Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 02. října 2019 20:25

dzizisketa chápu, jak to myslíš, ale jde prostě o to načasování. Teď to není jen tak nějaká diskuze o tom, co kdo pro někoho znamenal. Je to zjevně živé a pro mnoho zúčastněných citlivé. 

Offline Sweet Potato
40299 příspěvků moje polička 02. října 2019 20:26

Černá kočka Kupodivu Beatles

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 02. října 2019 20:26
Offline vanilka
2170 příspěvků moje polička 02. října 2019 20:28

dzizisketaprotože někdy, v jistých případech, mlčeti zlato?

Offline Kora
příspěvků moje polička 02. října 2019 20:30
Reakce na dzizisketa:

Jsem asi necitlivá, ale mne to teda nijak nedojímá. Jeho tvorba i osobnost šla úplně mimo mne. 

​Už jsem myslela,  že jsem jediná. 

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 02. října 2019 20:42

Sweet Potato To je ale hezké,  že ta píseň je o Beatles jsem věděla, ale že se tak i jmenuje to ne.

Kdyby po mně někdo chtěl vyjmenovat aspoň deset písní Karla Gotta, tak skutečných názvů moc neznám (možná Lady Carneval, Mája, Tři oříšky a teď už i ty Beatles), ale ve skutečnosti těch písní  znám mnohem víc tak nějak mimochodem.

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 02. října 2019 21:38
Reakce na dzizisketa:

A když se tady rozebiralo, jak zasáhl do ciho života, jak ho kdo měl rád, nepřijde mi nevhodné říci, že byl někomu celkem jedno. 

​No ale nevhodné je to právě proto, že se rozebírá, jak ho měl kdo rád. Je to stejné, jako kdybys to šla vykládat před Bertramku lidem, co tam přišli klást svíčky a květiny.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:31

Ach jo... Notebook to neprežil

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. října 2019 22:33

dzizisketa Tak nazor mit muzete, ale socialni inteligenci taky ze, takze asi chapete, ze to tady trochu sliznete. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:35

Karla Gotta jsem nikdy aktivne nevyhledavala, ale presto par jeho pisnicek patri k mym oblibenym. "Tri orisky pro Popelku" si bez nej vubec neumim predstavit. Bracha se s nim pred lety parkrat setkal pracovne a dodnes vzpomina, jakej to byl prijemnej, skromnej, milej clovek. Je mi smutno, ze odesel. Pokud to nekdo povazuje za "hysterii", at si klidne poslouzi. 

Mimochodem, za posledni rok - dva se tady diskutovalo o cele rade umelcu z ruznych branzi, kteri zemreli (nekteri necekane). Dodatecne priznavam, ze vetsinu z nich jsem sotva znala, a jejich smrt pro me osobne neznamenala zadnou ztratu. Presto by me ani nenapadlo vmisit se do diskuse, kde uzivatelky projevuji smutek a uctivaji neci pamatku, jen abych vsem oznamila, ze dotycny a jeho smrt jsou mi u prdele

Offline Karja
44668 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:48

A stezovaci vlakno je navic hajeny! Bylo to v pravidlech! Ja trochu dzidzisketa chapu, sanozrejme je mi to lito, ale na druhou stranu krasnej vek (z meho pohledu, za dvacet let to budu treba hodnotit jinak), krasnej zivot vlastni a krasnym ho udelal spouste lidi okolo. Proste nejde mi rict ,,je ho skoda,, kdyz jeho zivot se takhle naplnil! Je mi ale lito tech holcicek, je to takovej blbej vek (ale na umrti rodice je kazdej vek blbej), ale je to takovy, ze jsou jeste male, tata s nimi dlouho nebyl, ale na druhou stranu jsou uz dost velke, aby chapaly ten dopad toho, co se stalo. Proste z toho me mrazi, zanechat tady takhle dve male deti, ale to se bohuzel deje dnes a denne, v tomhle je zivot skutecne nelitostnej:-(.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:51
Reakce na MP Marge:

Karla Gotta jsem nikdy aktivne nevyhledavala, ale presto par jeho pisnicek patri k mym oblibenym. "Tri orisky pro Popelku" si bez nej vubec neumim predstavit. Bracha se s nim pred lety parkrat setkal pracovne a dodnes vzpomina, jakej to byl prijemnej, skromnej, milej clovek. Je mi smutno, ze odesel. Pokud to nekdo povazuje za "hysterii", at si klidne poslouzi. 

Mimochodem, za posledni rok - dva se tady diskutovalo o cele rade umelcu z ruznych branzi, kteri zemreli (nekteri necekane). Dodatecne priznavam, ze vetsinu z nich jsem sotva znala, a jejich smrt pro me osobne neznamenala zadnou ztratu. Presto by me ani nenapadlo vmisit se do diskuse, kde uzivatelky projevuji smutek a uctivaji neci pamatku, jen abych vsem oznamila, ze dotycny a jeho smrt jsou mi u prdele

​Druhy odstavec mi naprosto mluvi z duse....

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:51

Karja ano,budes.

Offline Karja
44668 příspěvků moje polička 02. října 2019 22:59

Zarinya Urcite ano, protoze mi zestarnou vsichni pribuzni, ale u nas se v cele sire rodine dozila tohoto veku jen babicka a posledni roky pro ni nestaly za nic. Proto je pro neskutecne obdivuhodne byt v takovehle kondici fyzicke a psychicke v takhle pokrocilym veku.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 02. října 2019 23:03

Karja ja si taky na jednu stranu rikam, ze je to krasny vek. Ovsem na druhou stranu, muj otec je o pul roku starsi nez Gott a u nej si rikam, ze by to teda bylo strasne brzo a doufam, ze tu ve zdravi bude jeste dlouho (klep klep klep) 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 02. října 2019 23:06

Krehutka ja si to vravím tiež, moja mamina má 81 a jej vek vnímam ako ty otcov. Bolo by to strašne brzo...tak nech nás ešte dlho tešia svojou prítomnosťou.

Offline Karja
44668 příspěvků moje polička 02. října 2019 23:06

Krehutka Jo, preju vam to taky;-)))

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 02. října 2019 23:53

Aniz by to dzizisketa nebo razorblade jakkoliv potrebovaly, tak se jich musim zastat, vyjadrily svuj osobni nazor na to, ze se ji tato udalost emocne nedotkla, coz je na na foru typu parfu naprosto prijatelne, nikoho neurazily, vyjadrily to slusne, nerekly, ze jim je to u prdele... jak bylo receno, buranske by bylo, kdyby mu to praly, kdyby to rekly jeho blizke rodine (jasne, hypoteticka situace)... btw jsme zvedava, az umre zeman, zda bude zachovano stejne meritko...

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 03. října 2019 00:10
Reakce na nolita:

Aniz by to dzizisketa nebo razorblade jakkoliv potrebovaly, tak se jich musim zastat, vyjadrily svuj osobni nazor na to, ze se ji tato udalost emocne nedotkla, coz je na na foru typu parfu naprosto prijatelne, nikoho neurazily, vyjadrily to slusne, nerekly, ze jim je to u prdele... jak bylo receno, buranske by bylo, kdyby mu to praly, kdyby to rekly jeho blizke rodine (jasne, hypoteticka situace)... btw jsme zvedava, az umre zeman, zda bude zachovano stejne meritko...

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 03. října 2019 01:16

Tak ještě jednu popůlnoční ke Karlovi - zde je moje nejoblíbenější

Nezpochybňuji názory ostatních, ale já jsem prostě dneska dopoledne brečela. A odpoledne a večer jsme Karla zapili ....