak v troubě jedině nahřát

Offline Karja
44661 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:20

RoSa Jojo, ta láhev, to je tak hodit si do postele k nohám, na tělo bych si to taky nedávala.. Mně to jednou v posteli vyteklo, a fakt jsem si prvních pět vteřin po probuyeni myslela, že jsem se počůrala! Nic moc pocit

Offline RoSa
10156 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:23

Karja jó, když vyteče studená nebo vlažná, to je eště zlatý! tohle bylo hned po naplnění

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:24

RoSa zahojilo se ti to?popaleniny jsou svine....

Offline RoSa
10156 příspěvků moje polička 04. října 2019 20:26

Zarinya zahojilo, srovnalo se to a žádnej flek nemám, nikdo by nic nepoznal! zaplaťpánbu za ty chirurgy!