Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 22:25

bram vtlac to dovnitr vareckou, musis akorat namocit spunt. Ja uz mam dva panaky, jednak dite ztratilo svetr, druhak mne porad boli bricho, at uz tu dietu drzim nebo ne.

Navic jsem se tri tydny poradne nenajedla a nezhubla jsem ani gram. Tak nedrzim. 

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 22:27

Zarinya taky dobrý. Naštěstí tady se člověk rychle vrátí do reality, pár ztracených hader není žádný problém, jen moje blbost. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 22:32

Camp_L Kamarádka teďka nechala ve vlaku notebook pracovní a normálně se našel. Volala někam na stanici, kde ten vlak skončil, našli ho ve vlaku a měli ho na té stanici, ráno jí ho průvodčí vzal tím vlakem, když jel zase do Prahy.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 22:36

kocoureksuggy Camp_L continuity no poradila jsem si nakonec. Jen me trochu mrzi, ze doslouzil muj stary otvirak (aka cisnicky nuz), artefakt z mych studii na stredni hotelove skole

continuity tebe furt trapi to bricho? A zadny posun? Jezis no tak to preju, at se to co nejdriv vyresi

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 22:56

bram neni to nijak extra zly, ale nato, ze uz tri nedele si opravdu hlidam co snim, nic moc. 

Vcera jsem dobrala helicid, tak jsem doufala, ze to bude lepsi a spis horsi. No nic, mam poukaz na gastro, nekam se objednam, i kdyz mam tuseni, ze to bude spis na kolono... no netesim se. 

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 23:35

continuity dojdi si na oboje, není to nic hrozného. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 14. listopadu 2019 23:59

Fiction a je to gastro opravdu lepsi tim nosem?

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 05:43

continuity zrovna jsem ti chtela psat, ze bych si radsi dala oba konce....ja se takhle na stredni trapila a ukazalo se, ze to byly jak vredy, tak i z toho zanet strev. Stacilo pak brat asi rok nejaky leky...sice strasili crohnovou chorobou, ale to se nastesti nepotvrdilo. Od ty doby se to obcas vraci, kdyz jsem ve stresu. Ale vtipny bylo, ze vubec nefungovala dieta. Mohla jsem jist uplny blbosti a blbe mi nebylo, zato po necem setrivym se mi zle udelalo. 

Na gastro jsem byla s uspanim i bez a vydrzet se to da uplne v klidu krkem. Je to fakt bleskovy. Ale kdyz pujdes do soukromeho zarizeni, mozna budou ochotni ti neco pichnout. Ale pak zas docela dlouho dospavas, no...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 06:05

Camp_L muze to jeste dopadnout dobre. Ja kdysi nechala ve vlaku kabat burberry (ehm) a nasel se. Trosku manevry, ale nasel :))

Offline Camp_L
686 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 07:12

jinx moonlight tak já budu doufat, třeba budu mít předčasný vánoční dárek... Volala jsem a psala mail, kam to šlo.

Offline Garfie
28530 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 07:17

Camp_L Mohlo by to vyjít, lidi jsou často lepší, než si myslíme. Držím pěsti!! 

bram Ty máš jen jeden otvírák, amatérko?  Připomněla jsi mi historku, jak moje nejlepší kamarádka měla první dítě, já k ní jako velká (bezdětná) světačka dorazila ráno s lahví šampaňského, které se nám ovšem nepodařilo otevřít. Takže s novorozencem v náručí v deset dopoledne šla poprosit souseda.... To, že se soused jmenoval Halíř, byla jen roztomilá třešnička na dortu....

Offline Lamicka
14176 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 08:26

Camp_L My jednou zapomneli batoh s penezi, manzelovymi doklady a  svacinami pro deti na vylet a za 3 hodiny nam ho privezl stejny vlak na zpatecni ceste. Sance je.  

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 11:56

Koukám, že jsem tady s pravidelným podzimním morem (samozřejmě nám začalo očkování proti chřipce, na který tímto nemůžu) a se ztrácejícím se hlasem úplnej žabař!

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 12:02

Mně jednou odjela taška s věcmi do bazénu do Berouna a zpátky. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 12:03

Bledule

AAch, držím pěsti. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 13:01

Podařilo se mi na chodbě shodit zavařovací sklenici tak bravurně, že napřed trefila misku s kočičí vodou, ta se vylila, pak misku s granulemi, o kterou křupla a granule a sklo se vysypaly do té vody, a pak se začala kutálet že schodů, kde se zkáza dokonala 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 13:17

Mohučanka No, škoda žes to nestihla nafilmovat, takto popsaný mi to mírně připomíná znělku z Elementary

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 17:31

Muž zapomněl že jdu dnes (tak jako každý pátek) cvičit a zůstal dýl v práci. Kamarádka z dědiny, které bych mohla dítě strčit na hlídání mi nebere telefon a nereaguje na zprávy. Perfektně se to hodí do mé depresivní nálady, která mě zas už pár dní drží, že nezvládám, jak jsem od doby co mám dítě strašně závislá na ostatních.

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 17:45

Měla sem odjet na víkend za příbuznejma, ale nejedu nikam, protože někdo a já nevim kdo, zaparkoval na výjezdu z garáže, kterou mám pronajatou. Nenašla sem ho a policie nepomůže, panč cesta je soukromý pozemek..bez komentáře asi

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 15. listopadu 2019 17:47

Ounz to je silene, to fakt tlapkam, ac mam z toho slova osypky...