Aranel Potrefenáhusa Když chci otevřít pračku, zmáčknu pauzu a ona mi napíše, že buď můžu, nebo ne-právě podle toho, kolik je tam vody a v jaké je fázi praní. Ale je to super, taky věčně přihazuju :-)
Stěžovací vlákno
Garfie pauzu asi nemáme ![]()
Garfie To jsou vymoženosti... ![]()
Potrefenáhusa Logicky by to mělo jít u pračky s vrchním plněním, ale tu jsem znala jen od babičky.
No, já mám po několika letech zase pračku s odtokem zapojeným do odpadu a je to prostě o tolik lepší...
Potrefenáhusa Je to ten samej cuplík jako zapínání (na mojí pračce teda), tak to zkus, třeba to klapne ![]()
Garfie ok, zkusim
jinak že jde otevřít normálně myčka i sušička, to vim
Garfie Potrefenáhusataky mam stejny knoflik...

Potrefenáhusa ja treba mam tu pracku s extra dvirkama na prihazovani. Akorat mi trvalo 3 roky pochopit, ze se nejdriv musi pauznout, aby to slo....je to ten samy cudlik jako zapinani. Jinak sem se furt vztekala, ze vzdycky vyberu program, ktery to prihazovani neumoznuje![]()
Pračku s horním plněním stačilo vypnout, počkat, až pustí zámek a otevírat po libosti. S předním plněním je to trochu složitější, ale u naší jde pauznout, počkat, až otevře zámek, otevřít, případně nastavit jiný program. Pokud už je plná vody, tak se dá zvlášť nastavit vypuštění vody.
Ale není nejlepší najít si manuál k dané pračce a zjistit si to přesně?
Ono je to asi hodně podobné, ale samozřejmě záleží na konkrétním modelu.
Estara ;-) navod je jen pro zbabelce (ale ano bude to tam napsano, vc. te kombinace cudliku u mycky...![]()
mě to zas tak nepálí, protože teď máme pračku ve sklepě, takže to tam dotáhnu, zapnu a když někde pak ještě najdu zapomenutou fusekli, tak jít s ní dolu do sklepa, to by mě mohlo...
se starou pračkou to šlo hrozně kostrbatě, byla napůl mechanická, takže se to kolečko točilo trochu na sílu a vždycky jsem se bála, že ji rozbiju
viktorka_od splavu já mám na pražský myčce to reset napsaný i nad těma dvěma knoflíkama, ale teď to napsaný nemáme a teda že by od tý myčky byl někde návod, to si tvrdit netroufám
viktorka_od splavu To jo, ale já jak většinou tady ty manipulace potřebuju jenom občas, obvykle do dalšího případu zapomenu, jak to přesně mělo být, takže zuřivě pomačkám všechno, a když to nefunguje, tak nakonec kapituluju a jdu se podívat do návodu.
Potrefenáhusa Logicky by to mělo jít u pračky s vrchním plněním, ale tu jsem znala jen od babičky.
No, já mám po několika letech zase pračku s odtokem zapojeným do odpadu a je to prostě o tolik lepší...
Ono to ide i u práčky s predným plnením. V podstate iba pri praní vlnené ho oblečenia je hladina vody vyššie než prah dvierok.
711990 To je presne to, že ľudia nečítajú návody. Šak na čo :D
paktofonika no to asi jak v který pračce
Potrefenáhusa Tak asi u starších pračiek? U mňa to tak bolo i u práčky predtým (10 rokov dozadu) a to bola low cost hlúpa práčka. Dali sa prepínať i programy, prihadzovať a mala k pauzu. ![]()
Nemusí to být žádný horor, máme v rodině rozvod, kde oba partneři mají novou rodinu a všichni se všemi skvěle vychází, prostě se nám ta část rodiny zdvojnásobila. Dokud nezkusíš, nebudeš vědět. Mimochodem bych řekla, že vztah a chování muže k ex a dětem taky hodně prozradí o něm samotném. Taky po tobě už asi nebude chtít kupu dětí a tak. Má to svá pro i proti. Kdybych o něj stála, nebrala bych to jako něco nepřekonatelného.
paktofonika já jsem měla starou pračku a tam to jakože nějak šlo, že člověk fakt natvrdo otáčel tim knoflíkem s programy (žádnej displej), ale ta pračka u toho různě hekala a odporovala, dvířka, když byly teplý, otevřít nešly (což teď teda asi taky nejde), jednou jsem z toho i něco předčasně tahala, už si nepamatuju co, jestli třeba nešel nějakou dobu proud? a tý vody tam bylo fakt hodně
ale voni teda ty pračky měly podle mě o dost větší spotřebu vody než maj teď
Potrefenáhusa Ja som napríklad novej práčke vďačná, že u nej nemusím 2 minúty sedieť, až otvorí dvere. To som furt ťahala a nervovala sa, kedy konečne cvakne zámok :D
V marci mame našli zhubný nádor na hrubom čreve, momentálne má za sebou chemoterapiu, onkologicka pri kazdej kontrole plná optimizmu, ze to bolo skoro podchytené a vyzerá to dobre. Dnes bola mama na preventivke a v stolici nasli krv.
Mne sa chce normálne plakať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články