Haha, jeden rentgen fakt nic neudela. Ja jako tehotna (chvili jsem to teda nevedela) pracovala normalne na sale s rentgenem, vcetne angiograficke linky...Ostatne se sem tam ve sluzbe k rentgenu dostanu i ted, tak snad nebudu mit mutanta
pokud mate olovenou vestu, ta davka zareni je optavdu minimalni. Ani operace u zehotne zas tak strasne riziko neni.
Stěžovací vlákno
Tady je článek od radiologa http://www.sukupova.cz/rentgenove-vysetreni-v-tehotenstvi/
dík
Sairon ja takhle jako tehotna prekrocila schod z patra na podestu, zastavila jsem se az o dvere do kumbalu. Jsme po 5 letech predelali schodiste![]()
rasaNori taky šikovná ![]()
Ja som sa ako cerstvo tehotna (a nevediaca o tom) strepala zo schodov, odchadzali sme prave na dovolenku do Norska a ja s plnymi rukami som si nevidela pod nohy a tiez slapla do prazdna. Poskladala som sa tak, ze obidva clenky vykrutene dovnutra
. S baglom na chrbte, suseda zacula moj rev a vybehla ma postavit. Vysledok jeden clenok udreny a druhy riadne vyvrtnuty, uz za hodinu mal trojnasobnu velkost. No, zatialco ostatni chodili na treky, ja som sa slnila s knizkou ![]()
Edit.oprava blbosti
Normálně jste to přivolaly. Dítě se vrátilo ze skauta s vyronem, teda doufám, že je to jenom výron. v neděli jedeme na hory ![]()
jinx Je to neurologie, tak si spíš ne, ale popravdě jsem to ani nezjišťovala - dělá se to ráno a odpoledne už když není nějakej problém, pustí domů.
A děkuju všem za podporu, hodila se! Paní byla mentálně postižená a zrovna jí řekli, že ji plánují přesunout na nějaký psychiatrický zařízení, tak jí to hodně rozhodilo. Koupila jsem jí kafe a odvedla řeč na bezpečný téma, tak se pak zklidnila.
Každopádně je to blbá situace pro personál, zbylý osazenstvo pokoje a i tu paní samotnou, já jsem z toho odpoledne odjela, ale všichno ostatní v tom zůstali, líto mi je teda všech.
continuity uf, držím palce. My jedeme pozítří, včera mi křuplo v zádech.
Mohučanka Nechte TOHO, začíná mě bolet koleno (v plánu je SNB/Alpy)
Mohučanka ještě jsme ji na to večer dali priessnitz, ráno už říkala, že lepší. Drž se taky.
Akorát mne moje rýma skáče do krku a teď na hlasivky
ale nastydli jedeme na hory každoročně, to není žádné překvápko. Akorát letos ta zima byla v pohodě, až na jednu 3 denní rýmu jsem byla zdravá, tak si to výběru teď. No ještě mám pár dní, tak to snad přejde.
continuity a uz jsi aspon doma? ja uz v praci, ale jeste jsem si vcera stihla doma strihnout brutalni migrenu. a kaslu furt:-/ tak se drzte at ty hory za neco stoji:-)
viktorka_od splavu jj doma, já už tam od úterý vůbec nedojela. Už tam stříhám metr, každému je ho někde, tak se nebudu exponovat zrovna já, nemocná ![]()
Ale stejně to moc nepomáhá. Šéfová říkala, že ma ve vedlejším týmu dva lidi na antibiotikách. ![]()
Zas tak blbě mi není, uvidím zítra.
continuity Mohučanka andulka01 drzim palce, hory cekaji, tenhle rok se nemuzu dockat :)
Tulipe i mě, ikdyž tuhle zimu ne poprvé, těším se zase jako malý dítě...takže všem co jedou přeju pevné zdraví
Tak jo, zítra jedeme na ty hory. Dcera v noci blila, naštěstí vím z čeho, ale jsme všichni protivní a unavení. Opět vynecháme plavání. Nechala jsem si opravit stříbrné náušnice a oni tu část, co se dává do ucha, pozlatili. Že prý je to pro alergika lepší
v půjčovně mi půjčili lyžáky a lyže pro dceru a když jsem přijela domů, zjistila jsem, že boty jsou o číslo větší, než bylo zamluveno, zato obě levé.
![]()
Mohučanka chudinko ![]()
to je strasne, jak jsme doma uz nekolik dni, tak jsem takova v pohode, dnes jsem nejak zabalila hadry a leky. dokonce se rysuje volny vecer s muzem. vsechno cajk, kdybych byla zdrava!
Stěžuju si na to, že v pondělí po příjezdu na hory onemocněla dcera, v úterý syn a ve čtvrtek já. Mimo tu celkem tři děti blinkaly , další čtyři kromě našich mělo postupně horečku. Prostě dovolená za všechny peníze.
Jako postupně se to uzdravuje, ale stejně ![]()
Mulen hm, jdu přibalit Enterol ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.