Zarinya viktorka_od splavu 711990 S horkym sackem mame mame bohate zkusenosti, Zizinka ma jizvy pres pul zad :(
Stěžovací vlákno
711990 ja jsem malýmu ten pecičkovej polštářek vždycky dala pres body na břicho a zabalila ho do rychlozavinovačky. Docela to pomáhalo, asi jak to měl víc přitisknutý na sobě a dýl udržel teplo.
Solathis já myslela, ze se ji to stalo vyhrivanou podložkou pro stenata?
711990 zkus si s ním sednout, dej si ho na klin zády k sobě, roztahni mu kolinka od sebe, chytni ho zespoda pod koleny a co nejvíc mu pritiskni nohy směrem nahoru, aby byl v klubicku... ukazovala mi to sestra v porodnici a dost to na bolavý bříško pomahalo... syn se narodil předčasně, vazil 1950 g a měl svalovou hypotenzi, tak jsem s ním 3x denně cvičila vojtovu metodu... naštěstí všechno dobře dopadlo, už je vyšší než ja a vypadá to, že z něj vyroste chlap jako hora ❤
Edgejj, v klubicku se mu vzdycky trosku ulevi, i cviceni nohama pomaha. Ale zas at si nestezuju, nedela nejaky extra neutisitelny zachvaty, jen je znat ze ho to trapi. :)
711990 taky probioticky kapky pomáhaj, sice byly před těmi 14 lety pekelně drahý, ale byly to dobře zainvestovany peníze
Taky jsem se upínala na ty 3 měsíce a přešlo to už v 9 týdnech. Držím palce.
711990 jj, kluci na to prej trpej víc... A taky jsem ho nechávala hodně na bříšku, jednak si zaposiluje a taky se u toho vyprdí... Ale to už určitě znáš
Mrakoplas jj, tenkrát stála takova pidilahvicka asi 600,- a bylo to za chvilku pryč
Potrefenáhusa Ne, obkladali ji pytlikama s teplou vodou, jeden se pretocil a spadl ji na zada. No a protoze byla uspana, nekvicela a nikdo si toho nevsiml. Popaleniny tretiho stupne. Uz maji vzdusny tunel.
Solathis chudak mala.![]()
Gatita ja mam pocit, ze do nej furt neco kapu, tak to proste musi fungovat:D ale tygrika bud neumim nebo ho nema rad.
711990 a co se zkusit zeptat v lekarne na tu masticku?Ta se maze kolem pupiku a tenkrat zabirala senzacne.....urcite lepsi nez mu davat nejake kapky.
Bohuzel po tolika letech si nazev nepamatuju,ale v lekarne poradi.(snad se to vyrabi jeste tedy)vim ,ze byla hodne zelena,mentolova.
Byla jsem pri uklidu napadena pavoukem!!! Po mem hysterickem zachvatu a prehrabovani cele domacnosti pri shance biolitu a vykricich, jak to tady vsechno zlikviduju, se toho jal deda a zhodnotil, ze je to slusnej kousek....A ten se neceho jen tak nezalekne...... Takze mistnost zapecetuji, protoze deda mluvil neco o samicce, po tom, co jsem vypadala, ze uz asi pojedeme do porodnice, to odvolal, ze pavouci jsou samotari....ale karma je svine a ja jsem tento tyden asi v minus karme, takze nemuzu riskovat.....Takze dnes neuklizejte, fakt ne, at to nechytnete! Jsem tak otresena, az se mi profoukl dva dny ucpany nos!
Zarinya ma olej na masaz briska, mentolovou masticku, protiprdici kapky, probioticky kapky, hrejivej pytlik, cvicim mh s nohama, kope si v lehatku, davam ho na bricho, hodns lezi i na mne a davam si superpozor na jidlo;) myslim, ze jsem zkusila maximum a volim spis cestu spuntu do usi![]()
ne, fakt dekuju za rady, zkousim fakt vse, ale proste to musi prejit a to zazivani trochu dozrat...
Karja
bylo to jako v tom vtipu "Ty hajzle, kam me to tahnes???"
Tu mastičku jsem měla taky a byla super.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články