Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:22

Karja Mne se jednou zacal spoustet pavouk z vlasu nad celem. Nastesti malej, ale rodina se smeje doted, kdyz si na tu scenku vzpomene. Koukat se pavoukovi skoro do oci je fakt zazitek...

Online Potrefenáhusa
38839 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:34

711990 kamarádka takhle foukala fénem už většímu dítěti nohy, když mělo růstový bolesti....

ale ty jo, jestli jste někdo viděli takovej ten seriál o nejhorších úchylkách, jak tam lidi jedli toaletní papír nebo prací prášek......tak tam nebylo úplně málo lidí, co bez zaplýho fénu neusnou

Online Potrefenáhusa
38839 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:35

Emerald s pavoukem mám jednu meganechutnou příhodu.....

jak jsem se lekla a rychle ho smetla, tak takovýho velkýho vypasenýho hnusnýho křižáka jsem si rozmázla po celým tričku

(nemáte zač)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:51

Potrefenáhusa ja to videla a pri cteni prispevku od Torrah si hned vzpomnela.

Do toho bych nesla,ty popaleniny .....ufff

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 05. října 2019 13:53
Reakce na Potrefenáhusa:

Emerald s pavoukem mám jednu meganechutnou příhodu.....

jak jsem se lekla a rychle ho smetla, tak takovýho velkýho vypasenýho hnusnýho křižáka jsem si rozmázla po celým tričku

(nemáte zač)

lol

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:05

Potrefenáhusa brrrr!

minuly týden na služební cestě, lezim si v hotelu na vysoké posteli a najednou,  asi z klimatizace, se na me spouští bílý pavouk  

Rychle jsem se vymrstila :-)  do strany!

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:33

Zlatý pavouci.

Včera jsem blbě došlápla a zřítila se - na ulici - ze tří schodů! Nestalo se celkem nic, až na lehce vyvrknutou nohu... ale co mi nejvíc hnulo žlučí, byl dědek, kterej místo aby gentlemansky přiskočil na pomoc (místo dvou tetin, který se ke mně seběhly), významně na mě hledíc nesobecky dodal radu, že by některý lidi měli přizpůsobit rychlost pohybu svýmu věku. 

Miluju zdejší lid. 

Offline Ounz
20529 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:35

barbucha některý lidi fakt.. 

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:37

Mirka to ma mrzí.

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:37

Tie nahrievacie vankúšiky, sú dobré aj na chrbát boľavý od námahy? A ak áno, tak ktorý?

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:39
Reakce na Sweet Potato:

Mirka Au, vietnamskou bych si teda na miminko vzít netroufla

​Tak to bych si také netroufla. Nevím, jak to bylo možný  ale jak píše Zarinya , stačilo namazat kolem pupíku a fungovalo to. Ale název si už nepamatuju.

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:39
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 05. října 2019 14:54

barbucha pan byl getleman ja jsem kdysi v pritomnosti tehdejsiho boyfrienda upadla, kdyz jsem se smekla na chodniku pokrtym listim, a pan misto, aby mi alespon podal ruku nebo mi oprasil kolema, nade mnou zustal stat a nahlas se tlemil. Do dvou tydnu jsme spolu nebyli a tahle historka mu pri rozhodovani jestli prastit dverma, dost pomohla.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 15:56

slniecko nahrivaci polstar je super na vsechno,krome zanetu.(ale i na zanet ma vyuziti,protoze se da pouzit i za studena.(v pytliku do mrazaku.)

ktery,to je tezko rict...ten peckovy je prijemny,lehky,ale vydrzi tak hodinu pak se musi znovu nahrat.

koupila sem ho pred par dny v drogerii Rossmann za 5eur.to neni drahe tak za zkousku to stoji.

Offline Torrah
3385 příspěvků moje polička 05. října 2019 17:00

barbucha uf, to je děs, to byl gentlemoun teda :( tohle je má noční můra, sesypat se na ulici, taky už jsem se takhle rozmázla, připadám si pak vždycky jak pitomec, ach jo. A stačí jen nekoukat a šlápnout na hranu nebo na listí, jak tu zmiňovala razorblade 

Já když naposled blbě šlápla a zřítila se z jednoho! schůdku, tak jsem si zlomila zánártní kůstku u malíčku levé nohy, měla jsem šest neděl nechodící sádru a stalo se mi to v půlce listopadu, sádru mu sundavali po Štědrém dnu. Na ty Vánoce s láskou vzpomínám, zjistila jsem, že vlastně nemusím vůbec nic, mýt okna, péct... dárky jsem objednala přes internet, cukroví taky, jen tedy štědrovečerní menu mi pomohli uvařit doma, úklid se udělal jen běžný... od té doby jsou Vánoce svátky, které mám ráda :), neb jsem se poučila z krizového vývoje.

Takže vlastně ti to dopadlo dobře, hele, na dědka kašli, hlavně že jsou nohy v pořádku.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 05. října 2019 17:09
Reakce na Mirka:

Myrtila Ten solný má nějaká pravidla, že se nahřívá v igelitovém sáčku, pokud se nepletu. Četla jsem to u těch prodávaných a překvapilo mě to. Taky se ho chystám ušít ... ehm, nevím kdy.

Třešňový mám roky, kupovala jsem ho kdysi v DM jako pomůcku pro mrňata na bolavé bříško. Je to fajn i na léčení dutin. Obvykle jsem s ním na ksichtě usnula.

​No, ja se k nemu teda asi chovam dost macessky, vzdycky ho strcim do trouby na asi 100 stupnu, pak ho horky obalim osuskou, prikladam, a jak chladne, tak postupne odmotavam vrstvy osusky. Takhle mi vydrzi hrat urcite 2 hodiny, mozna i dele, to nevim presne, protoze pri tom vetsinou usnu :-)

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. října 2019 17:29

barbucha seš dobrá! Mně stačil schod jeden a mám v noze šroubek.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 17:46

Torrah taky mam rada vanoce az po krizove situaci ,kdy jsem na stedry den sla domu z nemocnice a doma naprosto nic hotovo.....

Od te doby si je slavim po svem a uz se nepotrebuju rozkrajet abych se vsem zavdecila.

jen je mozna trochu smutne prijit na to v te zdravotni krizovce...

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 05. října 2019 17:51

Torrah Mirka 

No nechte toho Já to teda cejtím, ne že ne... spíš v nártu než v kotníku, ale na něčem zlomeným bych asi nemohla chodit, co? Že bych si teda v pondělí skákla cvičně na rentgen?

Dědka vzal čert (stejně vypadal že to nebude dlouho trvat), ale nehledě na vostudu, že se válím na chodníku za bílýho dne jak místní houmlesáci, by mě fakt nepotěšila zlomená kostička...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. října 2019 18:01

barbucha já jsem slyšela, jak to ruplo, na schod jsem si sedla a již se nehnula. Podle Tvého popisu netřeba plašit, jen bych ledovala a nenamáhala.