Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:06

Potrefenáhusa Taky používám konvičku. Dodnes si pamatuju na první použití když jsem si myslela, že to nedám a teď mi to přijde vyloženě příjemné a ta úleva potom. Já teda i v dospělosti trpím na veliké bolesti uší při rýmě, prý to souvisí s tím, že nějaký ten kanálek v uších mám krátký, takže začít používat konvičku a uvolnit ty dutiny co nejdřív byl pro mě velký krok vpřed. Taky používám inhalace a na vykašlávání výluh ze slézu maurského, který u mě funguje dokonale, chuťově to je ale asi největší hardcore z toho co tady padlo.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:13

Černá kočka já teď konvičku po dlouhé době zase zkusila. Dělám to asi dobře, protéká to, ale mě vždycky rozbolí hlava. Místo mezi očima. Asi tam mám nějakou špatnou dutinu...

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:21

Fakirka Tam je hodně důležitý přesný poměr voda/sůl - 300 ml vody a 2,7g kuchyňské soli a dobře rozpustit, jinak to působí nepříjemný tlak a pálení v nose, to ale předpokládám takto děláš.

Já si ten roztok nachystám do odměrky a až potom ho naleju do konvičky.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:28

Černá kočka já jsem ztratila tu odměrku, co k tomu byla tak odměřuju špetku. Ale mě to nepálí, fakt mě rozbolí kruté hlava. Koupila jsem ji kdysi kvůli synovi, má chronickou asi alergickou rýmu. Nesnese žádný sprej do nosu. Konvička mu je na prd, ono mu to tím košem vůbec neproteče, jak má tu munici naběhlou.

Edit: samozřejmě nemá munici ale sliznici

Offline Černá kočka
1769 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:36

Fakirka Tak to ještě jednou zkus s tím přesným roztokem, když to nepůjde, aspoň budeš mít jasno.

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:37

0zero7 uprimnou soustrast.

K lekum na spani se nejdu vyjadrovat, jsou tady kompetentnejsi. Jenom ze mne pred lety ve stresu moc nezabral. Chtela jsem si ho dat pred svatbou, tou dobou jsem spala opravdu spatne. Lekarka, co mi ho tehdy psala rikala, ze se to musi vyzkouset. At si ho nedavam poprve az na tu noc a vidim, co to se mnou udela. No spala jsem, ale takove to spani s milionem snu, rano jsem byla udrena jak po sichte v dolech. 

Moje mama ho ale bere a je spokojena. 

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:42

Fakirka spetka je do te konvicky malo (alespon to, co ja rozumim spetkou). Co mam zkusenost, lepsi je trochu to s tou soli trochu prehnat nez dat malo. Nestane se nic, more je tak 3x slanejsi nez ten pomer nahore a potapaci to vetsinou preziji.

Jo a ja tam sypu morskou sul ne kuchynskou. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:43

0zero7 jestli máš problém se spaním, tak Stilnox zkusit můžeš, pomůže hlavně s problémem s usnutím, pokud se člověk převaluje a myšlenky se mu honí hlavou, v noci se probudit můžeš. Akorát bych to nebrala dlouhodobě, docela na to vzniká závislost (je mi jasny, že ty to dlouho brát nebudeš)

Online 0zero7
11864 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:50

continuity Ounz diky. Ja si mlhave pamatuju ze jsem si ho kdysi parkrat vzala, kdyz nam umrel buldocek, to jsem tezce nesla docela. Spani bylo prave uplne bez snu, mozna az k ranu nejaky.

Ounz Jo, usnuti je problem prave. Co je dlouhodobe? ha! Nepredpokladam, ze bych to pouzila jinak nez narazove. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:52

continuity ok, zkusím aspoň dvě špetky

Offline continuity
43012 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 19:55

Fakirka ja davam malou lzicku, ne uplne mokka, ty tak dve. mame neco mezi malou a mokka. 

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:00
Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:03

0zero7 no, některý lidi na tom spí roky.. už pak nemůžou bez toho usnout a mají abstinenční příznaky. to se tebe týkat nebude, na tyhle nárazový potřeby, jako ta tvoje teď, je to dělaný..

Offline Jos
příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:03

711990 ta problematika je slozita, treba u pacientu s nadorovou bolesti jsou nenahraditelne, ale u nas se je ,,boji" predepisovat. Nechat lidi trpet jen proto, aby o boze nemeli fyzickou zavislost...V USA se to ale zvrhlo uplne, to je opacny extrem, tam oxycodon polykaji jak lentilky. Ale berte me s rezervou, s opiaty sice pracuju denne, ale ne v ambulantnim sektoru.

Online 0zero7
11864 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:13

Ounz diky za info, roky fakt ne no, ptala jsem se spis kdyby nastalo par konsekutivnich dni za sebou. Zvazim to. Jeste jsem objednala Copaiba olej, zkousela jsem nedavno kvuli rameni a zdalo se mi to dobry, je to v kapslich. Ucinky podobny jak CBD, trochu se mi zdalo ze o facku lepsi mozna. 

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:16

0zero7 tak zkus uvidíš..na mě ty jiný přípravky nefungujou, před anestezií sem dostala stilnox a gut.

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:16

Fakirka Doufam, ze si to nepamatuju blbě a na biologii i fyziku jsem fakt chyběla, ale myslím, ze u ty slany vody jde o osmotickej tlak, když to psoliš málo, tak to boli 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:28

0zero7 nejen neuzivat roky , ale tak max 3x tejdne, pokud by bylo treba. Idealne ne dva dny po sobe. A pokud ti ta polovicni davka nezabere, tak v prubehu  noci nedobirat, to casto delaj lidi spatne a pak jsou rano za a) jak prejety parnim valcem a za b) jim bejva i vic zle. 

Jako tady diky vam zjistim, co vsechno jsem od skoly zapomnela, pac to vlastne vubec nepouzivam

Online 0zero7
11864 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:31

Ounz dikes. 

Stezuju si jeste, ze ta kamaradka byla mlada a zemrela na masivni aneurisma, fakt na prd. Diagnostikovali ji velmi nedavno leukemii a byla zrovna v nemocnici, aby zahajila lecbu a stejne nepomohlo, ze se ji to stalo primo tam. 

Online 0zero7
11864 příspěvků moje polička 19. listopadu 2019 20:32

Lama_z_Lana aha, dik! Jsem si jista, ze jsem to urco v minulosti vzala noci po sobe a i dobrala, treba ve 3 rano druhou pulku. Rano pohoda, nic mi to nedelalao, ale brala jsem 14 dni myslim.