Kde berete to prebytecny zlato? Ja mam jen od taty takovej zlatej retez (ze zahranici, takze kdovi co to je), kterej mi ale zabavila mama do suflete, ze je to pro me skoda (a je hnusnej to taky). No nicmene v sufleti to ani roztavit nemuzu;-).
Stěžovací vlákno
Karja Hele, třeba ty moje naušnice jsou pozůstatky z matčina prvního manželství - snubák atd.
Lama_z_Lana Aha, takze tys to udelala obracene, tys to mame zabavila do sveho suflete!
Karja Ale neee, po letech to objevila někde zahrabaný a naopak to v baráku prostě nechtěla.
Jiná Realita Potlapkávám! A hlásím, že Tibeťani rozhodně stojí za pokus.
Se mnou to teď na podzim taky vypadalo na hormonální injekci, ale v hodině dvanácté se to srovnalo (samozřejmě teda nevím, na jak dlouho, ale každý oddálení je fajn). Přičítala jsem to teda hlavně tomu, že jsem začala jakžtakž pravidelně užívat pupalkovej olej (v kapslích mi bohužel nikdy nezabíral, takže si dávám po ránu lžičku tekutýho - sice je dost hnusnej, ale fakt se zdá, že pomáhá, přinejmenším mně jo, mám už s ním dobrý zkušenosti z dřívějška).
Ale proč hlavně píšu - taky jsem zhruba tou dobou začala pravidelně cvičit právě Tibeťany (předtím jsem nad nima lehce ohrnovala nos, připadali mi na můj vkus moc "ezo", a teď jsem se do nich na doporučení fyzioterapeutky pustila spíš kvůli tomu, abych se dokopala alespoň k nějakýmu každodennímu pohybu, když jsem teď jinak líná a kvůli bolavýmu rameni jsem omezila pravidelný posilování). A jak jsem si přečetla Tvůj příspěvek, došlo mi, že je docela pravděpodobný, že ty cviky alespoň částečně pomohly i na tyhle obtíže. Takže jen do nich! A držím palce, ať se to srovná!
Prosperina Co to je, ti Tibetani? ![]()
Aranel Diky!!!
rysamona já už čínské byliny jím. jím asi všecko, bez účinku. začaly se mi dělat cysty, ne nahodile, ale pravidelně, je mi blbě, celý vánoční týden jsem myslela, že puknu, brufen na to nezabírá. dneska mi doktorka dala nějakou injekci, což jsem fakt nechtěla, ale říkala, že fakt musím, že to jinak dál poroste (minulá měla snad 5cm nebo kolik). a teď budu čekat, co to zase způsobí. no prostě příjemné vánoce i nový rok.
MP Marge já to cvičím jen pár dnů, ale řekla bych, že už cítím nějaký účinek. možná si to namlouvám, fakt nevím, ale cítím se víc energická, přitom doteď jsem se sotva ploužila.
Kdysi dávno jsem na Novy rok snidala šampaňské a chlebíčky. V posteli. No jednou za rok
To je krásné! Já takhle loni 23.12. snídala šampaňské a bramborovou kaši (= nepovedenou první várku brambor na salát)....
prosím vás a ono je snídání chlebíčků nějak dekadentní? :D já totiž chlebíčky dělám právě proto, abych je 1.1. mohla snídat :)
Jiná Realita Přesně kvůli tomu jich dělám vždycky víc, aby byly i k snídani ![]()
Jiná Realita to me mrzi, presne vim o cem mluvite, tibetani jsou urcite dobra cesta. Me jeste pomihlo vyrovnat se s jednim problemem, krivdou, v rodine. Smirit se s tim. Vy to mate doma silene, podle toho co pisete, tak ono to k tomu asi prispiva. Tak preji at tib.zaberou co nejlepe.
mě docela pomáhá hormonální joga .. pro me ezo na začátku fakt hodne (jsem tím nepolibena) a zabralo to, i když jsem vůči tomu byla skepticka. teď cvičím třetí měsíc tak 3-4x tydne doma , snažím se teda denně.. udělal se mi myom, tak zkouším, jestli to pomůže i na to. zatím je mi lépe před i pri menstruaci (slabší pms, migrena lépe reagující na léky, slabší nevolnost) ... tak snad jsem to ted nezakrikla
Jiná Realita No to bych prave presne potrebovala!!!
prosím vás a ono je snídání chlebíčků nějak dekadentní? :D já totiž chlebíčky dělám právě proto, abych je 1.1. mohla snídat :)
no tak zásadní je tam právě to šampaňské![]()
A úplně nejlepší je snídat jen to šampaňské! Třeba druhý den po maratónu. ![]()
Tak Betty Catherinne Po šampanskom mi je vždycky zle, takže na raňajky nehrozí. Prosecco alebo víno ok, ale po šampanskom by som musela celý deň preležať :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články