Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Jos
příspěvků moje polička 19. února 2020 17:55

Haha, jeden rentgen fakt nic neudela. Ja jako tehotna (chvili jsem to teda nevedela) pracovala normalne na sale s rentgenem, vcetne angiograficke linky...Ostatne se sem tam ve sluzbe k rentgenu dostanu i ted, tak snad nebudu mit mutanta  pokud mate olovenou vestu, ta davka zareni je optavdu minimalni. Ani operace u zehotne zas tak strasne riziko neni. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2020 21:21
Reakce na continuity:

Tady je článek od radiologa http://www.sukupova.cz/rentgenove-vysetreni-v-tehotenstvi/

​dík 

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 19. února 2020 21:37

Sairon ja takhle jako tehotna prekrocila schod z patra na podestu, zastavila jsem se az o dvere do kumbalu. Jsme po 5 letech predelali schodiste

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2020 21:48

rasaNori taky šikovná

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. února 2020 22:38

Ja som sa ako cerstvo tehotna (a nevediaca o tom) strepala zo schodov, odchadzali sme prave na dovolenku do Norska a ja s plnymi rukami som si nevidela pod nohy a tiez slapla do prazdna. Poskladala som sa tak, ze obidva clenky vykrutene dovnutra . S baglom na chrbte, suseda zacula moj rev a vybehla ma postavit. Vysledok jeden clenok udreny a druhy riadne vyvrtnuty, uz za hodinu mal trojnasobnu velkost. No, zatialco ostatni chodili na treky, ja som sa slnila s knizkou

Edit.oprava blbosti

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 22:50

Normálně jste to přivolaly. Dítě se vrátilo ze skauta s vyronem, teda doufám, že je to jenom výron.  v neděli jedeme na hory

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. února 2020 08:30

jinx Je to neurologie, tak si spíš ne, ale popravdě jsem to ani nezjišťovala -  dělá se to ráno a odpoledne už  když není nějakej problém, pustí domů.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. února 2020 08:49

A děkuju všem za podporu, hodila se! Paní byla mentálně postižená a zrovna jí řekli, že ji plánují přesunout na nějaký psychiatrický zařízení, tak jí to hodně rozhodilo. Koupila jsem jí kafe a odvedla řeč na bezpečný téma, tak se pak zklidnila.

Každopádně je to blbá situace pro personál, zbylý osazenstvo pokoje a i tu paní samotnou, já jsem z toho odpoledne odjela, ale všichno ostatní v tom zůstali, líto mi je teda všech.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. února 2020 09:28

continuity uf, držím palce. My jedeme pozítří, včera mi křuplo v zádech. 

Offline andulka01
12837 příspěvků moje polička 20. února 2020 10:45

Mohučanka Nechte TOHO, začíná mě bolet koleno (v plánu je SNB/Alpy)

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 20. února 2020 10:47

Mohučanka ještě jsme ji na to večer dali priessnitz, ráno už říkala, že lepší. Drž se taky. 

Akorát mne moje rýma skáče do krku a teď na hlasivky ale nastydli jedeme na hory každoročně, to není žádné překvápko. Akorát letos ta zima byla v pohodě, až na jednu 3 denní rýmu jsem byla zdravá, tak si to výběru teď. No ještě mám pár dní, tak to snad přejde. 

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 20. února 2020 11:15

continuity a uz jsi aspon doma? ja uz v praci, ale jeste jsem si vcera stihla doma strihnout brutalni migrenu. a kaslu furt:-/ tak se drzte at ty hory za neco stoji:-)

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 20. února 2020 11:48

viktorka_od splavu jj doma, já už tam od úterý vůbec nedojela. Už tam stříhám metr, každému je ho někde, tak se nebudu exponovat zrovna já, nemocná

Ale stejně to moc nepomáhá. Šéfová říkala, že ma ve vedlejším týmu dva lidi na antibiotikách.

Zas tak blbě mi není, uvidím zítra. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. února 2020 15:26

continuity Mohučanka andulka01 drzim palce, hory cekaji, tenhle rok se nemuzu dockat :)

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 21. února 2020 12:23

Tulipe i mě, ikdyž tuhle zimu ne poprvé, těším se zase jako malý dítě...takže všem co jedou přeju pevné zdraví

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. února 2020 12:43

Tak jo, zítra jedeme na ty hory. Dcera v noci blila, naštěstí vím z čeho, ale jsme všichni protivní a unavení. Opět vynecháme plavání. Nechala jsem si opravit stříbrné náušnice a oni tu část, co se dává do ucha, pozlatili. Že prý je to pro alergika lepší v půjčovně mi půjčili lyžáky a lyže pro dceru a když jsem přijela domů, zjistila jsem, že boty jsou o číslo větší, než bylo zamluveno, zato obě levé. 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 21. února 2020 13:08

Mohučanka chudinko

to je strasne, jak jsme doma uz nekolik dni, tak jsem takova v pohode, dnes jsem nejak zabalila hadry a leky. dokonce se rysuje volny vecer s muzem. vsechno cajk, kdybych byla zdrava! 

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 21. února 2020 13:10
Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 21. února 2020 14:55

Stěžuju si na to, že v pondělí po příjezdu na hory onemocněla dcera, v úterý syn a ve čtvrtek já. Mimo tu celkem tři děti blinkaly , další čtyři kromě našich mělo postupně horečku. Prostě dovolená za všechny peníze.

Jako postupně se to uzdravuje, ale stejně

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 21. února 2020 15:45

Mulen hm, jdu přibalit Enterol