Torrah pozerám najprv iba na fotku a rozmýšľam, že je to veľmi zvláštna dekorácia
proste majú vkus :)
Stěžovací vlákno
Torrah Ja zase pochopila, ze ti to ty kocky znicily a to bych byla nastvana. Takhle je to bozi.
Torrah je to super ![]()
Díky všem, ano, ryba se tam vyloženě hodí, ale už ji zas odtáhli jinam. Mezitím stihli shodit strom a rozbít špic (já hloupá tam nepředloženě dala skleněnou, přitom na ozdoby jsem dbala, aby byly všechny ty čínské plasty, protože mi bylo jasné, že to přijde), rozvrtat druhou dekoraci na stolku v obýváku a roznést ozdoby po domě a ožrat šunku z chlebíčků (to jsem se otočila asi na dvě vteřiny). Ted spokojeně chrní po dobře vykonané práci.
Krásné Vánoce vám všem.
Torrah zdatne dekoraterky,no.![]()
Torrah A tak zas to je moc hezký výkon
tak ne,ať je vzbudíš!!!!![]()
Torrah Tak psst, at je nevzbudis ![]()
Hezke Vanoce ![]()
Teda ja jsem dnes zivy dukaz, ze nosit pouzdrove saty, kdyz na ne clovek (uz) nema postavu, je zlocin proti lidskosti ![]()
Vypadam jako fuchsiove ruzova, polyesterova jitrnice od Dorothy Perkins ![]()
Fotky vas usetrim, ale davam si casne predsevzeti do roku 2020, ze s tim vahovym pribytkem a rozkydlosti musim neco udelat!!!
MP Marge Nevěřím.. ![]()
Dadoo Neprovokuj, nebo Ti tu fotku poslu ![]()
MP Marge Pošli a já ti to rozmluvím ![]()
Dadoo Spis bys me poslala nakupovat do COSU ![]()
MP Marge Dorotka P.jitrnice nevyrábí a u vás se určitě nedají koupit
to jako za 1.![]()
a za 2.pouzdrovky nejsou jen pro dokonale štíhlý a davaj foto,my ti to vysvětlíme![]()
MP Marge Ale nehan ten COS, ja ho tady zjara hanila, dokonce jsem si I jedny saty koupila a katastrofa, no a ted mam ty jedny stary kolektivky a desne mI slusej, snad se do nich v lete vejdu! Ono mne ty pytle dlouhy taky moc neslusej, ale kdyz vyberes neco kratsiho a v mensi velikosti, tak to neni zas tak odlisny....
to uz je trochu umanutost...![]()
Mozna bys byla prekvapena,ze tam maji ruzny veci......nepremlouvam te,jen konstatuju.![]()
Ja sem za cos rada,ledasco se v tech "pytlich"schova.![]()
Zarinya třeba kilo bramborovýho salátu ![]()
Catherinne treba![]()
Kokoska jezis nad tim sem jeste nepremyslela,ze tomu muze byt konec.....![]()
no vsechno jednou konci.
taky vetsina vypada mnohem lip na normalnich lidech nez na tech jejich modelkach.
tohle bych fakt dvakrát podtrhla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články