Zarinya Ja zase kdysi mela asi pohankovy, nebo spaldovy, uz nevim presne, a taky moc nedrzel. Ten se soli jsem si teda usila sama na radu fyzioterapeuta. Mozna se da i nekde koupit.
Stěžovací vlákno
RoSa to je dobre.:-)
Myrtila aha,to je dobry napad...usit.To by me nenapadlo.![]()
ja nedam dopustit na pohankový polštářek - mám takový podlouhlý, dá se různě poskládat apod a teplo drží výborně, dlouho
Takový ty elektricky nahřívací dečky taky nejsou zlý ... ale na ten krk je vazne bozi to nahraty zrní, člověk si to muže prehodit jen tak přes krk nebo rameno jak potřebuje
za me teda nejlepsi ten modrej gelovej. Zaleju horkou vodou z konvice a vydrzi dlouho. Pro mimino mam nejakej s hroznovejma pecickama, ale to mi prijde dost slaboucky. A vydrz zadna.
711990 modrej gelovej máme, ale na krk to bylo malý a nedrzelo to vsedě
711990 ten modrej gelovej mam pernamentne v lednici,jedine na studeno.![]()
Pro mimco lepsi slabsi.Ona oparenina je raz dva....
711990 s tím miminkem bych byla hodně opatrná, jak píše Zarinya.. btw naco vlastně?
Potrefenáhusa oni maji ruzny velikosti,ale souhlas,ze za krk lepsi nejakej s tim zrnim nebo peckama.
Jakou jsi dovnitř dávala sůl - obyčejnou kamennou nebo nějakou speciální?
Jakou jsi dovnitř dávala sůl - obyčejnou kamennou nebo nějakou speciální?
viktorka_od splavu na prdy na brisko pry.
viktorka_od splavu U miminek na bolavá bříška.
rasaNori aha. na to mi doktorka ukázala takový hmat chvat co opravdu fungoval, jinak nic. tohle bych spíš nedělala
viktorka_od splavu ja mela pred 25 lety takovou zelenou mentolovou masticku a ta byla taky super.
viktorka_od splavu to by se mi akutne hodilo![]()
rasaNori to bys musela/byste musely přijet:-) to nejde vysvětlit na dálku
Isca Byla morska, ale rozhodovala jsem se jenom podle velikosti krystalu, aby mi nepropadavala svy. Jinak je to asi jedno, jaka bude.
viktorka_od splavu na brisko a je to specialni pro mimina, nahrejva se jen minutu v mikrovlnce na nejnizsi vykon a samozrejme nikdy nedava na holou kuzi a vzdycky je nutny to vyzkouset na sobe, jak moc to hreje. Ale trosku to pomaha nekdy. Nekdy ne:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články