Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:20

tak jsem zase byla u doktorky, dostala jsem hormonální injekci a je to naprd :/ ach jo.

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:32

Jiná Realita dzizisketa ,přeji ať je vam lépe, no zkrátka hodně zdraví.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:37

Tak Betty začala jsem cvičit 5 tibeťanů, takže očekávám zázraky :) !

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:39
Reakce na nonemy:

slniecko Si někdy říkám, co je k tomu vede. Jsme si tento rok s rodinou řekli, ze si nebudeme dávat na Vánoce alkohol, kvůli jedné závislé příbuzné, a jedni to zase nerespektovali a rozdali všem flašky. Přitom u domluvy byli.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:45

nonemy

Mně se před 18. narozeninám ptala rodina, co bych si přála, že k takovým narozeninám se dávají zlaté šperky, a já na to že zlato prosím ne, nenosím ho, ale mám moc ráda stříbro, tak jestli mi mermomocí musejí dávat šperky, tak prosím stříbro.

Jak myslíte, že to dopadlo??

Obrečela jsem dva zlaté přívesky a jedny náušnice a vysvětlování, že je to investice, nepomohlo.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 14:58

Mohučanka To mi připomnělo, ze já si přála přívěsek s delfínem. Chtěli mi také koupit zlatý (zbytečně), ale neměli moc peněz, tak to byl takový dětský, placaty delfín s dírou místo oka nikdy jsem ho nenosila, skoda peněz.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:03

nonemy 

Jsem si říkala, jak tady čtu ty povzdechy, tak proč to těm lidem neřeknete, ať nenosí flašky? A vidím, že i když řeknete, je to marný... Tohle bych jim teda hodně hlasitě omlátila o hlavu, kdyby kritizovali, že XY zase pije.

Offline stes
9219 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:05

Mohučanka znam.. Kdysi od exmanzela... Zlate hodinky.. Nikdy co jsme byli spolu jsem hodinky nenosila a ani neprojevila prani je mit. Takze jsem je dostala a ze kdyz už jsem neco nosila, tak stříbro... To uz nemusím dodavat

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:10

nonemy Ja letos od pribuzne k vanocum dostala cokoladovy bonbony, i kdyz vi, ze chci bojovat s vahou a o takovyhle darky tak nestojim. A dava mi to pokazdy, protoze to je nejrychlejsi darek, kterej koupi nekde v supermarketu. Pritom vetsi radost bych mela treba ze sprchace z drogerie...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:17

nonemy Mohučanka 

Mám jiný vkus, než zbytek rodiny, takže jednou se mi šperkem do vkusu trefila tchýně a rodiče asi taky jednou, ale to jsem byla dítě a ty náušnice se fakt povedly, když si vezmu, že tenkrát nebylo z čeho moc vybírat... Jinak tu mám slušnou sbírku a přemýšlím, co s tím. Nejradši bych to zpeněžila v klenotnictví a pořídila za to opravdu pěkné náušnice pro dceru. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:17

dynda Mlátit o hlavu naštěstí netřeba, závislé to nedali, ta je v léčebně, tak se společných svátků tentokrát neúčastnila. Ale domluvili jsme se tak společně, jako podpora do budoucna a stejně o ten alkohol nikdo nestojí. Doufám, ze tak blbi, aby to dali přímo ji, nejsou, ale ruku do ohně bych za to radši nedala. Fakt nechápu.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:17

Mohučanka presne ja k promociam - zlato a krištáľ

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:19

razorblade Přesně, nejrychlejší, nejjednodušší dárek. To zamrzí, to si radši nedávat nic, když to někoho tak strasne obtěžuje.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:27

nonemy 

Tak aspoň že tak...

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:29

Mohučanka Muž měl teď 40 a mamka si hrozně lámala hlavu, co mu dát. Pak vymyslela hodinky a když jsme ji se sestrou (byla zrovna u toho) sdělily, že muž hodinky nenosí, tak nám řekla, že začne. pomohlo až to, když jsem ji připomněla, že peníze na hodinky mu stejně dali už loni k promoci a já je utratila.

Online Myrtila
5320 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:33

Mohučanka No, sperku, co nenosim, mam taky docela sbirku, ani jsem je s sebou nestehovala, zustaly nekde u rodicu. Kdyz jsem chtela cast pouzit na snubaky, nasi to vubec nepochopili, ze mi jde o proste zuzitkovani toho zlata, co stejne jenom nekde lezi, a dostala jsem zakaz.

Nosim jenom snubak, nausnice a mimo laborator hodinky. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:34
Reakce na brrr:

pomohlo až to, když jsem ji připomněla, že peníze na hodinky mu stejně dali už loni k promoci a já je utratila.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:41

dynda bud zpenezit nebo predelat. Ja mam ted ze staryho nechtenyho zlutyho zlata krasny nausnice z bilyho zlata.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:45

Lama_z_Lana 

Tak nějak jsem to asi myslela, prostě to tam odnést a vymyslet, jestli se to použije jako surovina nebo platidlo. Možná i zjistím, že není všechno zlato, co se třpytí. Stejně potřebuju opravit jeden náramek.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 30. prosince 2019 15:47

Jiná Realita nevim tedy presne jakeho druhu jsou vase obtize, ale na "zenske" se mi nejvic osvedcily "bylinky" ale chce to nejakeho profika. Ne ordinovat sama. Muzu treba doporucit v otrokovicich, mudr. Maček, dela cinskou medicinu. Ale i nejaka"babka korenarka" co dela zdejsi byliny. Na ty zenske problemy je to docela vymakane, jak uz se to par stoleti resi