Lama_z_Lana Ja už som to písala minule, že ten Ataralgin je zlo a že sa čudujem, že je volne predajný. Poznám osobu, ktorá na ňom bola mierne závislá a vyvolával až bludy.
Stěžovací vlákno
Jo tu cibuli v medu si dela pritel a jako to je humus, kterej nechces mit doma....ten inkriminovanej hrnek na to odmacim vzdy tak tri dny....ble ble ble
Karja ja cibuli v medu delam detem a tu sklenicku pak vzdycky vyhazuju komplet :)
Ounz vono je to ale docela dobrý!!!
Sweet Potato modafen je nejspíš to samý jako Nurofen stopgrip? Zázračný lék, ale vystrašil mě leták, že se nikdy v žádném případě nesmí během kojení, tak jsem se pak uchýlila jen k čaji s medem a citronem a tiše trpěla.
My máme v nejbližší lékárně hrozně přísnou lékárnici, co mi odmítla prodat sprej do nosu pro dospělé, když jsem měla už velký břicho, pak křížový výslech, nač potřebuju genciánku (pro dítě?) a taky mi ji nevydala, s Nurofenem bych to u ní ani nezkoušela ![]()
Potrefenáhusa jo? Když jsem byla těhotná a nemohla ty kodeiny a pod., nic použitelnýho na mě nefungovalo, tak jsme posypali cibuli moučkovým cukrem a dala jsem si tu šťávu, kterou to pustilo. Blila jsem jak Alík.
Potrefenáhusa cibule v medu??? Nepleteš si to s ořechama v medu?
cibule s medem je jedna z mých nejhorších vzpomínek na dětské nemoci, to je něco strašnýho
Lama_z_Lana Hele ja taky, navic doma nemam krome paralenu, ibalginu a nasivinu do nosu nic. Jinak nesteroidni antiflogistika nerada vidim u starsich lidi, slusne jim dorazi ledviny. Osobne mi ale volne prodejna analgetika nevadi, s poradnou osvetou samozrejme. Vetsina tech selhani jater jsou spis sebevrazdy (v anglii je to uplne nejcastejsi pricina akutniho selhani jater). Spis je tu problem a neochota predepisovat opiaty lidem, kteri je potrebuji. Ale to uz je trochu jine tema...Ale co me stve jsou ty antibiotika na kazdou kravinu od obvodaku, a jeste pekne poddavkovat a rovnou sirokospektra...
Potrefenáhusa jako efekt to nepochybně má, ale je to tak strašně hnusný. Nevím, jestli to budu někdy svýmu dítěti nutit, doufám, že se bez toho obejdeme.
Potrefenáhusa Zabira to stoprocentne, dokonce mi to doporucovali I na ORL, kdyz jsem byla tehotna a nemohla moc leku, ale ja se nemuzu prenest pres ten smrad....kdyby mi to mozna nekdo pripravoval, skladoval v lednici u sousedu a pak mi donesl na lzici tu stavu, tak bych to asi dala, jinak ne!
Lamicka No nedivim se, ale vis co, u nas na to rozdela tri hnky, jeste ty nejlepsi.....jako mycka by to za dva tri cykly taky dala asi uplne v pohode;-)
Ounz vono je to ale docela dobrý!!!
Smarja! Cibule s medem je můj snad nejhorší zážitek z dětství! Máma nás často léčila babskyma receptama, vsechno bylo ok, ale med s cibulí už NIKDY!
Máma nebyla tyran, tak od toho upustila, ale stejně nám to vždycky v nemoci nabízela a dokonce nabízí dodnes :-) Naštěstí oběma vnoučatům to chutná, tak došla satisfakce :-)
notna Jo, mne to vazne doporucoval I lekar, ze je to to nejlepsi prirodni, co si muzu dat....no blee!
Moje máma zase nedala dopustit na křen s medem, díky čemuž jsem si vypěstovala doživotní averzi na křen.
žluťásek hihi, já jednou kupovala nutrilon a nutridrink, musela jsem magistru ujistit, že to má dva různé adresáty![]()
Potrefenáhusa Fakt? No dobře budu ti věřit (abyvh to nemusela zkusit
)
Ounz sou měkký všichni
Ja cibuli v medu jako dite milovala.
Spis se to u nas delalo s cukrem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články