Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
43017 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:45

Jiná Realita on ten ibalgin totiz obsadi ty receptory (nebo co to je), co ma obsadit a vic jich v tele proste neni, aby dalsi davka pomohla. A opravdu, kdyz uz zabere tak na 16 hodin klidne.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:53

Hlavne mi zitra drzte palce, at se zas nezapomenu vycurat do te zkumavky.

Jeste otazka na gastroskopii: Nosem? Budi to ve mne hruzu A kam pripadne? Doplatek neni problem. 

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:55

continuity Střešovice?

Online Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 22:55

Zrovna jsem si jeden ibalgin soupla. Bolí mě kyčel. Mam osteoporozu. Asi mě čeká operace, hergot.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:03

Tak Betty

Ach jo tlapkam.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:03

RoSa jsou tam hodni?

Online Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:10

continuity  děkuji, v prosinci jdu na denzitometrii, snad tam bude tentokrat doktor, potřebuju se poradit. 

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:13

continuity jo, ale teď je na mateřský vlastně.....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:24

continuity já jsem byla normálně krkem. jako příjemný to nebylo, ale po překonání té hranice hltanu to byl akorát takový hnusný pocit a už to šlo. a byli milí a na konci mě moc pochválili :) tuhle práci jim fakt nezávidím.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:27

continuity já už jsem u neurologa byla víckrát, sice dávno, ale byla, a analgetik jsem vyzkoušela fůru. zabírá mi jen brufen, jinak nic. algifen, valetol, paralen...nic. když ne brufen, tak jsem odsouzena čekat, až se příroda nějak smiluje. možná ty antiepileptika by zabraly, ale to se mi asi nechce zkoušet, jako až takový kalibr. zas tak často to naštěstí nepotřebuju. tohle bylo fakt po několika letech poprvé.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 23:38

Jiná Realita tak pokud to mas jednou za nekolik let, tak ti to ani nikdo nenapise. Tam fakt ten benefit neni. Ony se teda berou podstatne nizsi davky nez u epilepsie, ale stejne. Ono se taky zohlednuji jine nemoci, aby sextonpripadne podporilo vzajemne. Takze nekomu prave daji antidepresiva a tak. 

Fakt jsem se docetla, ze lze i to magnezium, taky ho beru, ale tak v tretinove davce. Urcite mi pomaha, protoze v tehotenstvi jsem brala opravdu konske davky a bylo to pak o hodne lepsi. 

Offline 0zero7
11864 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 00:50

Tak Betty ja ted zkousim olej copaiba (podobny ucinky jak CBD) na chronicky rameno a zda se to fajn, pry to zabira na artritidu, tak bych mrkla mozna jestli to dela neco i s tou osteoporozou.

continuity magneska beru konske davky porad, mam nizky hladiny a fakt to jde poznat, nekdy uz tusim, ze bych mohla mit v noci krec, treba po cviceni, nebo alkohol taky, dam jedno extra 500 mg a pohoda

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 05:35

Zarinya Prosperina 711990 Ďakujem za skúsenosti. Trochu sa toho bojím, párkrát som asi migrénu mala, kedy som si musela ľahnúť do ticha a tmy, ale na migrénu to pomerne rýchlo to prešlo a nemala som nevoľnosti, tabletky nezabrali. Keď ma boli hlava a už si vezmem prášok tak pomáha iba panadol ultra rapid, na ten som narazila keď som mala niečo s uchom a bolelo to ako ďas.

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 07:27

paktofonika narazovo je to fuk, ale pravidelne ty kombinovane formy urcite neber, zavislost vznika hodne rychle.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 07:36

continuity Toho sa bojím, ale dávam si pozor. Ja normálne žiadne lieky neužívam ten panadol fakt len keď už je to neúnosné, ale zase ako tu píšu, že pri migréne musíš vychytať ten stav pred a hneď si dať liek tak to asi ani nie je šanca na nevzatie si lieku. Len ma zaujímalo, že či sa tie bolesti hlavy môžu časom vystupňovať až do migrény, že či je to predzvesť. A trochu sa domnievam, že to môže byť krčnou chrbticou, ale istá si tým nie som s k doktorovi by som zájsť mala. U známej som čítala pribalovy leták Ataralginu s vedľajšími účinkami tak som sa čudovala že je to volne predajný liek. Halucinácie, bludy a pod. 

Online continuity
43017 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 08:02

paktofonika jenze pri migrenach ti neurolog urcite nedoporuci ty kombinovane preparaty brat a budete hledat jine reseni. Prave proto, ze tu migrenu je potreba umlatit zavcas a moc ten prasek neresit. 

K lekari si zajdi, ale pokud si myslis, ze to mas od krcni patere, stacila by mozna fyzioterapie. Taky to muzou byt tenzni bolesti hlavy, vypada to podobne, ale migrena to neni. 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 10:13

paktofonika migrena neni u kazdyho stejna -tj. zvraceni, svetloplachost a tak. Taky se muze vyvijet. Ja mela vzdycky migrenu brz aury, zacinajici totalni otupenim v zatylku. Nikdy jsem nezvracela. Postupne se to zmenilo v silenou nauseu bez zvraceni a bodavy bolesti za okem. A ted po tehotenstvi mam jako bonus auru a sileny zavrate. Jen to chce pri takovejch zmenach radsi delat eeg a treba i rezonanci, aby za tim nebylo neco jinyho. 

Edit: jeste dodam, ze ale.spoustec mam porad stejny. Nevyspani a blikajici svetla - stroboskop, strileni ve filmu, bourka, sanitka nebo policie v noci. Nemuzu chodit na koncerty, protoze vsude je pitoma svetelna show...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 10:40

paktofonika Mě migréna přepadla najednou, na józe jsme si nějak dorasovala krční páteř. Bolesti hlavy jsem měla i předtím, myslím od 15, ale byly to takový období, nejhorší asi, když jsem se přestěhovala z jižních Čech do Prahy, mezi nima  jsem měla třeba taky rok klid. U migrény jsem nikdy  nezvracela, ale bylo mi od žaludku strašně špatně a vadilo mi světlo plus zvuky, stačilo, aby někdo klepl tužkou, nebo položil hrnek na linku, a mně projel mozkem žhavej drát.

Online JankaM
3099 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 12:04

Dítě má angínu a já rozjednanou brigádu. Vsechno můžu zrušit, ach jo.

Offline Potrefenáhusa
38826 příspěvků moje polička 08. listopadu 2019 12:08

Jakoze si včera koupím v MaS kabát za 3litry a dneska zacinaj slevy 20%?!!!