Tak Betty viktorka_od splavu jj tiez si myslim, ze zimou, tiez mam vtedy ovela suchsie alkoholy ![]()
Stěžovací vlákno
Mrakoplas ![]()
![]()
v zimě jedině suché bílé, to je jasný!
Pavlena Tu migrenu prave vyloucili. Ona celkove rozostrene videni nemela, vsechno se soustredilo na levou stranu hlavy a krku. Neslysela na leve ucho, nevidela na leve oko, naklonila se ji hlava na levou stranu, protoze se ji stahl sval. Kdyby byla dospela, asi bych si myslela, ze ma priznaky mrtvice.
Tak Betty mohla by to být nějaká lehčí forma ekzému. Mě se touhle dobou taky vždycky něco objeví, stačí to hodně promašťovat. S jarem to přejde.
Tak Betty Mne sa to robilo hlavne v zime, asi z mrazu a z veľmi teplej sprchy, ale niekedy mi to robia i sprchovacie gély. Naposledy jeden od Alverde, ale v podstate už druhý rok s tým problém nemám. Zmenili sa len dve veci, voda v ktorej sa sprchujem a sprchovací gél, už sa ani nemusím denne natierať.
Emerald Myslím na vás, ať to brzo přejde a už se to neobjeví. ![]()
Emerald kazdopadne to zni strasidelne a moc drzim palce, at uz je v pohode...
Oproti výše zmíněnému je to nic, ale postěžuju si. Nemůžu se zbavit lehkého nastydnutí a hlavně, neustále se mi dělají opary na rtu i nose a pupínky co se tváří jako miniopary. Opar střídá opar, jsem flekatá a zjizvená, hnusná. Pomůže zvýšený přísun B vitamínu?
andulka01 Ten se doporučuje spíš na afty. Ale asi tím nic nezkazíš, pokud se vysloveně nepředávkuješ.
andulka01 mam totez, uz od pulky prosince. Opary momentalne zmizely, ale porad je mi zima tak nejak zevnitr, smrkam, slzi mi oci. Zvyseny prisun cecka nepomaha, uz me to stve.
Sweet Potato Děkuji. Béčkem se dá předávkovat? To je pro mě novinka. Ale zkusím cokoliv, za týden máme firemní večírek, chci aspoň nevypadat jak v pokročilém stadiu lepry ![]()
Kokoska Jo, od půlky prosince, tečou mi oči a furt kýchám. Fakt jsem se omezila jen na práci a domov, abych to nějak překonala a neděsila lidi, ale trvá to už dost dlouho. Vitamíny mám normálně, jím zdravě, zvýšila jsem přísun ovoce, chodim spát v devět... fakt nevim.
andulka01 potrebovala bych absolvovat nejake to cestovni ockovani, ale v tomhle stavu teda nevim.
rasaNori presne z tohohle duvodu jsem prestala prodavat obleceni na vinted...![]()
andulka01 k beckum beru jeste tohle

Tak Betty moje mati tim trpi kazdou zimu, jednou z toho mela dokonce strupy. doktorka ji rikala, ze je to kombinaci sucheho vzduchu doma a zimy venku (mati chodi celou zimu v dzinach a kdyz je pod nulou, tak clovek po prochazce ma studeny nohy). chce to poradne mazat a vyhnout se dlouhejm horkejm koupelim/sprchovani
jo a mazat hlavne po te sprse, ne kdyz to svedi:-)=kdyz je to mokry, ne suchy:P
andulka01 ja mela tyhle problemy minulou zimu (jeste jsem k tomu mela zachvaty kasle) a pomohlo mi az... ehm... leto :D (cimz te nechci nejak strasit:))
andulka01 Na opary se béčko doporučuje a funguje taky, normálně B-komplex, dokonce mi ho jeden doktor doporučoval rozdrtit s trochou vody a dat na opar (lze aplikovat jen doma), jinak já nedám dopustit na náplasti compeed (jiný na mě nefungujou), v nouzi i hemagel (antiviroticky masti na mě též moc nefungujou), ale to už je řešení následku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články