Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2020 17:20
Reakce na Karja:

Ava Jinak ten prvni trimestr se casto prospi, to je takova unava no, ma to strasne moc zenskych, ja jsem se bala, ze usnu i za volantem:-D. Ja si davala i takovy mikrospanky a vzbudila me treba rana do hlavy (starsi dite zautocilo plechovou kacou). Uffff, to bylo desny, ty vole, ze se ty deti nekde nedaj objednat#

​To je přesný. Vstávali jsme v půl osmé, v jedenáct chodil syn spát. Od desíti jsem seděla u něj na zemi opřená o zeď a intenzivně jsem se snažila neusnout, aby neprovedl nějakou vylomeninu. Jakmile usnul, snědla jsem oběd a padla do postele.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:28

U mna ta unava bola vacsinou spojena s jedlom. Ak som sa napraskala co len trochu viac, tak prisli priserne mikrospanky.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:30

Ava na to je jedna odpoved - maminko, je mi vazne blbe. Jestli mi nechces nebo nemuzes pomoct treba s tim nadobim, tak se mej, uvidime se jindy.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:54

Ava Hele, první trimestr jsem strávila v leže na sedačce, nebyla jsem schopná ani si uvařit čaj!! A to jsem měla jinak naprosto bezproblémové těhotenství, o kterém jsem téměř nevěděla (až do předčasného porodu, haha). Takže hluboce soucítím. Z těch řečí si nic nedělej, vím, že to zamrzí, ale nejlepší je pouštět to rovnou z hlavy!

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 18:03

Mutziputzi Hele, tak ale small talk a pak cileny pindy typu jezis to je hezkej svetr, skoda ze ho nemeli modrej, ta ti slusi - jeste teda od osoby co si v tomhle libovala smerovany na jeji kamaradku, ktera sebevedomim neoplyvala. To mi prijde fakt hnusny, kdyz se mysli, ze jina barva lepsi da se to rict i jinak. Proste tahle holka to delala porad, uz jsem ji teda 5 let nevidela, naprosto cilene. 

Ale vidim, ze se to asi posunulo, small talk mi neva, bavim se s kazdym a v mym hood me porad nekdo zdravi i kdyz si nektery nepamatuju, protoze jsme pindali treba jen jednou ve Starbucks. 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. února 2020 18:11

0zero7 Ale to je hezký, já mám ráda, když se lidi v sousedství znají. My jsme letos uspořádali vánoční setkání u punče pro celou ulici (je nás tady teda cca 10 domů), přišli úplně všichni a bylo to moc fajn a je úplně cítit, jak se tady zlepšila atmosféra. Jako zdravili jsme se pochopitelně všichni i před tím, ale teď je vidět, že je to takové osobnější. 

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 12. února 2020 18:48

Ava Mám úplně stejnou mámu! Sambo je chudák, který musí nakupovat a vařit, já se dostatečně nemaluju a jsem hnusná, nechápe, jak se mnou může vydržet

Ale říká to, jen když jsme samy dvě, on by jí sambo poslal někam sice slušně, ale hodně rychle, já to neumím, ale opakovaně říkám, že je smutný, že není ráda, že mě má někdo rád a stará se o mě. A kašlat na červíky v hlavě! Gratuluju a ať jde vše dobře!

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. února 2020 19:18

Ava Jsem na tom podobne jako vy, akorat to rodina jeste nevi. Taky bych prospala cely den, jenze nemuzu, zejo. Jinak mi neni nic, takze chodim normalne do prace. Akorat ty sluzby jsou mnohem horsi, hlavne nocni bojovky na sale...A protoze jsem mistr sveta v malovani nacerno, tak to vi jen minimum lidi. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:20

Ava Prospala a prozvracela jsem obě těhotenství, ale pořád jsem se o něco snažila. Dneska vím, že jsem byla úplně blbá a měla jsem je fakt prospat. Vůbec to neřeš.

Online Ounz
20529 příspěvků moje polička 12. února 2020 19:41
Reakce na Ava:

Já mám hezký zážitek s matkou ze včerejška. Jsem čerstvě v jiným stavu a bývám fakt hodně unavená a často je mi celej den nevolno. Takže prostě doma skoro nic nedělám, akorát o víkendu jsem udělala oběd a buchtu. Jinak přijdu z práce domů a buď usnu nebo aspoň ležím.

Včera mi přišla matka sdělit následující: 1. Jak chceš zvládnout porod,když seš tak líná a už teď furt jenom ležíš? 2. Jak můžeš po chlapovi chtít,aby utřel prach,to já bych si nikdy nedovolila. 3. Jak můžeš ležet a mít v kuchyni neumyty nádobí, který čeká, až ho umeje přítel. S dovětkem, že s takovou se mu úplně zhnusim. 

Jako paráda, samozřejmě mě to nasralo, přítel jí řekl, že nádobí umeje rád, ale stejně ve mně samozřejmě i tak červ pochybností teďka hlodá, jestli nemá matka pravdu...

​Nemá pravdu a soucítím teda a zároveň gratuluju..

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 20:05
Reakce na Mirka:

Ava Prospala a prozvracela jsem obě těhotenství, ale pořád jsem se o něco snažila. Dneska vím, že jsem byla úplně blbá a měla jsem je fakt prospat. Vůbec to neřeš.

ja to druhy zustala doma a to byla takova pohoda, ze na to doted vzpominam

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 20:47

Garfie to je super, my mame v kvetnu jednodenni velkou akci jakoze festival in the hood s beer garden a muzikou atd. Jinak lidi poznas v kavarne, na zastavce, v hospode, ve wine baru se slizaj taky ti sami, je to fajn. Zas uplne se extra druzit nepotrebuju, ale je hezky, kdyz se pozdravis, obcas chodim na kafe s jednou pani co ma tak 80, ma takovy to choditko na koleckach a porad jezdi hrat bingo, vzdycky si z ni delam srandu ze je addict at jde do rehab, kdyz mi rekne ze v patek nasolila 137 dolaru. A prej nene jdu na pool, a ja ze super, ze jde plava a ona co delas, hrat kulecnik jdu, o penize, rikam ty ses pripad Gail tvl. se smala pulka busu. Jo a psu je tady spousta, to je super!

Za poslednich 8 let taky pribylo restauraci, asi 12 ted na cca 3 blocich, reznik vytahne gril jak prestane prset a frci taky, je to 5 min od plaze, tak o vikendu se sem slizaj i lidi odjinud. Zkousela jsem najit nejaky fotky... 

49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 20:55

0zero7 jo tos popsala hezky, je rozdil small talk a cileny pindy ja to v cizine fakt miluju, pritom cizi lidi normalne rada nemam ale to je tak mily! zato ty sousedky "tak kam planujete letos dovolenou, zase k mori, letecky? no, to je videt ze se mate dobre, to ja si dovolit nemuzu.."

@ava jsem myslela ze tenhle typ matek uz je za zenitem, a ony to delaji i ty mlady ja su drzka takze jsem ji poslala vzdycky do haje a nakonec se i chytla za nos myslim

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2020 20:57

mne tady to tema evokovalo jednu situaci, u ktere poradne nevim, co si myslet, zda je to snaha jedovate rypnout nebo jen naprosta spolecenska tupost. Takova ta situace, kdy nekdo chvali nekomi jinemu treba novy uces slovy: "no to je super uces, to je mnohem lepsi, nez cos nosila pred tim." Napr. pet let. Boze:D 

Offline Kammila
767 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:10

zato ty sousedky "tak kam planujete letos dovolenou, zase k mori, letecky? no, to je videt ze se mate dobre, to ja si dovolit nemuzu.."

​na ležení u moře mě zase až tak moc neužije, ale keců o dovolených jsem kdysi taky v začátcích zažila hodně a už mi je teda nikdo neříká...jsem odvětila něco ve smyslu " doporučuji tedy dát výpověď a začít podnikat ať můžete jezdit s námi" No a je klid..ale já jsem dost asertivní a s nepříjemnými situacemi nemám problém.

49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:14

jinx asi zalezi na tom konkretnim cloveku, jak ho znas.. ja mam na tohle nejaky zvlastni talent ze casto placnu uplnou blbost, ale nijak cilene to nedelam a nic tim nemyslim. pak jsou osoby ktery to delaji umyslne a to casem uz poznas. znam jedubabu ktera snad nerekne vetu aby v ni nebyla podobna perla, myslim ze jinak uz mluvit ani neumi

Offline 0zero7
11867 příspěvků moje polička 12. února 2020 21:16

jinx no presne! Ono podle me zalezi i na autorovy, ale v 99% bych rekla, ze tak az tupej clovek neni, takze hlasuju za kousavost

Online brrr
12337 příspěvků moje polička 12. února 2020 22:22

Blbé kecy má moje máma furt, na to si nemá cenu stěžovat (@Ava fakt se na to vykašli), jdu si sem vylít srdíčko s něčím jiným.

Sháním brigádníky, vyhodili jsme na fb inzerát, kde je místo, čas, mzda a kontakt. Většina lidí oznámí na fb "mám zájem" a co jako já s tím? Mají snad zavolat (je to tam uvedeno). Další se začnou ptát kde, za kolik, v kolik, atd. Pak je skupina lidí, co pochopila, že mají volat. Nejlepší čas, kdy volat je přece sedm večer. Jsou to kraviny, ale když si představím, že s takovým materiálem budu muset strávit několik měsíců a budu jich tam mít 10-20. Já chci normální lidi!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. února 2020 22:29

jinx U ty tvy hlasky asi zalezi kdo to rekne. Ja jsem treba dost prostoreka a uz jsem parkrat i nekoho urazila jsem treba jednou byla nekde pescovne a ty lidi me vytahli na obed, pridal se k nim nejakej jejich koleaga a mluvilo se o muzice az se dostali k tomu, ze jedou na jednu kapelu... a ze me tak nejak radostne vystrelilo: faaakt? Oni jsou super a ja myslela, ze na ne chodej jen mladsi rocniky!... chlap vypadal, ze mi asi narve do chrtanu lzici, vyleje mi na hlavu pivo, pochcije me a odejde stredem a ja to pritom myslela dobre

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 12. února 2020 22:30

brrr To tě teda fakt lituju :-(