Bledule myslím na tebe i manžela, držte se a ať to dopadne co nejlíp
Stěžovací vlákno
Bledule držím palce!
Bledule Drzim pesti
Děkuji všem. ![]()
MP Meri Ne, fakultka v Ostravě .
Bledule Taky myslim a drzim palce... ![]()
Bledule Taktiež držím palce ![]()
Myslím na tebe a držím pěsti!
Bledule Taky držím palce.
Bledule Drzim pěsti.
Děkuji všem za účast. Ještě manžela čekají další vyšetření a operace krku.
Bledule taky držím palce!!!
Bledule at je brzy lip!
Stěžuju si na sebe, že jsem úplnej d.bil a lempl. Koupila jsem dneska v COS dva svetry a co jsem s nima udělala? Nechala je ve vlaku. A kdy jsem si to uvědomila? Samozřejmě až doma u dveří, takže už nemělo smysl se na nádraží vracet. Sice jsem zavolala na Ztráty a nálezy, ale ve vlaku už prý nikdo není, tak mi dají vědět zítra. No, nepočítám už s nima. Doufám, že je najde někdo, komu sednou a budou slušet. A taky, že ho ta vlna bude aspoň trochu kousat...
Ale tak jsou to jenom hadry, zdraví je důležitější - Bledule držím manželovi moc palce, ať všechno dopadne co nejlíp!
Camp_L ja mam ze ztratama a nalezama ve vlacich jen dobre zkusenosti, dobre to dopadne, uvidis :)
Camp_L Tak to naštve, nový hadry! Tlapkám, třeba zázrakem tam zůstaly... ale asi bych na to nesázela. Kolik věcí já už jsem nechala ve vlaku, takže to chápu. Nahoru už si zásadně nic nedávám radši.
Po dost hektickem a narocnem tydnu jsem si ted chtela sednout a dat sklenicku vina a pri otvirani lahve se mi rozbil otvirak tak, ze je nepouzitelnej.. ![]()
Bledule Určitě to dobře dopadne, držím palce!
Bych to snad vtlačila prstem nebo vařečkou, relax by měl být, otvírák neotvírák ....
Camp_L tlapkam....taky sem jednou zapomnela tasku s novyma hadrama,tedy ne ve vlaku,ale ve meste v parku.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články