Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 12. února 2020 13:05

Garfie nebyl to for a byla strasne vytocena. Po svatbe mi i volala. Kdybych to udelala blizke kamaradce, tak to bych rozhorceni i pochopila.

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 12. února 2020 13:11

Lamicka Fakt? Tak to je hustý!!! Vůbec tyhle lidi nechápu...nejhorší je, že blízká kamarádka by ti to pravděpodobně neudělala, i kdybys ji nepozvala! 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 12. února 2020 13:27

Garfie to je pravda

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 12. února 2020 13:50

Hahaha, tak se mnoi byste ,,nepokecaly,,. Ja mam small talk rada, ja se pak teda rozvypravim a uz nejsme u pocasi. Mne bavi a zajima s lidmi mluvit, i me zajima co rikaji;-). Sambo je v tom mistr, ten ma vzdycky takove informace o lidech od videni, ja nechapu, jak to dela, oni mu vsechno vyklopi, urcite neni typ, ze by vyzvidal, on vsechno i dost zapomene. Takze sice nevi, kdo se jak jmenuje, ale rodinny vztahy, konicky, zdravotni anamneza, to ma v malicku.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 12. února 2020 14:11

Karja 

Milostpán ví taky o všech všechno. Protože si to co mu říkaj, na rozdíl ode mě pamatuje

Tady ale panuje pořád ještě takovej strach a podezíravost... jako by ten small talk někoho ohrozil když ne na životě, tak určitě na majetku! Takový homolkovský to je - koukat na ostatní skrz prsty a čekat, co mi jako provedou... a hlavně žádný bratříčkování, to voni by hned zneužili! my jen hezky sami pro sebe! 

Když jsem konečně začala jezdit za hranice i jiným směrem než na Východ, byla jsem úplně rozhozená, jak se se mnou dávali do řeči všichni, koho jsem potkala - prodavačka, pumpař... kolemjdoucí... polovička z nich se rovnou neváhala zeptat, odkud jsem: čili ze mě tahali rozumy, z čehož by slabší čecháčkovská povaha patrně rovnou omdlela hrůzou nebo volala policii

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 12. února 2020 14:21

barbucha Ja nevim no, ja na sebe napraskam vsechno:-D A mluvim a mluvim....o jedny zname jsem prezdivala ,,ta co mluvi z cesty,, (on jak si sambo nepamatuje jmena, tak musi mit takovyhle pomucky). Ja myslim, ze mi tak taky hodne lidi prezdiva. Jinak tohle ,,homolkovsky,, ma moje mama, zaroven ji ale zajima, kdo co jak proc....to je vzdycky pekne vodvarena, kdyz tyden resi, kde jsou sousedi a pak sambo jentak mezi reci prohodi, ze jsou tam a tam, s temahle znamejma a tolik je to stalo...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:34

Karja Já si taky ráda pokecám v podstatě s každým. Od prodavačky až po potetovanýho svalovce ve fitku. A jsem asi jako tvůj sambo - i cizí lidi se mi rádi svěřují. Ovšem věta mé tchýně, která pravidelně začíná ...nemůžu pochopit, proč...sis koupila, jsi byla tam a tam, atd. + následující doporučení, co by se správně mělo dělat, mě dokáže spolehlivě vytočit. Naštěstí náš kontakt je minimální.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:44

Karja hlasim se do skupiny tveho samba! Na autobusovy zastavce bude 20 lidi a jedna starenka/starecek a s kym si pujdou povidat? Se mnou :D a obecne se mi lidi dost sveruji, i cizi, ktery vidim poprve. A taky vetsinou v Praze, kdyz potebuje turista poradit, tak bafne na me. naposled jsem takhle vedla Japonce na nastupiste na hlavaku. :D Prikladam to tomu, ze jsem tlusta a mam kulatej oblicej, takze na lidi pusobim dobracky (nesnasim to slovo:D).

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:52

Já mám hezký zážitek s matkou ze včerejška. Jsem čerstvě v jiným stavu a bývám fakt hodně unavená a často je mi celej den nevolno. Takže prostě doma skoro nic nedělám, akorát o víkendu jsem udělala oběd a buchtu. Jinak přijdu z práce domů a buď usnu nebo aspoň ležím.

Včera mi přišla matka sdělit následující: 1. Jak chceš zvládnout porod,když seš tak líná a už teď furt jenom ležíš? 2. Jak můžeš po chlapovi chtít,aby utřel prach,to já bych si nikdy nedovolila. 3. Jak můžeš ležet a mít v kuchyni neumyty nádobí, který čeká, až ho umeje přítel. S dovětkem, že s takovou se mu úplně zhnusim. 

Jako paráda, samozřejmě mě to nasralo, přítel jí řekl, že nádobí umeje rád, ale stejně ve mně samozřejmě i tak červ pochybností teďka hlodá, jestli nemá matka pravdu...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:55

Ava Nestihla som ešte pogratulovať, viem viem, trvá mi to. Tak hlavne veľa zdravia vám  prajem Ten zvyšok ma mrzí. :(

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. února 2020 15:59

paktofonika děkuji! A to vůbec nevadí,já bych to sem ani nepsala (je to fakt čerstvý a nemusí to vůbec dobře dopadnout,takže se těch gratulaci spíš bojím), ale bez uvedení kontextu by to jaksi nedávalo smysl. A postěžovat jsem si fakt potrebovala.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:05

Ava To je na poslani do ...teda. Hod to za hlavu, i kdyz je to tezky, tohle nikdo slyset nechce, navic jeste od vlastni mamy. A gratuluju!

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:07

Ava A tak ja jako negratuluju;-).No presne proto jsem se svy mamince sverila s tehotenstvimi co nejpozdeji, abych predesla podobnejm kecum....tata mi dokonce rekl ,,ja vim, ze jses tehotna, ja jsem to poznal a taky jsem poznal, ze je to tajny pred mamou:-D:-D....Proste to jsou takovy kecy no! 

razorblade Ja nevim, neco na tom ,,dobrackym,, vzhledu bude. Ja bych to nazyvala spise vzhledem sympatickym teda;-)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:08

Já mám občas u některých lidí problém, kdy je  to small talk/ zájem a kdy už inkviziční výslech. Expertem je na tohle tchyně  - zeptá se co budeme dělat - odpověď je, že půjdeme něco dělat na byt, který předěláváme, a následuje série otázek na téma co konkrétně. Vypadá to, že by chtěla nejradši detailní výpis s časovou osou, kdy a co. Vzhledem k tomu, že obvykle nesnáším mít věci naplánované do puntíku tak obvykle je odpověď typu "podle situace" "ještě uvidím", což vyvolá další nápor otázek a to už je ve fázi, kdy mě to začíná lézt na nervy, protože buď se dá opakovat to, co už jsem řekla (a mám pocit, že je to jak u blbejch na dvorečku) nebo začne rozdávat nějaká moudra a poučení (to je ta horší varianta a stojí mě dost úsilí nevyrolovat oči v sloup, případně nepřidat jedovatou poznámku). 

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:10

Ava Jinak ten prvni trimestr se casto prospi, to je takova unava no, ma to strasne moc zenskych, ja jsem se bala, ze usnu i za volantem:-D. Ja si davala i takovy mikrospanky a vzbudila me treba rana do hlavy (starsi dite zautocilo plechovou kacou). Uffff, to bylo desny, ty vole, ze se ty deti nekde nedaj objednat#

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:21

Ava první trimestr prvního těhotenství mě položil úplně stejně. Jeli jsme na dovolenou, kterou jsem prakticky přespala. Nemusí to byt trvale, tři tydny před porodem jsem běhala po horách.

Matku bych odkázala do patřičných mezi, s dětma přijdou horší věci než neumyté nádobí. 

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:22

Karja já bych ji to taky neříkala,ale prostě vyvstala taková situace, že se z toho nedalo moc vykličkovat. Paradoxně ona z toho má hroznou radost,tak nechápu, co to jako mělo být...

Offline Karja
44658 příspěvků moje polička 12. února 2020 16:25

Ava Jak rikam kecy proste:-D. Ja uz mame rikam, at mi to smeje nebo tak:-D. Jeste mam takovy uklizeci sestry, tak to na podobny kecy taky nabizim kybl s hadrem:-D. Ted mi to ani navic neni blby, kdyz fakt poslechnou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2020 16:29

Avanemá!!! Já měla úplně stejný průběh prvního trimestru u obou těhotenství. Ty večery u nás vypadaly stejně, podruhé navíc připočítej rok a půl staré dítě. Myslím, že manžel mě spíš litoval, rozhodně si nestěžoval, já usínala i ve stoje. Vydrž, druhý trimestr bude mnohem lepší.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. února 2020 17:01

Ava chapu, prave koncim I. trimestr a touzebne ocekavam prival energie, protoze jinak mi domacnost spadne na hlavu a trileta dcera docela zvlci - ted nase typicke odpoledne po praci a  skolce vypada tak ze ji zapnu vcelku Maju nebo prasatko Peppu na youtube a ja sedim na zemi u ni a odpocitavam minuty do navratu muze z prace. Vic niceho nejsem schopna. Takova reakce jako od Tvoji mamy, zamrzi. Ta moje kdyz tu byla, se mi snazila spis pomoct.