viktorka_od splavu :-D:-D Tak to u nas chlapi bali vsechno jako ,,salam,,. Vis co ne, proste zarulovat a na koncich prevazat:-D. Ale mne to nevadi, ja na tu vzhlednost baleni nikdy nebyla, my jsme totiz doma schovavaly papiry na dalsi rok a mama byla schopna dat hodne kol:-D. A se jmenovkama se neparala, vetsinou se napis dal dospod nebo nejak zakamufloval ci preskrtnul:-D
Stěžovací vlákno
Karja jako salam![]()
Pinot Noir zrovna dneska prostřední prohlásil, že na Vanoce bude radši nemocný a Vanoc se nezúčastní, aby nemusel čekat v patře na ježíška. Tak jsem zase po roce vysvětlovala, jak to je a že bát se nemusí, protože on se toho tajemného jeziska prostě bojí . A to uz to vedel. Takze byl vzat mezi ty, co vědí. Bude nosit pod stromeček a nečekat v patře
I to zvonění jsem mu slíbila, že mu ukážeme
Candance Vykasli se na to. Tchyni se uplne nedivim, ze ti to nechce rict, taky by me to mrzelo, ale asi bych to s ni neresila. Stat se to mne, reknu, ze je od babicky hezke, ze nam chce neco dat a mozna bychom ji taky mohli neco vymyslet, kdyby na ni Jezisek zapomnel a koupila bych s ni nejakou blbinu...a dal bych si okate verila. Ja myslim, ze tohle ji jen usetri toho pozdejsiho zklamani, ktere nekdy deti prozivaji, ted si porad "neni jista". A urcite ji to nezkazi zazitek, to se neboj.
Candance já bych se na to vykašlala, teď to budeš složitě řešit a za rok se to stejně znovu proflákne, s nástupem do školy je to většinou už neudržitelné. stalo se, no...
Candance rekla bych ji, ze darky si davame navzajem, protoze se mame radi, Jeziska bych nevymazala, vsak slavime jeho narozeni :) u nas i dospeli pisi dopisy a rikaji, ze darky nosi Jezisek.
RoSa to ji tchyne rekla i se starsi dcerou, ale.mladsi mi tajne rekla, ze tomu neveri. A ta starsi mi zase rekla, ze jim tchyne zakazala o tom mluvit a rict mi to.Coz me stve nejvic.
Já bych asi na tvém místě mlžila, prostě " nevíš, jak je to u babičky, u vás chodí Ježíšek,..."
Syn v tomto věku tušil, že s Ježíškem něco nehraje, ale "věřil" ještě mnohem déle, protože mu bylo v tom tajemnu dobře a taky asi vychytrale věděl, že se mu to věření vyplatí
. A na tom jsme se shodli i s kolegy v práci, že oni to tak u svých dětí viděli taky.
A nebuď naštvaná na tchýni, tu to taky asi štve, proto nechce, aby se o tom mluvilo, i když jí musí být jasné, že ti to starší dcera vykecá.
Dnes vypukol asi hladomor. Od skoreho rana sa rad nezmensil pred pultom s masom a stale prichadzaju dalsi. Je nas tu 7 a pomaly si slapeme po hlave. Teraz po 5 hodinach sa mi podarilo odbehnut na kavu. To bude dlhy den. ![]()
Ale ocenujem ze je tu veselo a nikto zatial neprudil.
Janulik03 Segra mi posilala foto fronty z reznictvi....jako letos se snad dava to maso zadaco ne?:-D Ma asi 30m:-D:-D
No jako Betlem...meme krasnej, letitej a sadrovej po babicce. Prijedu k nasim a mati povida, ze se ji ten Josef zda nejakej divnej. Pricemz zjistim, ze tam k jeslickam misto Josefa postavila nejakyho staryho bacu a chudak Josef to tam pozoruje za zadni rady ![]()
Lama_z_Lana Však se zpívá "při betlémské salaši", ne? To si o baču přímo říká ![]()
Lama_z_Lana
tak buhvi kdo byl otec vlastne zejo...:D
Lama_z_Lana
To je vtipny...
Pinot Noir 711990 no a Marie ted chudak vypada jak nejaka behna! Navic Josef je takovej mladik tam, a baca takovej starej a seschlej ![]()
![]()
Lama_z_Lana tak Josef nebyl mladík, ale starej a seschlej, tak to mamka udělala dobře :-))
Magráta nas Josef je stramak v nejlepsich letech! ![]()
tak mycka zrejme uz definitivne odesla.. v pravy cas fakt. odpoledne jeste vyrazim pro jinou, letos je to vazne vesely:P
Lama_z_Lana asi je baca lip zavopatrnej no:D
Magráta heeelehelehele...to je katolícky výklad
!!!
Karja že salám
...ja tomu hovorím salónka!!! a pekne nechám trčať konce von!
Ale balím tak len tie veci, nad ktorými mi už vážne vytečú nervy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články