Hele, kdo tady dava ty divnodarky? Nabizim ,,sousosi srnek,, co mi mama dala na skrin bez ptani,ale asi to nestihne do vanoc dojit....
Polož to tak, aby na to dočiahla malá a daj tomu trochu času...
Hele, kdo tady dava ty divnodarky? Nabizim ,,sousosi srnek,, co mi mama dala na skrin bez ptani,ale asi to nestihne do vanoc dojit....
Polož to tak, aby na to dočiahla malá a daj tomu trochu času...
A sťažujem si aj ja. Som posledný deň v Jeruzaleme, a zobudila som sa so za Á príšernou svalovicou a za Bé s úzkostným záchvatom, že som stihla vidieť z toho všetkého, čo tu je, strašne málo, a čo ak sa sem už nikdy nedostanem? Racionálny pohľad, že sa to jednak nedá vidieť všetko a že tá svalovica hovorí o tom, že som evidentne robila, čo sa dalo, nefunguje. Takže namiesto toho, aby som si išla pozrieť ešte aspoň čo to, ležím na izbe s kamarátom Xanaxom a čakám kedy zaberie
.
slniecko Tam se stoprocentne jeste jednou podivas! Zavidim tI!
Karja to nemusíš, na to stačí dobrý doktor:)))...mne odporučil párkrát do roka niekam vypadnúť od rodiny, v záujme môjho vlastného duševného zdravia...až bude najhoršie, dám kontakt:)))
Akurát nie a nie presvedžiť pióisťovňu, aby mi to preplácala!
slniecko :-D:-D Na to nemusim mit doktora, to parkrat strihnu doma nejakou scenu a jeste mi to I proplatej! Tak vstrebavej zazitky a stastnou cestu domu;-)
slniecko Jeruzalém
tam jsem strávila dva týdny, kousek od Damašské brány....závidím ti!
Karja vďaka :))) !!!
slniecko Jeruzalém
tam jsem strávila dva týdny, kousek od Damašské brány....závidím ti!
Dva týždne a TY závidíš MNE
?
slniecko Ale už dávno
jen jsem si teď hledala na googlu dům, kde jsem bydlela a teda....
je tam prostě nádherně. Tak dobře, závidím ne tobě, ale Orenovi, u kterého jsem bydlela. ![]()
Karja juuuuu, sousosi srnek chci! :D
bram ja kdyz nekde dostavala reklamni hrnky, tak jsem je nosila do prace, kde se vzdycky uzily (ale byli jsme redakce, kam kdyz prijde navsteva, tak ji nenosi espresso vnadna sekretarka, ale kde navsteva dostane rozpustny kafe do hrnku, kterej je zrovna cistej:D)
razorblade jako práce by byla dobrej nápad, kdyby doma nezůstaly hrnky typu: manžel a jeho bývalý kolektiv, moje přezdívka z bývalé práce apod. Nepoužíváš je, nelíbí se ti, ale máš k nim citovej vztah.
Musím se podívat, co na tenhle typ věcí říká Marie Kondo :)
bram Marie Kondo donutila lid vyhazet píčoviny a otevrela si s nima kram![]()
bram ja takovy veci, ktery jsou mi k nicemu, ale nedovedu se jich zbavit, ukladam do krabice a hluboko do skrine. :)
Já mám obecně problém novou věc vyhodit, i když je to sebevětší blbost. Teď bydlíme 3 roky v paneláku, a tam v přízemí u schránek se na topným tělesu nechávají věci, které do druhého dne vždycky zmizí:-) Takhle jsem tam odložila nevkusnou svíčku, nevyužívané kuchařky, šátek. Já mám radost, že si to někdo vzal a někdo snad má taky radost... Jinak samozřejmě dávám oblečení do kontejnerů nebo do charitativního krámku, jen prostě neumím hodit to rovnou do popelnice.
Marbuša
Dobrý nápad, to by u nás v domě taky hned zmizelo, asi to vyzkouším. Podobně to dělá moje šéfová. Nejsou to teda nevkusné věci, ale svíčky, krémy, parfémy, vzorky nebo i věci co nepoužívá v kuchyni...dá to v jídelně na skříňku a buď si to někdo vezme nebo se to po čase vyhodí.
bram ja takovy veci, ktery jsou mi k nicemu, ale nedovedu se jich zbavit, ukladam do krabice a hluboko do skrine. :)

Rekni a jsou tvoje!
Karja ty srnecky!! ![]()
bram Joo, srnecky, to ma 30 cisel na delku!
Potrefenáhusa A mam takovy dejavu, zda jsem Huse neslibila kdysi talir:

Jo a nesmejte se mi, to nejsou moje veci,to mi mama sproste ulozila v kuchyni, s tim, ze jsou to veci po babicce, co se ji vzdycky libily a pak si na ne dva roky nevzdechla a samozrejme je nechce do svoji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.