barbucha mne se to stalo 10 vecer
vstala jsem, umyla se, nasi byli v obyvaku a meli pustenou televizi, tak jsem si myslela, ze jako kazde rano koukaji na CT Dobre rano. Oblekla jsem se a az kdyz jsem sla k nim nasnidat, tak jsem si uvedomila, ze je vecer. ![]()
Stěžovací vlákno
MP Meri že jo? První, na co po probuzení kouknu, jsou hodiny.
Já na bolesti hlavy netrpím, ale moje dcera ano a kamarádka jí jednou dala nějaké čínské náplasti na bolest, normálně to zabralo (dřív jsem jí musela dávat ibuprofen, protože nic nepomáhalo), od té doby si o ně sama říká a pomáhá. Tak můžete taky vyzkoušet, jsou od firmy TianDe, ty na akutní bolest se jmenují wutong a vypadají takto:

Potrefenáhusa jako že se probudím v sobotu a přehrávám si v hlavě, co musím v práci, pak se s úlevou rozpomenu, že nemusím, to znám. Ale vyrazit kamkoli bez pohledu na hodiny, to se mi zatím ještě nepovedlo.
Garfie kde se to koupí?
MP Meri Tak já byla v tuhle noční dobu tak praštěná a mimoň, že jsem naházela na sebe věci, vyčistila zuby a mastila do práce. To, proč jsem byla zmatená jak Goro před Tokiem a nepodívala se pořádně na hodiny, jsem si uvědomila až dodatečně, spala jsem totiž vlastně jen cca 2 hodiny.
Kokoska Tady u nás to mají v jednom krámku, ale hodila jsem to do googlu a normálně přes internet není problém, tady je odkaz přímo na e-shop prodejce.
Ta náplast se rozstříhá na malé kousky, nalepí se na čelo, na spánky a do týlu. Jinak dobré jsou i na rýmu, bolesti v krku a kloubů, ty se jmenují Jian Jang.
Garfie Díky!
Taky dobrý... ale to se mně stát nemůže - v deset večer eště v posteli zdaleka nejsem. Tak aspoň večer jsem v bezpečí ![]()
Kokoska To áno, ale ten pijem každý deň a včera som si uvedomila, že ma bolesť po vypití prešla. Doteraz ma súvislosť s tlakom nenapadla.
Garfie je tam někde vyfoceny složení? Já jsem o tom tiande četla nehezky zprávy, že mlží ohledně složení, že to vydávají za prirodni produkt ale není atd. Sama jsem to chtěla zkusit na rýmu, ale pak se nějak zalekla.
Jiná Realita Já vím, že už těch rad tady bylo, ale s bolestí a nízkým tlakem mám svoje celoživotní zkušenosti. Už teda poznám ten nástup a pokud jsem doma, panák alkoholu fakt zabere (nejlíp slivovce s medem, asi i kvůli cukruú, jinak o něco míň cola a v nejhorším aspoň čokoláda. Kafe ne, přesně z toho důvodu, že tlak krátkodobě zvýší, ale musím zároveň hodně pít a to nedávám.
Dlouho jsem si ale myslela, že tlak zvedá i zelený čaj a když jsem si jednou v Oxalisu postěžovala, že mi to nezabírá, tak paní prodavačka řekla, že zelený naopak snižuje. A já husa ho pila po litrech.
žluťásek Nemám je teď doma, ale na stránkách je toto:
Taky píšou, že je nesmí užívat těhotné, kojící a děti...
Složení:pinus sylvéstris gum, lanolin, petrolatum, zinc oxide, cinnamomum cassia oil, epherda distachya extract, eucalyptus globulus extract, angelica acutiloba extract, clematis vitalba flower extract, commiphora myrrha gum extract, mentol.
žluťásek Jestli to pomáhá při rýmě, tak to chci, i kdyby v tom bylo třeba plutonium!
žluťásek Nemám je teď doma, ale na stránkách je toto:
Taky píšou, že je nesmí užívat těhotné, kojící a děti...
Složení:pinus sylvéstris gum, lanolin, petrolatum, zinc oxide, cinnamomum cassia oil, epherda distachya extract, eucalyptus globulus extract, angelica acutiloba extract, clematis vitalba flower extract, commiphora myrrha gum extract, mentol.
není něco z toho roh nosorožce nebo něco takového? z toho mám u čínské medicíny vždycky zřejmě nepodloženou obavu.
Jiná Realita Za tu cenu sotva.
Jiná Realita Já bych se toho asi nebála u věcí na vývoz. Myslím, že takové "speciality" se nedají úplně snadno koupit ani v Číně a jak píše Sweet Potato za tu cenu těžko.
jinak všem děkuji za podporu.
v noci mi bylo tak zle, že jsem přemýšlela, že si zavolám sanitku. šla jsem spát asi o půl jedné, o čtvrt na dvě mě vzbudila šílená bolest, to se mi ještě nikdy nestalo, dokonce jsem si šla kontrolovat zorničky, jestli třeba nemám mrtvici nebo tak něco
nespala jsem skoro vůbec, ve čtyři ráno jsem se odhodlala zkusit to chilli. no další půl hodiny jsem se ho snažila udržet v sobě, slintala jsem s odpuštěním jako bernardýn. ale tlak to zvedlo na krásných 110/75. pak jsem si na lačný žaludek vzala na to všechno brufen rapid...a ono to zabralo (brát brufen, když je tlak moc nízký, nemá smysl, to už mám vyzkoušené, musím ho nejdřív nějak zvýšit). strašně se mi ulevilo a do sedmi jsem i spala. teď jsem sice jak na vodě, je mi poněkud divně a někde v hloubo bolest hlavy pořád číhá, ale je konečně líp!
Jiná Realita Tlapkam, ten pocit bolesti hlavy, když to utlumi brufen, takže to jakoby nebolí, ale člověk vi, ze boli, znám, je to hrozne nepříjemný
já jsem měla jako dite zánět mozkových blan a furt si pamatuju, jak moc strašný to bylo a bolesti hlavy se dost bojim, cpu se brufenem hned, jak to začne, protože když se to rozjede, už to moc utlumit nejde
tak snad ti bude brzo lip!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články