Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 05. října 2019 18:07

barbucha já jsem spadla ve ctvrtek do rozryty brázdy plný černýho bláta za autobusem, mám odrenou jen trochu dlaň a narazeny koleno, ta ztráta důstojnosti byla nakonec nejhorší 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 05. října 2019 18:40

Potrefenáhusa 

Jo přesně, ta bolí nejvíc!

Tady před místním déémkem na tom tak nezáleží, ale nikdy nezapomenu, jak jsem se, v decentním vlněným kabátě, oblaku chanelu a perlovejch náušnicích... válela na školním dvoře zřítelnice před nastoupenejma třídama včetně učitelskýho sboru! 

Jsou chvíle, kdy ten hřebínek fakt značně povadne...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. října 2019 19:23

barbucha na ten rtg si raději zajdi. Ale k někomu dobrýmu. Po podobným úrazu jsem tam hnala člena rodiny a prý to bylo ok. Celý peripetie popisovat nebudu, ale třičtvrtě roku s tím chodil, bolest příšerná a navštívil x doktorů a prý "naražený" bolí, musí vydržet. Ten poslední konečně zjistil, že ok nebylo nic, všechny kůstky v nártu zlámaný a šlachy přetrhaný. Výsledkem byla docela náročná operace a 4 titanový šrouby+štěp z kyčle.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:08

Tak mám Pepíka v nemocnici na infekčním. Udělal se mu na zádech pásový opar a oni ho kvůli mně hospitalizovali, abychom nebyli v kontaktu. 

Online Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:11

Dalia Ach jo, chudák malej.

Offline michaela
337 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:13

barbucha 

Vtip...

Včera som začala s ovocnou dietou a mala som aj pohyb.
Konkrétne som vypila liter vína spadla som zo schodov 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:17

Dalia to je mi lito.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:22
Reakce na barbucha:

Potrefenáhusa 

Jo přesně, ta bolí nejvíc!

Tady před místním déémkem na tom tak nezáleží, ale nikdy nezapomenu, jak jsem se, v decentním vlněným kabátě, oblaku chanelu a perlovejch náušnicích... válela na školním dvoře zřítelnice před nastoupenejma třídama včetně učitelskýho sboru! 

Jsou chvíle, kdy ten hřebínek fakt značně povadne...

​a nejhorsi je kdyz je u toho clovek sam....

Ja takhle jednou prosla ve meste fontanoucumim do vyloh a najednou sem byla po kolena ve fontane.Nastesti byl se mnou syn.

Ale nechapu ten napad,vybudovat v prostred chodniku fontanu zapustenou do zeme.....

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:30

711990 na bolenie bruška u nás pomáhal nosič a hojdanie na fitlopte. S tým hojdaním na fitlopte potom opatrne, syn bol na tom časom závislák :)

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:33

Karja tvoje historky sú neskutočné, myslím, že decká budú radi akú majú super mamu až vyrastú :) Zapisuj to niekde!

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:36

michaela

Vtip jsem převyprávěla manželovi, protože se mi líbil, smolík, manželovi ne. Vůbec nechápal!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:36

barbucha ak by ťa videl môj muž,začal by sa ti chechtať do ksichtu, je to jeho priblbá reakcia na pády a podobne. Je to fakt na zabitie. A môže si v tom ruky podať s mojou sestrou, ktorá sa ma po úraze/páde v záchvate smiechu pýtala, či som ok alebo má volať sanitku...

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:39

Dalia 

Ale to je v pořádku, však oni ho brzy pustí. Halvní je, aby ses nenakazila něčím ty.

Online Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:49

Zarinya

Tak u toho bych taky docela ráda byla

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. října 2019 20:53
Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 05. října 2019 21:18
Reakce na michaela:

barbucha 

Vtip...

Včera som začala s ovocnou dietou a mala som aj pohyb.
Konkrétne som vypila liter vína spadla som zo schodov 

​No, a přesně na to vždycky myslí i to obecenstvo!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 05. října 2019 21:25
Reakce na barbucha:

Torrah Mirka 

No nechte toho Já to teda cejtím, ne že ne... spíš v nártu než v kotníku, ale na něčem zlomeným bych asi nemohla chodit, co? Že bych si teda v pondělí skákla cvičně na rentgen?

Dědka vzal čert (stejně vypadal že to nebude dlouho trvat), ale nehledě na vostudu, že se válím na chodníku za bílýho dne jak místní houmlesáci, by mě fakt nepotěšila zlomená kostička...

radšej choď, ja som na zlomenej nohe chodila pol roka

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. října 2019 21:27

Dalia 

To je teda pech! Ale určitě tam na něj budou hodní a brzy ti ho vrátí domů. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 05. října 2019 21:32

dynda kocoureksuggy Prý asi týden a bude mít kapačky. Ale doktorka říkala, že je to u dětí neobvyklé a může to být ze stresu. A jestli je to tak, potom mám hrozné výčitky, protože stres má kvůli mě, musí se dívat, jak je mi zle, jak někdy narikam, když mám po chemu bolesti. Místo aby měl bezstarostné dětství, tak už dva roky musí toto prožívat. Je to moje vina.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. října 2019 21:48

Dalia

To teda vubec neni! Prece sis to nevybrala. A on to vi taky. Nelam si s tim hlavu, taky to muze byt skola treba (nevim, kolik mu je). Zase bude lip!