crazydaisy jo. ono je to velmi prijemne, o to nic, ale jen z tehle strany:-)
Stěžovací vlákno
continuity Jo taky tam zítra vyrážíme, taky mě to nepotěšilo. Ale my naštěstí máme apartmán...
viktorka_od splavu ja ji jako zadnou husu nevnimam. Ac neni moje "krevni skupina", mam ji za normalni, hodnou holku, hodne introvertni teda a z toha asi prameni ta nejistota. Spolu jim to uplne normalne funguje.
Ja teda takovy pratelstvi normalne pestuju a nevidim v tom zadnej problem ![]()
Lama_z_Lana Se jako boji, ze ji ho preberes tesne pred oltarem?![]()
Lama_z_Lana Mně by "kamarádka jako sestra" mého partnera teda taky k srdci nepřirostla.
razorblade Tak ja by som na svadbe nechcela niekoho, koho nemám rada, alebo u koho som rada, že ho nevidím :)
Lama_z_Lana no to je jasny, jak pisu je to prijemny, pro tebe urcite a pro nej rozhodne taky, jinak by to totiz nedelal. problem je na strane nevesty, lec zcela pochopitelny.
Pinot Noir jasny, ja to pro to muzu mit pochopeni ze vsech moznejch objektivnich i subjektivnich uhlu, ale i tak me to proste a jen uplne obycejne mrzi.
paktofonika to asi kazdej. Ale tu svatbu maj dva lidi. Co bys delala, kdyby ti nastavajici zakazal na svatbu poznat svoji nejmilejsi kamosku jen proto, ze on ji nemuze vystat? Ja jsem v tomhle pro kompromis. Pac kdyz jeden bude nesnasenlivej, tak deuhymu zakaze si pozvat vsechny jeho zname? Kdyz budes nesnaset parnerovu sestru nebo matku, taky by nemely prijit? :)
razorblade s partnerem si beres i jeho rodinu. ale "nejlepsi kamaradky, skoro jako sestry", to teda dik ale ne![]()
Potrefenáhusa ona ta vira v proste a cistoskvouci kamaradstvi mezi muzem a zenou je bohuzel jen nedostatek zkusenosti..
Lama_z_Lana ja bych na miste "husy" i teda tvym pouvazovala koho by si vlastne ten dotycny chtel opravdu vzit
No a koho si teda bere? Lamu?
Snad je prokristapána svéprávnej...
Proč by nemoh chlap kamarádit s tetinou, taky nechápu. A to teda nedostatkem zkušeností v mým věku fakt netrpím... nesmíš hned za vším a všude vidět chtíč a sex - to je vidět, na co furt myslíš! ![]()
Lama_z_Lana To chápu. Já bych ji zřejmě na svatbu i pozvala, kdyby o to stál. Ale nikdo by po mně nemohl chtít, abych ji měla ráda ;)
moonlight no vzali jsme to s mužem fatalisticky, děti na to neumírají a on stejně hodně cestuje a v práci se vyskytuje hlavně na letištích.
On spíš řeší, že mně pořád není uplne dobre, ale to je u nás štandard. Zajímavé je, že každý rok name ty jarnaky o týden posunuté a každý rok onemocněním přesně na ně. ![]()
Jako je divny kdybych si ted ja nebo sambo nasli nejakyho ,,sourozence,,, a zacali s nim chodit sami na pivo a na vychazky, ale prece si tahneme nejaky ty kamarady z detstvi a to je neco jinyho. Ja mam nejlepsiho kamose od 13 let, tomu mam rict ted ve triceti ,,cau, hele splasej se nam hormony, ja mam rodinu, takze radsi cus,,.
continuity Tak to je od něj hezké, že má péči, mýho muže coronavirus nebo jaksetopíše v Itálii vůbec nevzrušil. Mě tyhle ty dlouhodobě naplánovaný akce taky znervózňujou, přijde mi, jakoby ten blížicí se termín přitahoval všemožný komplikace. My zatím v pohodě teda, tak aspoň virus, že, a zítra zas nějaký vichr... No ale snad si to užijem navzdory všemu.
Ja bych asi nebyla rada kdyby mel muj muz nejlepsi kamaradku, jakoze sestra.
barbucha
to taky krom par jedincu, ktery zrejme zajima vyhradne svetovy mir, kazdej!:P
moonlight ma být hezky a je tam sníh, vichr jsem ještě neřešila, počítám s tím, že prelezeme Brenner a tam bude úplně jiné pocasi. Já jsem hlavně od pololetí prakticky zavřená doma a to mě taky to nebaví.
continuity Jo taky doufám, počasí tam radši moc nesleduju, prostě nějak bude, jestli má být hezky tím líp!
Tak Betty No jo,ale predstav si, ze by ta ,,sestra,, byla proste nejaka holka s kterou sedel v mestance v jedny lavici nebo sousedka, ta by casem taky mela nejakyho muze, bavili by se tak nejak vsichni spolu, tak to uz by casem asi nebylo tak divny. Hodne divny by bylo, kdyby s tou kamoskou vyrukoval ted no:-D. Musis se na totuhle divat z pohledu proste jeste mladejch lidi, ona ta pratelstvi stejne malokdy preziji ten pozdnejsi dospelej vek;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.