Tak Betty To bych si jechala libit kazdou nedeli!
Stěžovací vlákno
No kdyz jsem v lete hlidala nasim barak a zver, naucila jsem se snidat mimosu ve virivce. Aspon nejakej benefit to tam melo.
Tak Betty koukam ze ve stezovacim jsi spravne-takova pekna tradice to mohla byt a nic
no zase jsem to podělala, ale ta askeze ke mně přišla sama. Neusilovala jsem o ni.![]()
Jsme na cestě napříč republikou a u Hradce nás podjel magor v Audi a nacpal se před nás, ačkoliv jsme jeli těsně za dalším autem, takže jsme museli fakt prudce brzdit. Muž na něj ukázal prostředník a ten vůl nás dalších tak 30 km vybržďoval, blokoval, když jsme ho chtěli předjet, z boku do nás najížděl. Už zmizel, ale mně je z toho úplně zle.
Pinot Noir chudák. asi ho má malýho a ani audi mu v tom nepomohlo![]()
Pinot Noir
a jako při současným provozu, kolik ten člověk ušetří, 2 minuty na 50 km?
Tak Betty Já si říkala, pro koho KČT pořádá novoroční výstup na Ještěd se startem v 8:30, tak teď už to vím ![]()
Aranel 2 minuty ušetří a pak se 30 km zdržuje debilním a nebezpečným pruděním ![]()
Potrefenáhusa Přesně. A že ho od toho neodradí ani auto s dětmi v sedačkách a nacpané kindrbordelem až po střechu
. Ten prostředníček si muž teda mohl odpustit, ale zas před dětmi se nedá nadávat, tak ho docela chápu.
Potrefenáhusa samozřejmě no. Pinot Noir asi s tím máte jet po okreskách a ne se cpát mezi velký pány na dálnici! ![]()
Potrefenáhusa neusetri nic, ale namasiruje si ego, ze jo, debil
Pinot Noir boze to je debil!
Pinot Noir měli jste toho debila natočit a nahlásit. Přišel by o řidičák. Neskutečný kretenismus![]()
Tak Betty Já si říkala, pro koho KČT pořádá novoroční výstup na Ještěd se startem v 8:30, tak teď už to vím
A to já bych šla jsem turista.
Aranel Neboj, jestli jede Pinot Noir domů, tak si okresek ještě užije
Chlápek v audině je samozřejmě debil, mužovi se vůbec nedivím, já bych nadávala děti neděti.
Pinot Noir přední kamera, nic jiného nepomáhá....
Já bych taky nadávala, nedělá mi dobře tyhle věci dusit. Možná bych i ještě za jízdy zavolala na policii, když to trvalo tak dlouho, s dětma v autě bych měla strach. Kousek od nás zabili takhle dítě ve vajíčku při vybrždění, tatínek to ještě ubrzdil, ale auto za ním už ne, hrozný.
Tak Betty Ale jo, já taky, ale 8:30 na Nový rok... ![]()
Aranel my chodíme na Silvestra do jeskyně, rozděláme ohen a opekáme buřty. Jde pul vesnice. Je to tak 10km a je to výživný, chlapi maj alkohol a nabízej.
Kdysi dávno jsem na Novy rok snidala šampaňské a chlebíčky. V posteli. No jednou za rok
U nás sa hovorí, že ako na Nový rok, tak po celý rok
!!!
Ale teda, ten Silvester v jaskyni, to musí byť Niečo, wow!
Pinot Noir debil, debil, debil...úplne súhlasím s viktorka_od splavu .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články