stes Kočky mluví jasnou řečí :)
Stěžovací vlákno
Ounz byla bych radsi kdyby sklapnul.
Garfie Škoda, že to nevyšlo, doufám, že vám vyjde náhradní plán.
BTW Mně se moc líbí jak máte v rodině ty vztahy takhle hezké i s nevlastními dětmi.
Já už nějakou dobu odolávám sbližování s někým kdo má dvě malé děti, ty děti nežijí s ním, ale se svojí matkou.Okolí s kterým to můžu probrat mě od takového vztahu dost zrazuje, tak jsem ráda za každou pozitivní zkušenosti, kterou někdo má.
Černá kočka to je asi těžký radit, dost taky asi záleží na tom, jak se rozešli ti rodiče. Aby matinka neštvala děti proti "maceše". A kolik jim je? Já jsem vyvdala patnáctiletýho kluka, sice se choval slušně, když přišel, ale moc se se mnou nebavil, udržoval si odstup. Radši podnikali s manželem něco jen spolu, já jsem moc u jeho matky populární nebyla, i když se nerozvedli kvůli mně. Zlepšilo se to až tak za 3 roky, když už byl v podstatě dospělej.
Černá kočka a jak to mas ty? Mam v okoli hrozne smutny pripad kluka, kde to nedala nova partnerka jeho otce. Vzdy se hledel jeden nebo druhy vypakovat z baraku, pokud otec mel kluka na vikend. Horsi o to, ze deti sveho bratra hlidala dost pravidelne.
Černá kočka Děkuju. :-) Já ho znám od malička a bylo období, kdy mě měl raději než tátu, vždycky plakal, když od nás odjížděl. S jeho maminkou nevycházíme moc dobře, ale korektně, teda já s ní nekomunikuju vůbec a muž dost nerad. Ona mě ingoruje a všechno řeší s mužem, což je ovšem dost chyba, protože on je flegmatik a ona naopak pedant, takže je kvůli tomu hodně konfliktů, kterým by šlo jednoduše zabránit, kdyby mě brala jako rovnocenou osobu. Mě to mrzí, myslím, že lidi by spolu kvůli dětem měli vycházet, mám dokonce známé, co po rozvodu kvůli dětem tráví společně Vánoce, nebo se schází na narozeniny a podobně, to se mi moc líbí.
Jinak je teda třeba říct, že proti nám (mně) syna nikdy neštvala a nedělala žádné naschvály, já se naopak snažím urovnávat všechny konflikty mezi ní a mužem. Zhruba od patnácti komunikujeme hlavně s ním, takže jsme ji snad tři roky vůbec neviděli. :-) Ono to není jednoduché, ale dá se to zvládnout, jen je třeba si uvědomit, že je to na celý život. Má u nás sourozence, přijdou svatby, další děti a tak...
Černá kočka Hele od určitýho věku je partner s dítětem z předchozího vztahu skoro nevyhnutelnej. Naši jsou sousedi, vycházej spolu excelentně, navzájem si hlídaj děti atd. I na Štědrý den se vídáme všichni dohromady, ačkoli úplně společněj stromeček dobrotu nedělal, přecijen jsou to prostě dvě domácnosti. Jako občas to hapruje, jsou tam různý spory a žabomyší války, ale řekla bych, že to by bylo skoro u každejch sousedů. Celkově pro mě velká inspirace, ale chce to velkou dávku velkorysosti na všech stranách.
Černá kočka řešila bych to spíš z pohledu jestli ty máš/chceš mít vlastní děti. já to beru tak, že sama děti mám a očekávám od partnera že to akceptuje se vším všudy-tím pádem i naopak. furt se kolem mě nějaký nevlastní motají:-) ale nikdy ne tak, jak to bývá občas zvykem, že chlap si vezme děcka na víkend, šoupne je přítelkyni a sám si dělá svoje, to teda ani náhodou
Garfie Moje švagrová ještě není rozvedená a švagr už čeká 4 dítě s jinou ženou. Na oslavě narozenin jejich společné dcery je běžně nejen on, ale i jeho nová partnerka, děti a jeho rodiče. Švagrová to asi nese dobře, ale můj muž ne.![]()
Renusatko No oni kolikrat ti dalsi pribuzni nadelaji vic paseky nez puvodni partneri!
Ja uz tady kdysi licila, jak jsem dala sveho ex dohromady s kamaradkou, normalne jsme se pratelili, byla jsem jako jediny clovek mimo rodinu pozvany na svatbu...a tam se do me pustila jeho sestra, ze proc jsem jo nechala, jak to spatne nesl a tak, no trapas!
Ja mam zname, bydleli u jejich rodicu a kdyz se rozvedli, zustal tam on, dite meli ve stridavce. On se pak znovu ozenil a u ex-tchanu bydlel jeste asi tri dalsi roky i s novou zenou a dalsim ditetem! :-)
Ja jsem pro korektni vztahy bez scen a hysterie a schvalnosti,ovsem,ze bych chtela slavit vanoce,narozeniny ci jezdit na dovolenou s ex ci nedejboze s muzovou ex...tak to vzadnym pripade.
S muze detma,ktery jsou uz dospely vychazim moc dobre,ale nebylo to vzdy zality sluncem,nastesti jsme vsechno ustali a je to fajn.
MP Meri Hele, jakoze ex tvyho partnera bydli vedle? Chapu spravne? Tak to je super, jestli vychazite fajn.
0zero7 Myslim, ze se jedna o rodice:-D Ale neee, ze bych tu mela jako prehled. No je to zajimavy, mne to kolikrat staci v ty nasi pokrevni rodine!
Jsem debil. V devet vecer jsem zapla pracku a misto hodinovyho programu nastavila ctyrhodinovej
uz bych asi hodino spala a misto toho koukam na Colomba a doufam, ze sousedi nejsou moc nasrany, pac ten program pere fakt dukladne a furt zdime, sprchuje, zdime, sprchuje![]()
Karja Aha! ja jsem to cetla asi nepozorne, dik.
razorblade Takhle mi to prenastavuje dite, nez zmacknu detskou pojistku, tak mi tam prepne na nejakej divnocyklus nebo misto 40 da 90 a to jsou pak nervy.
Karja Ja si vystacim sama![]()
![]()
Děkuji všem za názor. Z úplně blízkého okolí takovou situaci neznám a z toho trochu vzdálenějšího vím, že to může být pěkné psycho, proto jsem ráda za každou pozitivní zkušenost, jako má třeba Garfie a další, že to nutně nemusí být špatné.
razorblade No a to sa nedá počas prania prenastaviť? Keď mi to nevychadza tak prenastavím a hotovo.
razorblade šiš, proč to úplně nevypneš? taky se mi to stalo, prostě to vypnu a nastavím znovu.paktofonika mně to přenastavit nejde, za chodu. musím vypnout a dát jinej program
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články