Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tak Betty
6131 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 09:56

razorblade no mám to taky jenom v zimě posledních pár let, taky jsem si říkala, že je to rozdílnými teplotami venku a doma. Tak promazávám, asi je jedno čím.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:22

paktofonika nemusíš si mazat nohy? to je ale obrovské zlepšení! co používáš za sprchový gel, že bych zkusila? 

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:24

andulka01 trpim na opary a zkusila jsem Herpenorm. Doplnek stravy , ale mam pocit, ze to funguje.. Ale pokud by to bylo porad spatny, porad se s mudr o uzivani herpesinu. Me to dost pomohlo. 

Online viktorka_od splavu
49294 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:30

Pavlena to je ten lysin akorat se zinkem, na ten jsem pozapomnela, urcite dobry!

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:35

Uaaa to nemuze byt mnou, ted jsem hodila do prodeje houpatko, prvni dotaz byl jak to funguje. I kdyz vim na co se pta, proste nechci odpovidat na podobne dotazy, a odkazuju slecnu na youtube

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:36

rasaNori jaký houpátko? 

edit: jako chci říct, že mi přijde normální, když se ptaj dopředu jak to funguje, než aby prudili po koupi, že to nefunguje tak, jak si mysleli

ale já mám s prodejem vesměs dobrý zkušenosti, jako nikdy se mi tyhle věci typu vyměníš, neslevíš 90%, doneseš mi to až domu, když to chceš prodat, nestaly

49294 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:38

rasaNori co je houpatko? a jaka barva? das slevu?

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:46

rasaNori .. jo.. a jak píše Potrefená... vyměníš za tudle parádní, málo používanou sadu kalhotek tanga je to xxl, ale spíš menší, nebo se podívej ke mně do obchůdku, mám tam jiný krásný věci. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:51

rasaNori není to tebou, je to běžný, už jsem si zvykla, ale točí mě to trochu furt. na tyhle dotazy teda nereaguju, rovnou mažu. když prodávám odchovy, vždycky mám v inzerátu všechny podstatné informace (stáří, pohlaví, jestli krotký nebo odchov pod rodičema, adresu, fotky, pevnou cenu...), pokaždý se někdo zeptá odkud jste, kolik stojí, jestli je to krotký, abych poslala fotky, že by koupili za nižší cenu (natvrdo napíšou částku o několik tisíc menší případně přidají srdceryvný příběh...), jestli jim to přivezu nebo pošlu ptáka poštou, že přijet si nemůžou...

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:54

Potrefenáhusa no jako dovedu pochopit ze se ptaji u veci ktere nejsou az tak jasne. Ale pokud prodavam vec u ktere napisu  model a detaily tak snad pokud nejsem uplny tydyt tak to prvne prozenu internetem a neptam se jak to funguje

49294 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 10:56

rasaNori 80 % uplnych tydytu, nezapominej:-)

cokliv radsi odnesu do ekodvora, oni si to tam kdyztak preberou a zuzitkujou

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:00

Potrefenáhusa jo a vlastne kdyz vidis tu fotku tak z toho pochopis co je houpatko, pokud takovou vec hledam tak imho musim vedet jak to funguje a proc to chci si myslim teda:D 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:02

viktorka_od splavu :D jako to jsou uplne hlubiny toto, jsem si myslela ze na dno jsem dosahla kdyz jsem hledala brigadniky na nekvalifikovanou praci ale tohle je uplne jinej level... 

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:03

moora jako zvirata bych prodavat nemohla, bych si je radsi nechala vsechny doma!!! 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:03

rasaNori jako nevim, no, já doufám, že imbecil nejsem, takže jsou pro mě tyhle dotazy taky trochu nepochopitelný, ale jako ty nejdetailnější popisy jsou u toho prodávání z druhý ruky nejlepší 

na druhou stranu mi přijde, že tady s těma imbecilama je každej obchod značně rizikovej, aspoň se teda odhalej dopředu a můžeš si vybrat :-)

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:04

andulka01 nechci strašit, ale drobný pupínky, co vypadají jako miniopary, by teoreticky mohly být periorální dermatitida. Pokud Ti nezaberou rady výše na léčbu oparů, je to varianta ke zvážení.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:05

Zu Frosh granátové jablko :D A asi pomohol i(už si pripadám ako dealer) sprchový filter, pretože keď som bola nedávno mimo domov tak som mala po sprche  suchú pokožku a mazať som sa musela. Takže asi kombinácia. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:06

moora ptaka postou?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:06

Ja väčšinou predám všetko bez väčších problémov.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. ledna 2020 11:10

Mrakoplas vona dřív bejvala služba, že české dráhy umožňovaly přepravu živých zvířat. tak si to asi někteří pamatujou a občas se toho dožadujou... (jestli by to jako nešlo nějak poslat)