Připomněly jste mi, že mi včera matka řekla, že to není možné, aby mi ty (jedny konkrétní) kalhoty byly velké přes zadek. S náležitým despektem. A v neděli se mně ptala, kde jsme byli s manželem na procházce. Asi 3x jsem řekla něco, proč to chce vědět, až jsem nakonec udala cílovou stanici kdesi pod hranicí pasu.
Stěžovací vlákno
Mirka moje mamka taky zacina mit slusne zaseky, a to ji bude letos 50:D
Mirka Kalhoty chapu, to nastve... ale ta prochazka, proc jsi normalne nerekla, kde jste se byli projit? To mi prijde jako normálni dotaz... nebo co je tam ten problem?
rasaNori Zamyslím se i nad sebou, jsem starší, než Tvoje matka. Asi taky občas zaperlím, ale "děti" mi to vždycky obratem vysvětlí.
Mirka procházce taky nerozumím. Kalhoty chápu, to je trapný.
nolita Nejde o nic jiného, než o potřebu kontrolovat každý náš krok. Z babičky se stala vrátná, které nesmí proklouznout ani myš. Zejména dcery vytáčí doběla. Aby to bylo pochopitelnější, chodíme na procházky po tmě a cca na hodinu, takže je jasné, že jdeme kamsi do polí. A i kdyby, pokud někdo jemně naznačí, že nechce odpovědět a ten druhý na odpovědi trvá a není mu blbé se zeptat 3x ... tak je to, podle mě, neomalenost.
nolita zeby Mirka s muzem nedelni prochazky nepraktikovali?
u nas by to taky byl provokacni dotaz, teda ja takhle obcas ze srandy stoucham do muze a na vanoce se mnou na tu prochazku teda jde![]()
nolita zeby Mirka s muzem nedelni prochazky nepraktikovali?
u nas by to taky byl provokacni dotaz, teda ja takhle obcas ze srandy stoucham do muze a na vanoce se mnou na tu prochazku teda jde![]()
Mirka ber to tak, ze už sama nemá zřejmě moc rozptýlení zvenku, nic moc novyho nezaziva, tak ji ty zábavy jinejch proste zajimaj.me tím babička taky vzdycky dost drasala, ale pak jsem pochopila, ze těch impulsu zvenku už jinak moc nemá
a nejlepší otázka: Co si vařila?
Teda vás vytáčej pí*oviny koukam...
Potrefenáhusa Tohle já chápu, ale tady ani tak nejde o to, že bych ses ní nechtěla podělit o radost a zážitky, jako o to, že to zachází daleko. Když se dočkáš dotazu (v běžném provozu) na co koukáš a dokonce i na co myslíš. Na začátku je dotaz, pak nevyžádaná rada a pak ostrá otázka, zda to tak udělám, pak mi to zorganizuje a nakonec se zpovídám v podstatě ze všeho.
Potrefenáhusa to ví, vařím i pro ni.
Mirka ber to tak, ze už sama nemá zřejmě moc rozptýlení zvenku, nic moc novyho nezaziva, tak ji ty zábavy jinejch proste zajimaj.me tím babička taky vzdycky dost drasala, ale pak jsem pochopila, ze těch impulsu zvenku už jinak moc nemá
Mně teda do babičky ještě pár let zbývá, ale takhle se ptám taky. Považuju to za projev zájmu a vlastně mě to i zajímá, jestli bylo cestou něco zajímavého a tak. Asi by mě nenapadlo to považovat za neomalenost (vždyť o nic nejde) a vlastně bych ani nechápala, proč mi na to někdo odsekává, jako co je mi do toho.
Mně teda do babičky ještě pár let zbývá, ale takhle se ptám taky. Považuju to za projev zájmu a vlastně mě to i zajímá, jestli bylo cestou něco zajímavého a tak. Asi by mě nenapadlo to považovat za neomalenost (vždyť o nic nejde) a vlastně bych ani nechápala, proč mi na to někdo odsekává, jako co je mi do toho.
Mirka tak z prispevku tezko poznat no... porad mi to teda prijde jako normalni dotaz, ale vyjasnilo se, proc te to stve...
viktorka_od splavu tak furt je mozne rict nikde, to mi prijde asi lepsi, nez co je ti do toho... ale chapu - kazdy to ma nejak nastavene no...
bosibori Taky bych to brala jako neutrální dotaz, snahu o konverzaci prostě.
Potrefenáhusa "Co vaříte?" je horší. Položeno v sobotu v osm ráno.
Sweet Potato
mne trvalo snad 15 let nez jsem tohle odnaucila vlastni matku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články