Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:32

bram Asi muzou, kdyz nemaji misto. Ja po cisari lezela den na JIP s fetackou, ktera blouznila a ve snech ji nekdo honil. Jenze jinde misto nebylo. Dite odmitla porodit, tvrdila doktorum, ze neni tehotna, utekla jim, hledala ji policie po cele Praze a pak ji museli udelalat sekci. Diteti odmitala dat jmeno. Bylo to strasne smutne.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:33

Zina At je ti brzy dobre a tohle nejak zvladni.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 19. února 2020 12:46

Zina Nezávidím. Drž se a ať jsi brzy propuštěna .

Offline Maureen
příspěvků moje polička 19. února 2020 12:51

Zina moc moc tě lituju a tlapkám,co to jdesamotná lumbálka by stačila a jeste tento bonus k tomudrž se a ať jsi brzy doma

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2020 15:32

Dneska v noci mě bylo špatně, potřebovala jsem na záchod a nechtěla jsem rušit muže a dítě, tak jsem se vypadala na wc do přízemí. Jenže jak jsem byla rozespalá, tak jsem v tom šeru nějak blbě spočítala schody nebo nohy a místo na poslední schod jsem stoupla do prázdna. Naštěstí jsem nespadla na břicho, ale nějak jsem dopadla na nohu, podvrkla si ji a sedla na ni. Jenže já mám malý klouby na chodidle všechny napadené revm. artritidou, takže mě bolí i normálně a sebemenší ťuknutí je hrozná bolest. No a jak jsem na tu nohu dopadla, tak jsem myslela že umřu, tak strašně snad nebolel ani porod. Navíc mě ten jeden kloub pořádně hodně bolí, nemůžu na něj došlápnout, tak přemýšlím jak poznám obraženinu od zlomeniny.

Rána jak prase samozřejmě vzbudila muže i dítě a jak se oba zároveň lekli, tak uspat dítě mi následně trvalo asi dvě hodiny a podle manželova převalování, on zabral po zhruba stejné době. Aby to nestačilo, tak má dneska důležitý meeting v práci, asi nejdůležitější za celý rok, tak je super, že se tam plouží jak zombie.

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 15:42

Sairon no to je prekerka, člověk se snaží a prd z toho.

o manžela se netrap, on to dá. Když tak si dá jedno kafe navíc. Taky jsem často i na důležitých schůzkách byla nevyspala, na výsledek to nemá zas takový vliv, ten adrenalin s tim  spojeny tu nevyspalost rozezene.

Kdyby tě to bolelo déle, asi bych někam zasla, ať se ti to nezhojí blbě.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:38

Sairon 

Tak tohle je hrozný, na RTG můžeš zapomenout, ale řekla bych, že sama doma to nepoznáš , aspoň že to břicho to neodneslo... Moc potlapkávám.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:40

Zina 

Tak tady je dneska soutěž o to, kdo to má horší, koukám. Potlapkávám, taky blbý.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:42

Sairon hele pokud by to.bolelo, normalne k doktorovi jdi. Jsi uz vic tehotna, RTG, zvlast nohy, by problem byt nemel:) 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:49

dynda proč by nemohla? pokud bude zlomenina nebo podezření na ni, udělaji ho, zvlášť teda nohy. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:55

Stezuju si na svou hlavu, ze jsem zapomnela nemcinu. :/ Na skole jsem mluvila vyborne a ted koktam a nemuzu si vzpomenout na slovicka. Potrebovala jsem zavolat nemeckemu lesnikovi a telefonatu predchazela priprava, kdy jsem si musela na papir vypsat slovicka, kterejma si nejsem jista. a nejde o zadny nemcinarsky speky, ale o jednoduche vyrazy typu "natacet", "skody" nebo "lesni zver" Ale na to, abych zacala chodit na konverzace, zase nemam moral...

Online barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 19. února 2020 16:56

Sairon 

Já bych mazala na ortopedii nebo na pohotovost, pokud to nepozná bez rentgenu tak žádnej problém, noha je od břicha daleko a navíc ti to můžou odstínit něčím.

Přece nechceš mít křivou hnátu, že ne? 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:00

continuity 

Protože těhotenství. Mně to teda odmítli, taky jsem měla problém s nohou.

EDIT Vtipný je, že když mi ho jako už netěhotné udělali, na nic se nepřišlo. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:05

barbucha když já už ji křivou mám, mám tam hallux (a zrovna v tom místě to bolí) ... Ale jo, když se to nezlepsi do zítřka,tak někam zajdu.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:19

dynda mně rentgenovali zuby, pochybuju, že s nohou by dělali štráchy

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:20

dynda

Dost lékařů  se lekne těhotné už mezi dvěrma, to je strašne, uznávám. 

mě odmítli napravit zablokované rebro na neurologii v spitale s porodnici, protože bych mohla v 40+2tt z toho porodit. Radši mi pichli tramal.

Dobrý ortoped nebo chirurg mnoho věcí pozná i bez rtg, ale pokud je to potřeba, rtg je možné udelat i v těhotenství a je to bezpečné. Jsou pacientky v ohrožení života, které musí na CT a nic se nestane. 

To je stejná logika, proč někteří zubaři nedají těhotné injekcií proti bolesti. Obsahuje adrenalin. Jenomže tou bolesti si mnohem víc adrenalinu vyloučí do tela ona sama. 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:21
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:22

Mutziputzi 

Mně nechtěla zubařka rentgenovat zuby ani při kojení, ale to koleno mi udělali a divili se proč by ne. Podle mě to někteří doktoři asi pořádně nevědí, jestli vadí nebo ne, a odmítnout je jistota.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:27

continuity 

Žebro teda taky dobrý. 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 19. února 2020 17:29

dynda s tím kojením jsem to teda už slyšela, ale to už nemá žádný racionální základ. To rtg záření se při běžném vyšetření v těle nijak neakumuluje. Problém jsou jiné procedury, ale pak to dítě nemůžeš ani pochovat a na těch pracovištích na to upozorňují, dokonce nechávají i podepisovat nějaké papíry.