Jiná Realita No já jsem si všimla, že na jedné zásilce mám navíc nějakou nálepku "Před doručením volat zákazníkovi". Takovou jsem viděla poprvé. Tak třeba to teď dává e-shop na krabice, aby se ujistili, že dopravce udělá vše, aby to doručil ...
Stěžovací vlákno
Stěžuju si na sebe,jsem čuně...proč jsem si musela ve Starbucks koupit sladký mandlový latté a ještě ukrutně přeslazenýho skořicovýho šneka,když je mi teď blbě???![]()
Maureen Ja jsem snedla 4 jahodovy kolace o prumeru 15cm, Ledovy kastany edice bila cokolada, kilo mandarinek a 3 dalamanky, je ti lepe devce?![]()
Mutziputzi tak ono záleží, jestli jsi potom přibrala tři kila, nebo zůstala stále stejně krásná - to by mi pak lépe nebylo ![]()
Candance rozesli par zivotopisu a hned budes vedet, na cem jsi.
ja to tak uz nekolikrat udelala, v jednom pripade mi to pomohlo smirit se na cas s praci, kterou jsem moc nemela rada (panc jsem videla, ze holt momentalne nic lepsiho nesezenu), naposledy jsem po vycekovani moznosti dala do 2 tydnu od akce vypoved.
Jiná Realita Je to zajimavy, zeru takhle fakt skoro denne, normalni prase proste a netloustnu, to dite je zrejme energeticky hrozne narocny a ja nepiju vino, jinak si to neumim vysvetlit.
Mutziputzi takže mi není lépe ![]()
![]()
Mutziputzi
ano ano...potěšila jsi mě![]()
Dnes fakt úroda: Alzak mi nutné doporučoval za několik stovek rozšířit záruku na chytré hodinky, že prý ten třetí rok je to fakt kriticke. Odkud to chlapec ví, když jsou na trhu zhruba rok a půl? ![]()
A byla jsem na skoleni ukončeném certifikacni zkouskou, kde se jeden z účastníků zcela vážně domáhal toho, abychom si test prosli společně, případně, aby nam lektor korigoval odpovědi. Řekl to za tu hodinu 3x! ![]()
A ještě mu běžel koupit do trafiky doutník, aby ho uplatil. (Podle mě si ho školitel neměl vůbec brát, ale to je jiná story).
Mutziputzi To je dobra prasecina!:-D:-D Ale clovek ma poslouchat telo, ze jo, neodpirat si!
obávám se, že naši sousedé si založili množírnu.
co mám dělat ![]()
Jiná Realita z čeho usuzujes?
Dadoo už dlouho zvažuju, že jejich psa stejně nějak budeme muset řešit. přistěhovali se, okamžitě pořídili psa. asi první týden se mu věnovali. od té doby na něj kašlou. nechávají ho celé hodiny štěkat, přestože jsou doma. v noci ho nechávají celou noc výt. pes nemá ani boudu, jen střechu nad hlavou, spí na betonu, což jsme zjistila nedávno. má něco přes rok, už má štěňata, což mi nepřijde normální. i na štěňata sousedé naprosto kašlou, dnes odjeli do práce a jedno štěně bylo celou dobu venku někde zapadlé a šíleně kvičelo, volala mi to matka do práce
nakonec jim snad jiný soused, co na ně má číslo, volal, nechť se laskavě dovalí mu nějak pomoct. protože k feně na dvůr si nikdo netroufnul. nejsou schopni si postavit pořádný plot, místo toho mívají toho psa na řetězu, protože neustále utíká. to tu nemá už vůbec nikdo, ani ty největší chudáci, co se chovají ke zvířatům jak hovada. jen oni.
jako nevím, jestli to bude množírna, ale signály jsou docela významné :/ jestli bude, tak se můžu rovnou odstěhovat. protože s tím neudělám nic a dívat se na to nevydržím.
Normálně nahlaš týraný zvíře. Vůbec bych se s tím nemazala.
Jiná Realita Okamžitě bych nahlásila týrání, přesně, jak píše Barbucha. Je to příšerná situace, protože jít proti sousedům asi bude dost drsné, ale jinou cestu nevidím. Nedokázala bych mlčet.
Možná by bylo dobré, pokud to jde, probrat to i s dalšími sousedy.
Moc ti držím palce! Hodně síly a drž se!
Dadoo jiným sousedům to maximálně tak vadí, nebo tvrdí, že si ničeho nevšimli (protože kdo by si chtěl rozhádat souseda...). že si nevšimli, že pes nemá boudu, no ok. ale že jim nevadí neustále vyštěkující pes, to prostě nedokážu pochopit.
Jiná Realita Ja bych je nahlasila, to jde I anonymne, ne? Toho nevsimnuti vystekujiciho psa se nedivim, sousedi maj urvanyho, mne to neprijde, tchyne sI taky neustale stezuje na nejakyho cokla v okoli, taky mi to neprijde,nekdo to proste neslysi. To nebude mnozirna, to budou asi dementi proste. Hodne stesti pri reseni, je to desny teda!
Jeste na MP jsem si kdysi postezovala, jak jsem vecer pred odletem zjistila ze nemam platny pas... Tak situace se opakuje, nastesti ne u nas ale u kamaradu nejmladsimu synovi plati pas uz jen 4 mesice
zitra odlitame, check-in zacali delat dnes v 9 vecer a tak na to prisli...
rasaNori Tak to mají asi smůlu, pasy dělají do 24 hodin. Asi tedy letíte mimo EU, jinka by stačila občanka.
Na tu tvou anabázi si pamatuju, jak jsi musela zůstat doma ![]()
Dadoo no to asi jo. To byl dobry vydrb tenkrat, dneska se tomu uz smejem ale tenkrat mi nebylo do skoku...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články