Karja Mne se jednou zacal spoustet pavouk z vlasu nad celem. Nastesti malej, ale rodina se smeje doted, kdyz si na tu scenku vzpomene. Koukat se pavoukovi skoro do oci je fakt zazitek...
Stěžovací vlákno
711990 kamarádka takhle foukala fénem už většímu dítěti nohy, když mělo růstový bolesti....
ale ty jo, jestli jste někdo viděli takovej ten seriál o nejhorších úchylkách, jak tam lidi jedli toaletní papír nebo prací prášek......tak tam nebylo úplně málo lidí, co bez zaplýho fénu neusnou ![]()
Emerald s pavoukem mám jednu meganechutnou příhodu.....
jak jsem se lekla a rychle ho smetla, tak takovýho velkýho vypasenýho hnusnýho křižáka jsem si rozmázla po celým tričku ![]()
(nemáte zač)
Potrefenáhusa ja to videla a pri cteni prispevku od Torrah si hned vzpomnela.![]()
Do toho bych nesla,ty popaleniny .....ufff
Emerald s pavoukem mám jednu meganechutnou příhodu.....
jak jsem se lekla a rychle ho smetla, tak takovýho velkýho vypasenýho hnusnýho křižáka jsem si rozmázla po celým tričku
(nemáte zač)
lol
Potrefenáhusa brrrr!
minuly týden na služební cestě, lezim si v hotelu na vysoké posteli a najednou, asi z klimatizace, se na me spouští bílý pavouk
Rychle jsem se vymrstila :-) do strany!
Zlatý pavouci.
Včera jsem blbě došlápla a zřítila se - na ulici - ze tří schodů! Nestalo se celkem nic, až na lehce vyvrknutou nohu... ale co mi nejvíc hnulo žlučí, byl dědek, kterej místo aby gentlemansky přiskočil na pomoc (místo dvou tetin, který se ke mně seběhly), významně na mě hledíc nesobecky dodal radu, že by některý lidi měli přizpůsobit rychlost pohybu svýmu věku.
Miluju zdejší lid. ![]()
barbucha některý lidi fakt..
Mirka to ma mrzí.
Tie nahrievacie vankúšiky, sú dobré aj na chrbát boľavý od námahy? A ak áno, tak ktorý?
Mirka Au, vietnamskou bych si teda na miminko vzít netroufla
Tak to bych si také netroufla. Nevím, jak to bylo možný ale jak píše Zarinya , stačilo namazat kolem pupíku a fungovalo to. Ale název si už nepamatuju.
barbucha pan byl getleman
ja jsem kdysi v pritomnosti tehdejsiho boyfrienda upadla, kdyz jsem se smekla na chodniku pokrtym listim, a pan misto, aby mi alespon podal ruku nebo mi oprasil kolema, nade mnou zustal stat a nahlas se tlemil. Do dvou tydnu jsme spolu nebyli a tahle historka mu pri rozhodovani jestli prastit dverma, dost pomohla.
slniecko nahrivaci polstar je super na vsechno,krome zanetu.
(ale i na zanet ma vyuziti,protoze se da pouzit i za studena.(v pytliku do mrazaku.)
ktery,to je tezko rict...ten peckovy je prijemny,lehky,ale vydrzi tak hodinu pak se musi znovu nahrat.
koupila sem ho pred par dny v drogerii Rossmann za 5eur.to neni drahe tak za zkousku to stoji.
barbucha uf, to je děs, to byl gentlemoun teda :( tohle je má noční můra, sesypat se na ulici, taky už jsem se takhle rozmázla, připadám si pak vždycky jak pitomec, ach jo. A stačí jen nekoukat a šlápnout na hranu nebo na listí, jak tu zmiňovala razorblade
Já když naposled blbě šlápla a zřítila se z jednoho! schůdku, tak jsem si zlomila zánártní kůstku u malíčku levé nohy, měla jsem šest neděl nechodící sádru a stalo se mi to v půlce listopadu, sádru mu sundavali po Štědrém dnu. Na ty Vánoce s láskou vzpomínám, zjistila jsem, že vlastně nemusím vůbec nic, mýt okna, péct... dárky jsem objednala přes internet, cukroví taky, jen tedy štědrovečerní menu mi pomohli uvařit doma, úklid se udělal jen běžný... od té doby jsou Vánoce svátky, které mám ráda :), neb jsem se poučila z krizového vývoje.
Takže vlastně ti to dopadlo dobře, hele, na dědka kašli, hlavně že jsou nohy v pořádku.
Myrtila Ten solný má nějaká pravidla, že se nahřívá v igelitovém sáčku, pokud se nepletu. Četla jsem to u těch prodávaných a překvapilo mě to. Taky se ho chystám ušít ... ehm, nevím kdy.
Třešňový mám roky, kupovala jsem ho kdysi v DM jako pomůcku pro mrňata na bolavé bříško. Je to fajn i na léčení dutin. Obvykle jsem s ním na ksichtě usnula.
No, ja se k nemu teda asi chovam dost macessky, vzdycky ho strcim do trouby na asi 100 stupnu, pak ho horky obalim osuskou, prikladam, a jak chladne, tak postupne odmotavam vrstvy osusky. Takhle mi vydrzi hrat urcite 2 hodiny, mozna i dele, to nevim presne, protoze pri tom vetsinou usnu :-)
barbucha seš dobrá! Mně stačil schod jeden a mám v noze šroubek.
Torrah taky mam rada vanoce az po krizove situaci ,kdy jsem na stedry den sla domu z nemocnice a doma naprosto nic hotovo.....
Od te doby si je slavim po svem a uz se nepotrebuju rozkrajet abych se vsem zavdecila.
jen je mozna trochu smutne prijit na to v te zdravotni krizovce...![]()
No nechte toho
Já to teda cejtím, ne že ne... spíš v nártu než v kotníku, ale na něčem zlomeným bych asi nemohla chodit, co? Že bych si teda v pondělí skákla cvičně na rentgen? ![]()
Dědka vzal čert (stejně vypadal že to nebude dlouho trvat), ale nehledě na vostudu, že se válím na chodníku za bílýho dne jak místní houmlesáci, by mě fakt nepotěšila zlomená kostička...
barbucha já jsem slyšela, jak to ruplo, na schod jsem si sedla a již se nehnula. Podle Tvého popisu netřeba plašit, jen bych ledovala a nenamáhala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články