milacka
Přiznávám se, ale musela jsem ... Dnes jsem si neodpustila "Být stále mlád" v X verzích". A přiznání 2, že mě to dojalo a nestydět se, přiznám se potřetí, že až k slzám. Trapka jsem.
A mně se navíc i líbil jako chlap. Prostě škoda ho.
milacka
Přiznávám se, ale musela jsem ... Dnes jsem si neodpustila "Být stále mlád" v X verzích". A přiznání 2, že mě to dojalo a nestydět se, přiznám se potřetí, že až k slzám. Trapka jsem.
A mně se navíc i líbil jako chlap. Prostě škoda ho.
whiskasja zas jedu na "Rano jedu dal" a taky slza ukapla.![]()
whiskas nie si sama, púšťam si jeho hudbu a moje oči sa lesknú. Škoda ho veru, takéto talenty sa často nerodia. A bol veru aj fešák.
whiskas nie si sama, púšťam si jeho hudbu a moje oči sa lesknú. Škoda ho veru, takéto talenty sa často nerodia. A bol veru aj fešák.
Sweet Potato
AA proč? Tady se diskutují různé aspekty životů celebrit, takže proč se ne vyjádřit, že pro mne to není událost dne, že pro mne to nebyla osobnost mé generace?
Protoze je to nectlivy,trapny a buransky......napriklad.
ZarinyaChápu
.
Zarinya Ráno jedu dál je najobľúbenejšia pesnička môjho 4-ročného vnuka. Čo sme sa mi pri nej natancovali.
BBuranske a necitlive by bylo, kdybych mu to přála, nebo pozůstalým. To, že pro mne není Gottův skon nějakým mezníkem, natož generačním, je prostě jen jiný náhled na roli, kterou ve společnosti hrál. A když se tady rozebiralo, jak zasáhl do ciho života, jak ho kdo měl rád, nepřijde mi nevhodné říci, že byl někomu celkem jedno.
milacka je krasna a vystihuje dnesni den.![]()
R.I.P.
Hmmm, kéž by bylo více takových průměrných hlasů :-).
černá kávaTu mám taky moc ráda ...
.
černá káva napríklad. A ďalšia a ďalšia a ďalšia.... Som prekvapená, ako veľmi ma jeho smrť zasiahla. Aj keď bol veľmi chorý a dalo sa to predpokladať, stále tomu nechcem veriť.![]()
whiskas Mně se ještě vždycky líbila Když muž se ženou snídá.
Pinot Noir A tahle prastará byla též má oblíbená
, ale spíše kvůli celkovému obrazu klipu.
A Kdyby tisíc klarinetů a už toho nechám.
Vyliala som víno na notebook. Našťastie je proti tomu ako tak chránený a nevyskratoval. Bude ma veľmi mrzieť ak to neprežije, ale viac ma mrzí, že som stratila nervy a dosť hrozne som okríkla Percyho, pritom za to nemohol...:(
milacka a ještě jedna naladovka mně napadá - zpívá se v ní " jen pták tam v korunách"
Ani mně by nenapadlo, že to je pro mě takový životní mezník.
Mě Gott bavil hlavně z období, kdy koketoval se swingem a rokenrolem. A pak jsem jako malá měla ráda (vlastně mám pořád) několik hitovek ze 70. let... Žánrově i kvalitativně toho za svou kariéru obsáhl strašně moc (včetně některých kýčovitých počinů - textově a obrazově - v podobě přeslazených klipů) z posledních let. Ale takové pecky jako Trezor, C´est la vie, Oči má sněhem zaváté, ty se mi líbí léta
... Každopádně, podle mě byl nezpochybnitelnou hudební veličinou. Byl mi sympatický svým humorem, profesionalitou, pracovitosti a laskavostí. O ostatním třeba jindy.
No a taková náhoda?... dneska ráno - jsme si doma se synem prozpěvovali C´est la vie... nádhernou původní skladbu ze 60. let. "Až jednou za noci nebo i za dne srdce mé zpomalí klus, náhle opona spadne, až hudba dohraje blues..." ![]()
Teď jsem se zamyslela, která píseň Karla Gotta se mi líbí nejvíc a jako první se mi vybavila "Tři oříšky pro Popelku" a potom jedna kde se zpívá Ringo, George, Paul, John a to netuším jak se jmenuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.