Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 19. října 2019 21:02

Mrakoplas Teda bylo to drama!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. října 2019 21:12
Reakce na razorblade:

Garfie tak snad to neni nic zlyho a je treba jen na rekondicnim pobytu (ja vim, ze u takovyhle osobnosti se blby vtipy moc nehodi, ale mne to proste nedalo)

​Tihle pánové byli takoví machři, že by se fóru určitě zasmál. Si vždycky představím kodeta s tou hůlkou... Snad tu pán ještě nějaký čas pobude a pro řád si dojde. Samozřejmě  se nabízí  otázka,  proč toho lva nedostal už dávno.

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 19. října 2019 21:52

Tloustnu jako to prase

Od lonska jsem pribrala skoro 10 kilo!!!

A co je nejhorsi: Jako by nestacilo, ze mi bricho visi pres dziny, takze si sousedi mysli, ze jsem tehotna, ale on mi ztloustnul i ksicht! Ja porad nadavala kamosce, ze me neumi vyfotit bez toho, abych mela dvojitou bradu, ale ono to fakt neni kamoskou

Online MP Marge
6872 příspěvků moje polička 19. října 2019 21:53

A jestli mi nekdo napise, ze se "mam mit rada takova, jaka jsem", tak se neznam

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 19. října 2019 23:08

MP Marge jelikož jsem na tom podobně a vím že je to jen a jen má vina, tak žádný těšínský jablíčka aneb jak říká moje maminka: chceš zhubnout? tak nežer!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. října 2019 23:13

MP Marge můžeme založit hecovací vlákno "kdo dřív zhubne, bude king" :)

mně se nedaří dlouhodobě, přestože nemůžu říct, že bych se nesnažila. nevím proč. každopádně přestože momentálně žiju zřejmě nejzdravěji za celý svůj život, nikde to není vidět. akorát mám bicepsy a pekáč buchet, žel ani jedno není vidět, neb je to překryto tukem. jo a dřepy vedou k tomu, že mám cca o 50% celulitidy méně, nicméně ani té jsem se nezbavila :/

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:00

MP Marge Vitej do klubu. Ja co jsem zmenila v praci a travim ted svuj zivot v aute, tak se taky necitim komfortne. Dostala jsem takovej ten fitness naramek, kterej mi dava vibracni soky, kdyz dlouho sedim... a nepomaha to, akorat to ve mne vyvolava frustraci, kdyz mi to zacne vibrovat na dalnici

Online Karja
44656 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:03

razorblade Teda, to koukam, co jsou dneska za vymozenosti!

Online Kokoska
34892 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:08

razorblade asi bych to vyhodila na ty dálnici  z okýnka, nesnáším, když mě přístroje buzerujou

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:13

Lezou mi na nervy veškerý "aktualizace", který jsou vždycky k horšímu. Mobil pokaždý rozhašenej, moje nastavení v prdeli... na Skypu (kterej si to zle vynucuje) najednou vymazaný ikonky, nahrazený jen iniciálama... Facebook mi vymazal celou sekci původně zveřejněnejch (mnou vybranejch) fotek, který nahradil fotkama vytaženýma z mejch alb (?!), který jsem snad nikdy nepostovala.

Už mě tahle moderní doba a velkej bratr trochu štvou

Online RoSa
10152 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:16

barbucha

to je teda docela vošajslich, s tim vytaženim soukromejch fotek - byla aspoň ňáká vostuda z toho?

já vim, proč se tomu FB vyhybám vobloukem!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:17

Kokoska Ja ho od ty doby nosim jen na houby do lesa, to mi pak zas motivacne zavibruje, kdyz splnim 10 tisic kroku

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:37
Reakce na RoSa:

barbucha

to je teda docela vošajslich, s tim vytaženim soukromejch fotek - byla aspoň ňáká vostuda z toho?

​Vostuda nehrozí ty zloprcku já si dávám bacha na všechny fotky... byly spíš z těch vejletů - ale rozhodně jsem nevěšela na FB dvacet fotek z jednoho muzea, dyk na to neni nikdo zvědavej a teď tam jsou...

Online Kokoska
34892 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:40
Offline Maureen
příspěvků moje polička 20. října 2019 11:40
Reakce na dynda:

​Tihle pánové byli takoví machři, že by se fóru určitě zasmál. Si vždycky představím kodeta s tou hůlkou... Snad tu pán ještě nějaký čas pobude a pro řád si dojde. Samozřejmě  se nabízí  otázka,  proč toho lva nedostal už dávno.

​Jo,tihle chlapi byli fakt machři...moc je obdivuji za to,co dělali,co obětovali..(a režim je pak za odměnu perzekvoval)...viz.Tmavomodrý svět...

vím,ze Emil Boček nemůže žít věčně,ale

Offline černá káva
2123 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:42

Musím to zaťukat, ale zatím po aktualizacích problém nemám

Online Kokoska
34892 příspěvků moje polička 20. října 2019 11:42

barbucha mně nas*re po aktualizaci už jen změna barev ikon na ploše, zaplať  pámbu že nejsem na FB!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 12:25
Reakce na Jiná Realita:

MP Marge můžeme založit hecovací vlákno "kdo dřív zhubne, bude king" :)

mně se nedaří dlouhodobě, přestože nemůžu říct, že bych se nesnažila. nevím proč. každopádně přestože momentálně žiju zřejmě nejzdravěji za celý svůj život, nikde to není vidět. akorát mám bicepsy a pekáč buchet, žel ani jedno není vidět, neb je to překryto tukem. jo a dřepy vedou k tomu, že mám cca o 50% celulitidy méně, nicméně ani té jsem se nezbavila :/

​naprosto presne,ziju nejzdraveji co kdy,cvicim,chodim jak pominuta a deset kilo nahore

Kdyz sem lezela na gauci,pekla kazdy tyden a pesky neudelala krok tak sem mela 49kilo.....nechapu.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. října 2019 12:34

Zarinya A tech 10 kilo je sadlo nebo svaly? Kdyz cvicis, tak jsi mohla nabrat svalovou hmotu :)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. října 2019 12:45

razorblade tak osvalila sem se dost,ale stejne i pribiram,zkratka to neni co bych chtela.

ja na vahu moc nedam,ale plno kalhot nezapnu.