Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Garfie
28524 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:52

Aranel Potrefenáhusa Když chci otevřít pračku, zmáčknu pauzu a ona mi napíše, že buď můžu, nebo ne-právě podle toho, kolik je tam vody a v jaké je fázi praní. Ale je to super, taky věčně přihazuju :-)

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:54

Garfie pauzu asi nemáme

Offline Aranel
6596 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:55

Garfie To jsou vymoženosti...

Potrefenáhusa Logicky by to mělo jít u pračky s vrchním plněním, ale tu jsem znala jen od babičky.

No, já mám po několika letech zase pračku s odtokem zapojeným do odpadu a je to prostě o tolik lepší...

Online Garfie
28524 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:58

Potrefenáhusa Je to ten samej cuplík jako zapínání (na mojí pračce teda), tak to zkus, třeba to klapne

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:00

Garfie ok, zkusim 

jinak že jde otevřít normálně myčka i sušička, to vim 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:02

Garfie Potrefenáhusataky mam stejny knoflik...

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:03

Potrefenáhusa ja treba mam tu pracku s extra dvirkama na prihazovani. Akorat mi trvalo 3 roky pochopit, ze se nejdriv musi pauznout, aby to slo....je to ten samy cudlik jako zapinani. Jinak sem se furt vztekala, ze vzdycky vyberu program, ktery to prihazovani neumoznuje

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:06

Pračku s horním plněním stačilo vypnout, počkat, až pustí zámek a otevírat po libosti. S předním plněním je to trochu složitější, ale u naší jde pauznout, počkat, až otevře zámek, otevřít, případně nastavit jiný program. Pokud už je plná vody, tak se dá zvlášť nastavit vypuštění vody.

Ale není nejlepší najít si manuál k dané pračce a zjistit si to přesně? Ono je to asi hodně podobné, ale samozřejmě záleží na konkrétním modelu.

Online viktorka_od splavu
49262 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:08

Estara ;-) navod je jen pro zbabelce (ale ano bude to tam napsano, vc. te kombinace cudliku u mycky...

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:10

mě to zas tak nepálí, protože teď máme pračku ve sklepě, takže to tam dotáhnu, zapnu a když někde pak ještě najdu zapomenutou fusekli, tak jít s ní dolu do sklepa, to by mě mohlo...

se starou pračkou to šlo hrozně kostrbatě, byla napůl mechanická, takže se to kolečko točilo trochu na sílu a vždycky jsem se bála, že ji rozbiju 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:11

viktorka_od splavu já mám na pražský myčce to reset napsaný i nad těma dvěma knoflíkama, ale teď to napsaný nemáme a teda že by od tý myčky byl někde návod, to si tvrdit netroufám 

Offline Estara
506 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:13

viktorka_od splavu To jo, ale já jak většinou tady ty manipulace potřebuju jenom občas, obvykle do dalšího případu zapomenu, jak to přesně mělo být, takže zuřivě pomačkám všechno, a když to nefunguje, tak nakonec kapituluju a jdu se podívat do návodu.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:59
Reakce na Aranel:

Garfie To jsou vymoženosti...

Potrefenáhusa Logicky by to mělo jít u pračky s vrchním plněním, ale tu jsem znala jen od babičky.

No, já mám po několika letech zase pračku s odtokem zapojeným do odpadu a je to prostě o tolik lepší...

​Ono to ide i u práčky s predným plnením. V podstate iba pri praní vlnené ho oblečenia je hladina vody vyššie než prah dvierok. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:59

711990 To je presne to, že ľudia nečítajú návody. Šak na čo :D

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:59

paktofonika no to asi jak v který pračce

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 16:02

Potrefenáhusa Tak asi u starších pračiek? U mňa to tak bolo i u práčky predtým (10 rokov dozadu) a to bola low cost hlúpa práčka. Dali sa prepínať i programy, prihadzovať a mala k pauzu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 16:09

Černá kočka 

Nemusí to být žádný horor, máme v rodině rozvod, kde oba partneři mají novou rodinu a všichni se všemi skvěle vychází, prostě se nám ta část rodiny zdvojnásobila. Dokud nezkusíš, nebudeš vědět. Mimochodem bych řekla, že vztah a chování muže k ex a dětem taky hodně prozradí o něm samotném. Taky po tobě už asi nebude chtít kupu dětí a tak. Má to svá pro i proti. Kdybych o něj stála, nebrala bych to jako něco nepřekonatelného. 

Online Potrefenáhusa
38822 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 16:10

paktofonika já jsem měla starou pračku a tam to jakože nějak šlo, že člověk fakt natvrdo otáčel tim knoflíkem s programy (žádnej displej), ale ta pračka u toho různě hekala a odporovala, dvířka, když byly teplý, otevřít nešly (což teď teda asi taky nejde), jednou jsem z toho i něco předčasně tahala, už si nepamatuju co, jestli třeba nešel nějakou dobu proud? a tý vody tam bylo fakt hodně

ale voni teda ty pračky měly podle mě o dost větší spotřebu vody než maj teď

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 16:11

Potrefenáhusa Ja som napríklad novej práčke vďačná, že u nej nemusím 2 minúty sedieť, až otvorí dvere. To som furt ťahala a nervovala sa, kedy konečne cvakne zámok :D

Online letfenixa
10864 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 16:12

V marci mame našli zhubný nádor na hrubom čreve, momentálne má za sebou chemoterapiu, onkologicka pri kazdej kontrole plná optimizmu, ze to bolo skoro podchytené a vyzerá to dobre. Dnes bola mama na preventivke a v stolici nasli krv.

Mne sa chce normálne plakať.