Ještě, že ten COS máme! ![]()
Stěžovací vlákno
Omylem jsem poslala naši rodinnou fotku ,ktera byla dost hrozna a zasmáli jsme se nad ní jednomu kontaktu se kterým si rozhodně nepisu. Natož rozesílat fotky.
Teď v noci po sedmičce prosecca.
Tak Betty Moje mamka ma ted nove whatsapp a taky se obcas smeju, co vyvedla. Vcera mi rika at ji to skontroluju, a ona OK, takze tohle reknu, ze to bylo schvalne a tyhle reknu, ze si deti hraly s mobilem;-)
Tak Betty já jsem takhle jednou poslala poměrně dost soukromou fotku omylem kolegyni. Upadl mi telefon a jak.jsem ho chytala tak se to odeslalo. Mnoo..kolegyně ještě dobrá, mohl to dopadnou hůř ![]()
mám v přátelích na fb týpka z indie, se kterým jsem se "spřátelila" kvůli nějakým indickým tancům. díky němu mám vhled do svérázného světa indie.
ale dnes teda svéráznost trochu zaskočila....někdo mu očividně umřel (nepřekládám si to, většinou píše hindi, ale šlo to poznat i tak)...no a teď tam postnul foto, já čumím čumím co to je? nějaká miska, asi kytky a na tom...bederní páteř nebo tak něco
oh god, asi ho zpopelnili a tohle je součást nějakého rituálu nebo fakt nevím.
Jsem nějaká lehce marod, tak jsem nejela za druhou polovinou rodiny a zůstala jsem doma hlídat zvířenu (na to si nestěžuju, jsem ráda, že prá dnů můžu být sama), ale on mi v noci utekl křeček a nemůžu tu mrchu najít ![]()
brrr já jsem se s mužem domluvila, že dojedu za zbytkem rodiny na Silvestra o dva dny později, abych právě trochu orazila. a včera ráno jsem našla v akváriu dvě chcíple rybičky. Oni jsou to už stařenky, tak se to asi dalo čekat, ale celé to vyčistit, vodu vypustit ![]()
continuity Jo, tak čištění akvárka nezávidím. Já budu pořádat odlov až k večeru, on křeček teď stejně někde spí.
Mimochodem, říkala jsem si, jestli nejsi nějaká nemocná, když si psala, že máš čas a zkoukla si toho Zaklínače, tak si oraz v klidu užij. (Nám chybí už jen dva díly, ale já musím počkat na muže.)
brrr jsem malinko nastydla, ale spíš vyřízena z lidi. Vůbec jsem se tam netěšila. Zítra asi vyrážím vlakem za nima. Zvládla bych to tu i do Silvestra, ale muž má narozky.
To nedokonalé zpopelnění je tam časté, dřeva je málo a je drahé. Zbytek bude rituál.
continuity Já jedu až na Silvestra. Je to přes celou republiku, moc se mi nechce, ale někdo je tam musí dát do latě. Už teď mi hlásili, že měli u dědy k svačině kolu, chipsy a nutelu
A narozeniny měl muž na Štědrý den, ještě ke všemu kulaté a nedostal žádný dárek, páč jsem neměla mozkovou kapacitu na vymýšlení (jediné, co mě napadlo, dostal od bráchy).
Už teď mi hlásili, že měli u dědy k svačině kolu, chipsy a nutelu
![]()
![]()
Tak sú sviatky, nie? Na drť z vianočného pečiva preliatu vaječným likérom v pravidelných intervaloch prekladanú majonézovým šalátom a občas kaviárom rovno z plechovice ešte nemajú vek
...
brrr a ja jim jeste pekla sekanou a kure
o kole s chipsech si iluze nedelam, ale male dite, jak nema poradny obed, tak priserne prudi. nakonec mi muz vynadal, nac balim tolik jidla
(on vyresi nedostatek jidla tak, ze somruje v cizich zasobach, ale to se jednak stydim a druhak se to stejne musi nekdy oplatit a vlakem to na zadech nepotahnu).
continuity Sekanou potáhnu sebou
U nás je to stejné, na chalupě hlady neumřou, tam je jídla hromada, ale já mám pocit, že jsme jako vyžírkové, co toho dodají vždycky nejmíň nebo nic. Ale muže to netrkne.
brrr já se fakt snažím to jídlo dovalit, máme jednu kamaradku, co nedonese ani rohlík navíc a teda je terčem vtípků pořád.
Kdysi dávno jsem na Novy rok snidala šampaňské a chlebíčky. V posteli. No jednou za rok![]()
Tak Betty koukam ze ve stezovacim jsi spravne-takova pekna tradice to mohla byt a nic![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články