RoSa Tak s parkování na ulici před výjezdem mam taky bohatý zkušenosti (takhle přitažlivý sou vjezdy do garáží u mojí matky)
Stěžovací vlákno
Ounz nejsem na to úplně hrdá, ale když se mi tohle stávalo regulérně (kolikrát jsem to vyčekala/vytroubila, přišel frajer a v naprostým klidu mi před mým rozzuřeným nosem odjel - vyhodnotila jsem to, že mě to zuření stojí mentálně mnohem víc než tu praktickou komplikaci a rozhodně víc než toho škůdce, kterýmu je to očividně úplně jedno), tak jsem šla deset metrů do večerky, koupila ten nejlevnější olej a polila tím to auto. není to žádná hmotná škoda, ale jde to strašně blbě umejt
mitford sister no..rozhodně si ten tip uchovám v paměti :) ale ráda bych se tomu vyhla. Jinak když sem prohledávala inernet ohledně toho, jaký mám možnosti a práva, tak to sem nenašla nic, ale vyjelo na mě tuny diskuzí na téma, co tomu dotyčnýmu provést. Některý tipy za hranicí teda imho.
mitford sister na čelní sklo? týjo, to je možná horší než vypuštěný ventily ![]()
(mmch. to teď u nás dělaj "naši rezidenti" parkujícím pendlerům s nepražskou espézetkou, většinou "S", "U", "K", "P" - už se těšíme na modrý čáry)
za mý přítomnosti si pro blbě zaparkovaný auto před garáží nikdy nikdo nepřišel, vždycky jsem musela poodejít - srabi, no...
Ounz to je na tom asi to nejhorsi....nemit zadny prava!
nechapu,nechapu,nechapu.....jak muze nekdo v klidku takhle zaparkovat.![]()
Zarinya no, právě na to spolíhaj, že ty nezmůžeš nic.
Mně se stalo, že na parkovišti kolmo k chodníku za mnou zastavil chlap vodorovně, souběžmě s chodníkem. Přicházela jsem k autu v momentě, kdy on vylézal. Že prý si myslel, že to auto dlouho nikam nepojede... Asi usuzoval z rychlosti větru nebo tvaru mraků, nevím. Měla jsem štěstí, potřebovala jsem nutně odjet.
RoSa no vzhledem k tomu, ze spz se uz nakou dobu prenasej mezi majitelama, tak z ni fakt nepoznas jestli auto neni rodilyho prazaka od vedle...
Stazujem si, ze sa mi pri tomto vlakne prestalo zobrazovat to zelené upozornenie, tak som teraz dočítala x stran a zase sa nevyspim! Tak mi treba! ![]()
Kokoska Takhle (vodorovne za mym kolmo postavenym autem) za mnou zaparkoval nekdo, kdyz jsem mela vezt mamu se zavazadlama na nadrazi, a protoze jsem bydlela 5 min autem od nadrazi, vyrazily jsme samozrejme uplne na posledni chvili, takze jsem nemohla cekat, jestli se majitel objevi. Tak jsem zalarmovala manzela, pekne kazdej jsme popadli jeden kufr do ruky a dali jsme si to poklusem na MHD, nakonec jsme to stihli. V tu chvili jsem taky chapala, ze nekdo nekomu objede auto klicem, ja mu v tom spechu ani nestihla dat za okno nejaky pekny vzkaz.
711990 tak nebydlim tady tejden a auta si tu navzájem známe
ne, tohle se objevilo dost masivně, když se k nám začala směrem od centra valit modrá zóna a skončila ob ulici od nás
RoSa no ja reagovala na to, ze to delaj podle SPZ, jak pises....
711990 No to jako my když nekam jedem po Praze a muž nadava na auta se stredoceskejma spz, jak vidlaci neumej jezdit po Praze, jak se bojej a zdrzujou a nejsou schopny odbocit.....jako je sice též rodilej Pražák, ale jakou máme espezetku, že jo, stredoceskou samozrejme ![]()
Potrefenáhusa
my mame budejckou....este lepsi:D
Potrefenáhusa My máme slovenskú, ale parkujeme vo dvore a nikam veľmi nejazdíme. Ešte to, aby sme v uliciach Prahy zavadzali ![]()
paktofonika Ještě by vás vytroubil nejakej budějčák!!!
Potrefenáhusa ja mam odjakziva prazskou SPZ, ale stejne na me troubili a gestikulovali, kdyz jsem zacinala jezdit a byla jsem opatrna s najizdenim do krizovatek nebo jsem neznala pruhy a potrebovala jsem prejet do jinyho apod. Nebo kdyz jsem menila auto a jeste jsem nebyla zvykla, rozjizdela jsem se na zelenou pomalu, aby mi to nechciplo, to furt nekomu ty dve vteriny rvaly nervy. Ono to obcas po Praze uplne podle predpisu nejde, to by clovek nikam nedojel, ale vocud pocud. Jaky prasarny obcas ridici delaj, to zustava rozum stat. Bohuzel se chovaj k druhemu i podle auta, fakt byl rozdil jezdit s Corsou nebo SUV.
Občas jezdím s pražskou spz po Hradci Králové a nepozoruju žádný rozdíly v tom, když jedu se svým hradeckym autem... v Praze zatím taky dobrý ![]()
RoSa Doufám, ze jsem to pochopila špatne. Nebo jako to fakt někdo někomu upustí kola kvůli tomu, ze parkuje podle předpisu, ale na místě, na který si činí nárok rezident?
Ounz jak to dopadlo?
Potrefenáhusa u nás to je to samý v bleděmodrým. Manžel rodilej pražák i s těma řidičskejma manýrama. Komentuje všechny, kdo mají středočeskou spz
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články