pecka Už sa mi to stalo, balík išiel z Asosu a i keď som mala zadaný správny štát, v systéme to mali zle, a v sledovaní stále písalo, že balík cestuje na Slovensko. Trvalo 3 týždne, kým to nakoniec dorazilo, medzitým mi stihol Asos vrátiť i peniaze, kvôli nedoručeniu zásielky. V systéme prepravnej firmy je dodnes ten balík kdesi v Nemecku. Tak buď trpezlivá, oni tie čižmy dorazia, len to bude chvíľu trvať.
Stěžovací vlákno
paktofonika hlásim, že už dorazili. Napokon to naozaj fyzicky na balíku niekto prepísal. Len šofér bol uplne zúfalý. Robil prvý deň-zrejme brigádnik a povedal, že aj posledný. Mal prísť podľa sms a mailu doobeda a podarilo sa mu doraziť niekedy po 16.
pecka Ja som teda za posledné roky mala problém s poštou alebo kuriérmi len párkrát, ale pred Vianocami mám pre problémy pochopenie a počítam s tým, o to milšie prekvapenie je, keď príde zásielka načas :) To ale nechcem tvrdiť, že nemáš nárok si sťažovať, to hej, aspoň sa ti uľaví :D
paktofonika bola to pôvodne moja chyba, čiže sťažovať sa môžem hlavne na svoje prsty a že som si to nevšimla. V deň, keď som to tu písala, som mala deň blbec... Len ma nahnevalo, že mi to nešlo zmeniť cez net a musela som sa spoliehať na to, že to naozaj niekto zmení fyzicky na balíku a nepošlú to aj 3x do Hurbanova.
Boze chybi mi ty doby kdy jsem cestovala bezdetna a nalehko!
pecka Tak hlavne, že už došli :) A hlavne sa v nich nezabudni ukázať.
A sťažujem sa na to, že celý rok som bola zdravá, a dnes (konečne voľno) som sa zobudila chorá. :/
paktofonika prajem skoré uzdravenie a uži si voľno
Foto hodím do outfitov.
A sťažujem sa na to, že celý rok som bola zdravá, a dnes (konečne voľno) som sa zobudila chorá. :/
já taky a přes noc pekelná rýma. A dnes a zítra se začne sjíždět rodina, tak doufám, že zůstane jen u rýmy.
Tak Betty rýmu a kašel mám od středy, nějak se to nelepší, dneska lehla dcera s horečkou, to teda zas budou Vánoce.
včera jsem měla volno a tak včera od 14 h mám strašnou střevní chřipku
Tak Betty Kokoska kocoureksuggy Tak prajem skoré uzdravenie. Mne je už celkom dobre, skočila som len do Cos a posunula odjazd na zajtra. Hlavne všetko bez stresu a v kľude. :)
Taky přeju všem rychlé uzdravení!
paktofonika Kokoska děkuji dámy, docela to jde.
paktofonika Tak Betty Kokoska kocoureksuggy Dámy, všem přeji rychlý průběh, ať jste brzo fit
.
Jsem naštvaná na sebe, že jsem si myslela, že s dvouletým dítětem je možné ozdobit stromek, na manžela, který mi řekl, že by ty rozbité ozdoby dceři nevyčítal, a odešel na sportoviště, a na matku, která se o oněch prvorepublikových (rozbitých) ozdobách vyjádřila, že jsou to stejně "staré krámy"
Dnes fakt úroda: Alzak mi nutné doporučoval za několik stovek rozšířit záruku na chytré hodinky, že prý ten třetí rok je to fakt kriticke. Odkud to chlapec ví, když jsou na trhu zhruba rok a půl?
Haha, my dvě to máme nějaký propojený poslední dobou
. Zrovna před 12 dny mi prasknul řemínek od chytrých hodinek (kupovala jsem v Expertovi), přitom jsem si je vždy jen sundavala do sprchy, jinak celou dobu byly na mé ruce. No ale tak jsem při té příležitosti uvedla i vedlejší závadu samotného modulu hodinek, která se týkala občas se zasekávajícího měřice tepu.
Včera večer sms, že prý je reklamace vyřízená, tak tam dnes letím překvapená rychlostí vyřízení. Prodavačka mi předává protokol a krabičku. Vyndám hodinky, abych zjistila, že servisák sice vyměnil modul hodinek, ale poslal ho zpět s tím prasklým řemínkem![]()
![]()
![]()
.
Prodavačka na mě napřed zkoušela, že jestli třeba nemyslel, že to bylo mechanicky poškozené, na což se záruka nevztahuje. Na to jsem jí odvětila, že to snad jednak nemyslí vážně při běžném nošení, ale i kdyby, tak to měl ten servisák na ten protokol napsat obzvlášť, když tam byly výslovně uvedené obě závady a při nejhorším tedy vyměnit a holt bych ten plastový řemínek zaplatila, který je proti tomu modulu za cenový pakatel, že jo. Napsal tam jen vyměnen modul hodinek a konec, k řemínku vyjádření žádné.
Pak z ní tedy vylezlo, když jsem trvala na tom, že toto opravdu není vyřízená reklamace, že se jim toto s jejich servisem nestalo zdaleka poprvé a sepsala to se mnou znovu, polopaticky a s vykřičníkem
.
A čo si myslela, že si to nevšimneš?
Zomrel Emanuel Ungaro.
Sestileta dcera videla u babicky prichystane darky, kazdy rok je necha v herne u nich doma a ja ji kazdy rok zamknu. Letos jsem tam nebyla....
Candance chudak:(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články