Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 09:32

dnes se mi snad poprvé v životě zdála noční můra!

zdálo se mi, že jdu hledat nějaké dva lidi do rodinného domu s tím, že vím 100%, že mají být doma. nikdo neotvírá, zvoním a klepu marně. pootevřu dveře a vidím, že za dveřmi leží dvě mrtvoly. vidím z nich jen nohy. přede dveřmi jsou složené dětské botičky. běžím k sousedům volat o pomoc. když doběhneme zpátky, jsou dveře zamčené a mrtvoly jsou pryč. nikdo mi nevěří. pak si všimnu, že dětské botičky jsou rozkopnuté, z čehož pochopím, že to udělal vrah a číhá na nás v domě. 

pak jsem se úplně zpocená probudila leknutím, srdce mi mlátilo jako po běhu maratonu. přímo před postelí mám domácího sluhu, na kterém mám pověšené věci na doma a tak. při pohledu z postele v tom šeru vypadal jako člověk. skoro jsem dostala infarkt. už jsem pak neusnula.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 09:40

Jiná Realita Jezismarja, to by me asi kleplo

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 09:45

Spravil sa mi hnusný opar!

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 09:48

Wanda von Dunajew Kšááá !

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 09:59

Jiná Realita No fuj

viktorka_od splavu A pochopila jsem teda správně, že nemáte žádné společné děti? U nás je to právě svým způsobem komplikovanější, tím že my máme dvě společné a jedno "navíc", mám pořád takové špatné svědomí, že ho dostatečně nezahrnujeme do života (ovšem bydlí taky 200 km daleko). Že prostě je to mužovo dítě-stejně jako ty naše, ale přitom dostal víc naloženo, jeho mamika už je podruhé rozvedená, druhé dítě je ve střídavce, i ty vztahy s ostatními příbuznými třeba nejsou tak intenzivní, jak by mohly....no ale zase dostal navíc moji rodinu, ti ho zahrnuli a hodili mu na krk další babičky, sestřenice a tak....

Offline viktorka_od splavu
49262 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:15

Garfie chapes to dobre

no to ale rozhodne vyhral!:-) mne je lito toho co odesel k mamince, duvod proc zustali u tatinka nepominul takze se nema nejlip, s tim  ovsem nic nenadelame

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:29

paktofonika stes to jde? ja to nikdy nezkousela. pracku mam na to, ze do ni strcim pradlo, zapnu a cekam, az se to vypere :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:33

Já jsem přesvědčená, že nevadí ani debilní dítě partnera, ani jeho debilní matka, ale celý to komplikuje pokud je debil i ten dotyčnej. Já bych měla tolik historek o svym ex a jeho matce s dcerou, že bych o tom triu hrůzy mohla napsat román!

Offline Garfie
28524 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:41

Mutziputzi Ano, to je podstatný článek   Jenom prostě děti mají dětství jenom jedno, že jo...

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:46

Garfie viktorka_od splavu mne prijde pekne, jak o nevlastnich detech premyslite a pisete. Mam 2 kamaradky s vyvdanymi detmi a sama bych je teda za macechy nechtela, uz jsem jim to i nekolikrat rekla. Neustale nevlastni deti pomlouvaji, jak prekazeji, obtezuji... proste existujou. Je to az krute.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 10:50

GarfieNěkterý děti jsou takový kopie svých rodičů, že se přiznám a hrdá na to nejsem, že mi jejich dětství bylo srdečně ukradený...fuj to byla hnusná doba

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:18

razorblade Mne to treba vypnout nejde! Mozna vytahnout ze zasuvky? Nevim no....

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:20

razorblade vypnout během praní a nastavit jinej program?  jasně, vypnout to jde třeba v prostředku

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:22

Karja jako fakt ti nejde vypnout pračka, když je rozjetá? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:24

jeste je dobry,ale napsat,ze takhle si menit programy nedela dobrotu tomu spotrebici......

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:25
Reakce na Mutziputzi:

GarfieNěkterý děti jsou takový kopie svých rodičů, že se přiznám a hrdá na to nejsem, že mi jejich dětství bylo srdečně ukradený...fuj to byla hnusná doba

​Já se tedy přiznám, že jedno z dětí mého druhého muže je mi nejen fuk (plus celá jeho rodina, toho dítěte), ale doslova ho nesnáším (ale jen proto, že leccos dělal, ze začátku to bylo cajk)

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:26

Zarinya šiš, tak se to nedělá denně, ale jako nouzovka

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:26

stes Vypne se a kdyz ji zapnu,je tam zase nastavenej ten pitomej program a nejde to prepnout.....Mozna kdybych ji nechala dele vypnutou nebo udelala nejakej tvrdsi restart skrz tu elektriku no...

Offline stes
9214 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:27

Karja aha, tak to bych nedělala, no...

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 11:28

stes mne to taky nejde a stve me to