paktofonika Jezis co to mas za stroj prosim te! To nesmis mit jablko, kup si nejakou cinu, to pak budes rada az tam neco vylejes, ze si koupis novej a na saty to pomalu nejde prepocitat ani:-D. Mne teda jednou chcipnul nezalohovanej a to bylo drama:-D:-D. Ale dostali jsme to ven;-)
Stěžovací vlákno
Ked som klikla na Laufera pod nim sa mi ukazalo video s Gottom a teda priznam ze som si to pozrela cele a celkom ma to dojalo.
Já teda nemám k notebooku paktofonika žádnej vztah, život mi nijak neovlivnil a nemůžu říct, že by mě to nějak osobně zasáhlo. (škoda vína teda!)
![]()
Jdu si postěžovat na padání vlasů. Pozoruji tento jev více než měsíc, zahájila jsem boj dodáním vitamínů - konkrétně beru Eladen a na pokožku plácám Biohar, neb tato kombinace nedávno zabrala mámě. No, u mě nic, žádná změna a začíná mě to trochu děsit. Dále zvažuji radikální střih, ale krátké vlasy mi nesluší a také si nejsem jista, jestli by to pomohlo, protože, když ubydou i vlasy v délkách, řekla bych, že vynikne celkový úbytek vlasů. Dost mě to štve a zvláště představa, že se to nezlepší, případně zhorší. :-(
Marbuša tyjo, tak Laufr a jeho chlapik statecny je jeste vetsi peklo nez Gottakova Anticharta :D
Janulik03 a co takhle nejaka fakt krasna velka kytice? Vim, ze asi dostane od manzela a rodiny, ale potesit by mohla :)
No jo, ale když mi bylo 12, tak jsem o tom prdlajs věděla!
whiskas za měsíc nemůžeš pozorovat žádné zlepšení, pokud jsi nasadila nějakou podporu. když to nezabere za další měsíc, začala bych teprve panikařit.
Jiná Realita Tak čekala bych, že za měsíc už se začne něco dít. A nepanikařit? To se celkem lehko říká, když vlasy jsou pro ženskou docela důležité, alespoň pro většinu. A pocit, kdykoli si hrábnu do vlasů a X jich vytáhnu, mě tedy radostí a optimismem příliš nenaplňuje. Představa plešaté hlavy mě skutečně děsí - nemám totiž hezký tvar lebky
.
whiskas Jiná Realita na paniku nie je nikdy neskoro ![]()
whiskas to robi mozno zmena na chladnejsie pocasie. Este chvilu vydrz mozno sa to zlepsi
whiskas mne se tohle deje nekdy na jare a vzdycky si to nejak "sedne". ale mne obecne padaj vlasy fakt hodne
whiskas měsíc je fakt brzo, věř plešaté zpěvačce, která se s tímhle potýká celý život :/ všemu dej dva měsíce.
Karja Jablko nemám, mám Dell, kúpila som ho z druhej ruky a i tak bol dosť drahý. Obyčajný by toto neprežil, no a jedno šťastie je, že sambo je super IT podpora ![]()
Janulik03 razorblade Jiná Realita Díky. Kdyby měl někdo tip na "zázračný" prostředek, sem s ním. Děkuji.
whiskas mozno sa nemas dost rada ![]()
prepac ale lakalo ma to
whiskas methionin. Nutno pocitat s hustou srsti vsude a take s nezmernou chuti k jidlu (B vitaminy). Ale za pekny vlas to stoji, resp.oboje se da resit. Vysledky za 2 mesice nejmin, a to podrustky a la Rakosnicek. Stop padani jeste pozdej..
whiskas jestli jsi ochotna vyzkouset i babske rady, tak caj z koprivy. Idealne z bylinkarstvi.
whiskas mně takhle padají vlasy vždycky na podzim a na jaře a zkrácení mi na to pomáhá okamžitě. Se ty vlasy leknou nebo co:) ale ne na krátko, stačí dva tři cm, já nosím mikádo furt. Vitamíny nejím, to nikdy nevydržím dýl jak týden na to myslet...
whiskas mozno sa nemas dost rada
prepac ale lakalo ma to
![]()
A nebo to mám za TO, že jsem nebyla spokojená s kvalitou, střihem atp.
Pavlena Udělám cokoli. Asi máš na mysli čistý methionin, nikoli jen tablety, ve kterých je ho obsaženo malé množství. Nevíš, kolik se toho bere, aby byl efekt zaručen?
Lamicka Sice se mi z odéru kopřivy dělá nevolno, ale jak jsem psala, udělám cokoli. A tedy pít, nebo na hlavu? ![]()
A asi listy, nikoli nať, že?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články