Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:01

Připomněly jste mi, že mi včera matka řekla, že to není možné, aby mi ty (jedny konkrétní) kalhoty byly velké přes zadek. S náležitým despektem. A v neděli se mně ptala, kde jsme byli s manželem na procházce. Asi 3x jsem řekla něco, proč to chce vědět, až jsem nakonec udala cílovou stanici kdesi pod hranicí pasu.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:04

Mirka moje mamka taky zacina mit slusne zaseky, a to ji bude letos 50:D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:06

Mirka Kalhoty chapu, to nastve... ale ta prochazka, proc jsi normalne nerekla, kde jste se byli projit? To mi prijde jako normálni dotaz... nebo co je tam ten problem?

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:06

rasaNori Zamyslím se i nad sebou, jsem starší, než Tvoje matka. Asi taky občas zaperlím, ale "děti" mi to vždycky obratem vysvětlí.

Offline EDITH4B
2129 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:10

Mirka procházce taky nerozumím. Kalhoty chápu, to je trapný.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:11

nolita Nejde o nic jiného, než o potřebu kontrolovat každý náš krok. Z babičky se stala vrátná, které nesmí proklouznout ani myš. Zejména dcery vytáčí doběla. Aby to bylo pochopitelnější, chodíme na procházky po tmě a cca na hodinu, takže je jasné, že jdeme kamsi do polí. A i kdyby, pokud někdo jemně naznačí, že nechce odpovědět a ten druhý na odpovědi trvá a není mu blbé se zeptat 3x ... tak je to, podle mě, neomalenost.

Offline viktorka_od splavu
49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:12

nolita zeby Mirka s muzem nedelni prochazky nepraktikovali? u nas by to taky byl provokacni dotaz, teda ja takhle obcas ze srandy stoucham do muze a na vanoce se mnou na tu prochazku teda jde

49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:12

nolita zeby Mirka s muzem nedelni prochazky nepraktikovali? u nas by to taky byl provokacni dotaz, teda ja takhle obcas ze srandy stoucham do muze a na vanoce se mnou na tu prochazku teda jde

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:13

Mirka ber to tak, ze už sama nemá zřejmě moc rozptýlení zvenku, nic moc novyho nezaziva, tak ji ty zábavy jinejch proste zajimaj.me tím babička taky vzdycky dost drasala, ale pak jsem pochopila, ze těch impulsu zvenku už jinak moc nemá 

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:15

a nejlepší otázka: Co si vařila?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:16

Teda vás vytáčej pí*oviny koukam...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:19

Potrefenáhusa Tohle já chápu, ale tady ani tak nejde o to, že bych ses ní nechtěla podělit o radost a zážitky, jako o to, že to zachází daleko. Když se dočkáš dotazu (v běžném provozu) na co koukáš a dokonce i na co myslíš. Na začátku je dotaz, pak nevyžádaná rada a pak ostrá otázka, zda to tak udělám, pak mi to zorganizuje a nakonec se zpovídám v podstatě ze všeho.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:19

Potrefenáhusa to ví, vařím i pro ni.

Offline bosibori
příspěvků moje polička 12. února 2020 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

Mirka ber to tak, ze už sama nemá zřejmě moc rozptýlení zvenku, nic moc novyho nezaziva, tak ji ty zábavy jinejch proste zajimaj.me tím babička taky vzdycky dost drasala, ale pak jsem pochopila, ze těch impulsu zvenku už jinak moc nemá 

​Mně teda do babičky ještě pár let zbývá, ale takhle se ptám taky. Považuju to za projev zájmu a vlastně mě to i zajímá, jestli bylo cestou něco zajímavého a tak. Asi by mě nenapadlo to považovat za neomalenost (vždyť o nic nejde) a vlastně bych ani nechápala, proč mi na to někdo odsekává, jako co je mi do toho. 

Offline bosibori
příspěvků moje polička 12. února 2020 10:21
Reakce na Potrefenáhusa:

​Mně teda do babičky ještě pár let zbývá, ale takhle se ptám taky. Považuju to za projev zájmu a vlastně mě to i zajímá, jestli bylo cestou něco zajímavého a tak. Asi by mě nenapadlo to považovat za neomalenost (vždyť o nic nejde) a vlastně bych ani nechápala, proč mi na to někdo odsekává, jako co je mi do toho. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:23

Mirka tak z prispevku tezko poznat no... porad mi to teda prijde jako normalni dotaz, ale vyjasnilo se, proc te to stve...

viktorka_od splavu tak furt je mozne rict nikde, to mi prijde asi lepsi, nez co je ti do toho... ale chapu - kazdy to ma nejak nastavene no...

Offline Potrefenáhusa
38837 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:24

bosibori tak já myslim, že jde o tu míru, taky jestli třeba Mirka se svojí maminkou bydlí (když jí vaří?), tak to může bejt dost náročný, kor pak od jistýho věku rodičů (prarodičů)

jinak jasně, že je normální se dětí zeptat, kde byly a jak se měly 

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:27

bosibori Taky bych to brala jako neutrální dotaz, snahu o konverzaci prostě. 
Potrefenáhusa "Co vaříte?" je horší. Položeno v sobotu v osm ráno. 

Offline Pinot Noir
29865 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:28
Reakce na Potrefenáhusa:

a nejlepší otázka: Co si vařila?

​To taky vadí? 

49310 příspěvků moje polička 12. února 2020 10:29

Sweet Potato  mne trvalo snad 15 let nez jsem tohle odnaucila vlastni matku