Jos jasny, tam to chapu a je pitomy kdyz trpi lidi zbytecne. Myslela sem ze byla rec prave o predepisovani "beznym" pacientum. Ja osobne jsem dostala opiaty jen 2x a pokazdy jsem z toho tak dobre pul hodiny nevidela. Rozostrilo se mi videni jak kdyz si namaze clovek brejle sadlem:D jebto desnej pocit, kdyz to clovek neceka.
Stěžovací vlákno
0zero7 Moc mě to mrzí, doufám, že to zvládneš. Kdyby jsi pak chtěla něco lehčího, tak na mě na zklidnění a usnutí fungoval sedatif - jsou to volne prodávaná homeopatika, ale doporučila mi je i lekarka a mozna placebo či co, ale zabíralo to. Příteli to taky zabiralo. Ale řekla bych, že jsme zaspavali menší trápení:-(. Tak ať se brzo vyspíš!
0zero7 tak jestli si davas jen ty pzlky (~5mg), tak se to asi tolik neprojevi. Ten stilnox by nel v ty jedny davce vydat na cca 8hod spanku, takze tim dobiranim si clovek dobu muze "prodlouzit" a rano pak byt nepouzitelny.
At to pomuze a citis se lip.
Je to hrozne na hovno, letos v mem okoli odeslo nekolik mladych lidi, takze si to dokazu predstavit...
0zero7 to me mrzi, drz se!
Karja Diky! Zkusim se mrknout jestli to maj tady, treba by to stacilo. Neni to nic strasnyho, jen se v noci budim a prudi me to, plus me samo mrzi co se stalo.
0zero7 Jo je to Sedatif PC plným názvem. Třeba ti někdo napíše, že je to blbost, ale na nejaky slabší nervy mi to zabírá. Tak ať je brzo lépe!
slniecko Podpořím tě. nás se dělala teda cibulová šťáva s cukrem a žádná hrůza to není. Jen se k tomu nesmí čichat, no.
Lama_z_Lana Plzek je ten pidi podlouhlej prasek? Jestli jo tak je to ono, dam jen pulku jednoho a uvidim. Kdysi, kdyz jsem je brala kvuli psovy tak jsem vzala druhou pulku v noci treba. Ne cely a pak dalsi pulku :)
Akorat jsem si rikala, ze se radsi zeptam, at si nezadelam na nejky problemy s usinanim dlouhodobe. Jinak s tim problem nemam, staci cviceni a jsem hotova vecer.
No na h.vno to je. Samo pred vanocema. A uprimnou soustrast Tobe.
711990 dik :)
0zero7pulku jezis, na telefonu pisu jak dement ![]()
Ja trpim nespavosti bohuzel dost. Zkusila jsem toho hodne, prirodni veci bez ucinku, zolpidemovym fetakem se stat nechci. Pomahala mala davka trittica - na kvantitu, ale po delsi dobe sla kvalita spanku prave do haje...tak jsem si na to pak zvykla.
Lama_z_Lana zolpidemovej fetak
haha
Tritticum neznam. Kamoska mi kdysi davno doporucila volne prodejny kapsle s
Diphenhydramine a to teda jsem byla rano grogy, ble.
Sweet Potato Hele, začínám mít chuť to vyrobit, jenom abych zjistila, jak to smrdí
Jako ne že bych milovala odér cibule, ale taky z něj neomdlívám. To se fakt z toho přidáním cukru/medu stane taková smradobomba?
Dnes už se mi nechce, ale musím to taky vyzkoušet.
coralline je to takova sladko-pikantni chut.
Mne takto chutnala i sojovka s medem, ve ktery jsem kdysi marinovala kure. Proste protiklad chuti, zajimavy.
coralline To snad ani ne. Spíš asi že je divná kombinace sladká chuť + cibulová vůně?
Sweet Potato ja znam od MS cibulove catni a to je sladke a moc dobre.
Zrovna ta cibule ma ty sladke chuti v sobe dost i sama o sobe.
coralline No ono by se to melo nechat chvili louhovat, aby cibule pustile stavu, takze cas je ten problem....
continuity
Cibulička sladká
má panenka hladká![]()
(Vzpomínám, že mi jako malé vrtalo hlavou, jak mohla cibule někomu přijít sladká)
Jo a dítě tu v rámci pokusu na biologii klíčí cibule. Zamořilo celej barák.
Sweet Potato ja cibuli miluji ve vsech formach. Jedine, co me drzi na uzde je, ze musim mezi lidi.
coralline To snad ani ne. Spíš asi že je divná kombinace sladká chuť + cibulová vůně?
Aha, tak to chápu. Já jsem ty dřívější příspěvky pochopila tak, že slabší jedinci z tho smradu odpadávaj ![]()
0zero7Upřímnou soustrast. To aneurysma je hrozná svině. (Leukémie teda taky - přijde mi hrozný, že prostě můžeš zdravě jíst a cvičit a spát a nevim co a pak bum, rakovina kostní dřeně a jaká jsi byla...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články