Karja skus chvili pockat, alespon nez se ti odemknou dvirka.
Stěžovací vlákno
continuity Jo to urcite cekam, ale furt to tam je, tak naplnim treba necim jinym. Ale ja mam divnou pracku nebo elektriku, kazdy druhy spusteni vyhodi pojistky v koupelne....ale je to 30 let elektrika delana.
Lamicka ach jo, co s váma :-)![]()
Mutziputzi stes Ale jo, já to chápu, taky nemám ráda všechny děti paušálně a vyfasovat někoho, kdo ti leze na nervy je očistec. Já měla výhodu, že jsem ho poznala jako fakt malýho, navíc bezdětná, jeho matka do toho vztahu nijak nezasahovala, nastavení bylo dobrý. I tak to občas skříplo v pubertě, nebo když přibyly vlastní děti, to je jasný. Přece jen, jak toho člověka vidíš jen občas, nemáte komunikaci a životní styl úplně vyladěný.
Karja já tuhle přišla na to, že na vypnutí uprostřed programu musím zmàčknout nějakou kombinaci knoflíků, ale už jsem zase úspěšně zapomněla jakou :)
Garfie no ono jak do toho přibudou vlastní děti, tak to musí být umění to ukočírovat, klobouk dolů před všemi, co to dovedou. Tohle se mi naštěstí vyhnulo, máme každej svý, všechni se mají rádi, řekla bych, jen to jedno jeho...fakt se musím krotit abych udržela aspon poker face, když jsem někde, kde je taky a byla zticha
já bych řekla, že nějaký reset programu na pračce musí skoro jistě jít. taky jsme si myslela, že moje myčka nic takového nemá, a taky se mi spustil zase znovu nechtěný program, než jsem zjistila, že musím delší dobu podržet myslím tlačítko start a resetuje se to.
stes ono nekdy je tezsi vystat to svoje dite natoz cizi.![]()
ja deti muze moc jako deti brat nemuzu nejsou o moc mladsi nez ja.![]()
S dcerou parkrat neshoda byla,ale se synem vzdy fajn.A moc na nich ocenuju,ze jim u nas vzdy chutna a maji i oblibeny jidla ode mne.![]()
Zarinya Takhle vyvdala moje babička tři dospelé děti, skoro stejně staré jako byla ona sama. Chlapi s ní vycházeli v pohodě, ale s dcerou se spřátelila až po smrti dědečka. Ale pak se zase opravdu kamarádily, bydlela hodně daleko a jezdívala pak jako stará k babičce třeba na týden o prázdninách a tak...
Garfie nechci to zakriknout,ale ted je to taky kamaradsky vztah,nakupy,vecerni kecani a tak....ale nevidime se casto.Zijou v Recku.
0zero7 Jo, myslela jsem rodiče, napsala jsem to trochu nejasně. Jako macecha je taky jen asi o 7 let starší, než já. Jako druhou mámu ji fakt neberu, ale trávíme tam relativně hodně času. Spíš mám takové ty zábrany, že když se tam odlifruju třeba v létě s děčkem na dva na tři dny na barák, tak se bojim, abychom nepřekáželi, přecijen jsme "cizí". U vlastní mámy bych to tak nebrala, navíc si myslím, že macecha by mi to paradoxně asi ani neřekla, kdyby už jí to vadilo ... těžko říct. Jako snažim se asponň nepřekážet a pomáhat a nějak to dávkovat, tak snad se mi to daří vychytat. Jako bejt to jenom táty barák, asi jsem tam furt, dokud by mi neřekl, ať vypadnu, je to tam boží ![]()
Já mam nějakej blok vypínat zapnutý spotřebiče, vždycky mám pocit, že tim něco pokazim, třeba až nedávno jsem zjistila, že jde otevřít myčka v průběhu programu. Jako mě by to v životě nenapadlo, jsem ěmla strach, že se vyvalí spousta vody, vždycky sem trapně čekala na konec.
MP Meri i pračka jde :) já to využívám pořád, protože vždy najdu něco, co jsem tam ještě chtěla přihodit.
paktofonika stes to jde? ja to nikdy nezkousela. pracku mam na to, ze do ni strcim pradlo, zapnu a cekam, az se to vypere :)
Dam pauzu, prepnem program, prenastavím a zapnem. Mam to i v návode, že pri zmene programu to a to...
jo, jeste si myslim ze s klukama je to snazsi, pro "tatinkovu holcicku" muze byt macecha hodne nevitanym vetrelcem
viktorka_od splavu u nas tohle problem nebyl,ale je i fer rict,ze i ja byla na vinne,uz jen z duvodu,ze mi nebylo ani tricet a dospela "dcera" co u nas bydlela a ja to neumela resit tak jak bych to resila napriklad ted....vekem poucena.![]()
Jiná Realita To určitě ale ne každá pračka. Já jsem vlastńě takovou ještě asi nepotkala.
Aranel ani já, dyť to má i pojistku podle teploty, ne? Navrch kdo by chtěl otvírat pračku plnou vody?
Aranel ono to jde v urcite fazi,jistojiste ne kdy si vzpomenu.Ukazuje mi to zeleny a cerveny svetlo,zda se daji otevrit dvirka.....v tu dobu je voda jeste nedopoustena nebo upustena.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články