Koukam, ze letos se ty hory nikomu moc nedari ![]()
U nas ve skolce vypukla epidemie nestovic, jarnaky budou za 14 dni, takze spoustu deti bude mit o zabavu postarano.
Koukam, ze letos se ty hory nikomu moc nedari ![]()
U nas ve skolce vypukla epidemie nestovic, jarnaky budou za 14 dni, takze spoustu deti bude mit o zabavu postarano.
continuity ja uz vozim celou lekarnicku. Letos mi teda chyběly kapky na kašel.
bram hory letos naprostá katastrofa. A to dcera byla od začátku roku jen čtyři dny ve školce. Angina, nestovice a teď tohle...![]()
Nastavajici meho nejlepsiho kamarada me nechce na svatbe - protoze me naprosto iracionalne nesnasi. Je mi to fakt lito, protoze je to jako by se mi zenil bracha...
Stěžuju si na to, že v pondělí po příjezdu na hory onemocněla dcera, v úterý syn a ve čtvrtek já. Mimo tu celkem tři děti blinkaly , další čtyři kromě našich mělo postupně horečku. Prostě dovolená za všechny peníze.
jaj, to je neprijemne. Jestli Te to pobavi, tak jsem zamlada jela s kamoskami na hory a hned druhy den me tam strasne rozbolela huba (vyklubal se z toho zanet) a treti den jsme tam vsechny dostaly nejakou virozu se zvracenim. Zachod byl spolecny na chodbe a nektera jsme nedobehla a mely poblitou cesticku az ke dverim pokoje. Rano jsme tam vysilene lezely na postelich a slysely, jak ostatni ubytovani komentuji tu spoust![]()
Lama_z_Lana A jak ses to dozvedela, ze te nesnasi? Jinak bych na to pekla, holky takhle casto nemaj radi ty kamaradky svych kluku, s tim proste nic nenadelas;-).
Lama_z_Lana Zažila jsem to taky, dokonce víckrát :-) Prostě žárlí, vůbec si to neber osobně.
Lama_z_Lana Že jí nepřijde, že se tim hrozně ponižuje, co?
Mutziputzi to nevim. Jako ona je mladinka, tak zpocatku jsem se ji nedivila, ze se v tom placa - ja se taky ve 20 dopoustela lecjaky hysterie. Ale ted po tech letech uz bych cekala aspon lehky vyklidneni ![]()
Lama_z_Lana tjo na tebe bych zarlila jako blazen![]()
Tak k těm horám... Jedeme kam? Do severní Itálie a tam si hned vedle pořídily nejvíc koronaviru v Evropě. Ještě je to velký hotel s bufetovym jídlem, kdyby to byl apartmán tak to neřeším. ![]()
Lama_z_Lana Ja kdyz uz bych na tebe zarlila, tak bych to skrejvala prede vsema teda, presne proto abych nebyla za trapku! Sla by jsi I za kmotru, aby bylo jasny, jak jsem nad veci!
Karja jako ja to nechapu, kdyz me ty holky poznaj tak zakonite zjistej, ze jsem neskodny sele ![]()
No proste me to mrzi, ja nerada tvorim nejaky pnuti a radsi se stahnu, no.
Lama_z_Lana tak ono v tohle pripade nejde jinak, je to její svatba. Ale z jeji strany je to fakt trapny, dela to tak napadne, ze se ji po strane vsichni musi posmivat, misto aby byla nad veci. Ze te to mrzi je jasny.
stes Tak nejen její svatba, žejo. Dle mého pokud jí pan ženich nepřitáhne řetěz hned na začátku, zadělává si na pěkný roky s důrou.
Gatita proboha!
Zase na to ale budete dlouho vzpomínat. Jako my na tyhle hory ![]()
Mutziputzi no jistě, na druhou stranu drobny ustupky musí byt. V tomhle pripade prdpokladam, ze se Lama nebude ucastnit něčeho kde neni vitana, byt jen ze strany jedny husy, ovsem husy takříkajíc hlavní.
Mutziputzi no jistě, na druhou stranu drobny ustupky musí byt. V tomhle pripade prdpokladam, ze se Lama nebude ucastnit něčeho kde neni vitana, byt jen ze strany jedny husy, ovsem husy takříkajíc hlavní.
Jakožto potrefená husa rikam, ze po jistých zkušenostech bych si na tyhlety jakože "segry" dala setsakra velkej pozor (nenadělá ale člověk stejně nic)
Potrefenáhusa ona ta vira v proste a cistoskvouci kamaradstvi mezi muzem a zenou je bohuzel jen nedostatek zkusenosti..
Lama_z_Lana ja bych na miste "husy" i teda tvym pouvazovala koho by si vlastne ten dotycny chtel opravdu vzit
viktorka_od splavu přesně to jsem chtěla napsat. Já jeden čas byla taky jako "ségra" a to jenom proto, že o nic víc jsem zájem neměla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.