Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline bram
4111 příspěvků moje polička 21. února 2020 15:57

Koukam, ze letos se ty hory nikomu moc nedari

U nas ve skolce vypukla epidemie nestovic, jarnaky budou za 14 dni, takze spoustu deti bude mit o zabavu postarano. 

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 21. února 2020 17:42

continuity ja uz vozim celou lekarnicku. Letos mi teda chyběly kapky na kašel.

bram hory letos naprostá katastrofa. A to dcera byla od začátku roku jen čtyři dny ve školce. Angina, nestovice a teď tohle...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. února 2020 08:28

Nastavajici meho nejlepsiho kamarada me nechce na svatbe - protoze me naprosto iracionalne nesnasi. Je mi to fakt lito, protoze je to jako by se mi zenil bracha...

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:07
Reakce na Mulen:

Stěžuju si na to, že v pondělí po příjezdu na hory onemocněla dcera, v úterý syn a ve čtvrtek já. Mimo tu celkem tři děti blinkaly , další čtyři kromě našich mělo postupně horečku. Prostě dovolená za všechny peníze.

Jako postupně se to uzdravuje, ale stejně

​jaj, to je neprijemne. Jestli Te to pobavi, tak jsem zamlada jela s kamoskami na hory a hned druhy den me tam strasne rozbolela huba (vyklubal se z toho zanet) a treti den jsme tam vsechny dostaly nejakou virozu se zvracenim. Zachod byl spolecny na chodbe a nektera jsme nedobehla a mely poblitou cesticku az ke dverim pokoje. Rano jsme tam vysilene lezely na postelich a slysely, jak ostatni ubytovani komentuji tu spoust

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:26

Lama_z_Lana A jak ses to dozvedela, ze te nesnasi? Jinak bych na to pekla, holky takhle casto nemaj radi ty kamaradky svych kluku, s tim proste nic nenadelas;-).

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:30

Lama_z_Lana Zažila jsem to taky, dokonce víckrát :-) Prostě žárlí, vůbec si to neber osobně. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:33

Garfie Karja jojo, ja vim ze je to jrnom nejaka forma zarlivosti (bezduvodny), ale tak jsem rikala, ze po tech 5 letech uz to nebude tak zhavy, no. Jen me zamrzelo to ultimatum, no.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:34

Lama_z_Lana Že jí nepřijde, že se tim hrozně ponižuje, co?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. února 2020 09:41

Mutziputzi to nevim. Jako ona je mladinka, tak zpocatku jsem se ji nedivila, ze se v tom placa - ja se taky ve 20 dopoustela  lecjaky hysterie. Ale ted po tech letech uz bych cekala aspon lehky vyklidneni

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 22. února 2020 10:01

Lama_z_Lana tjo na tebe bych zarlila jako blazen

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 22. února 2020 10:55

Tak k těm horám... Jedeme kam? Do severní Itálie a tam si hned vedle pořídily nejvíc koronaviru v Evropě. Ještě je to velký hotel s bufetovym jídlem, kdyby to byl apartmán tak to neřeším.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 22. února 2020 10:55

Lama_z_Lana Ja kdyz uz bych na tebe zarlila, tak bych to skrejvala prede vsema teda, presne proto abych nebyla za trapku! Sla by jsi I za kmotru, aby bylo jasny, jak jsem nad veci!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 22. února 2020 11:03

Karja jako ja to nechapu, kdyz me ty holky poznaj tak zakonite zjistej, ze jsem neskodny sele

No proste me to mrzi, ja nerada tvorim nejaky pnuti a radsi se stahnu, no. 

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 22. února 2020 11:16

Lama_z_Lana tak ono v tohle pripade nejde jinak, je to její svatba. Ale z jeji strany je to fakt trapny, dela to tak napadne, ze se ji po strane vsichni musi posmivat, misto aby byla nad veci. Ze te to mrzi je jasny. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. února 2020 11:21

stes Tak nejen její svatba, žejo. Dle mého pokud jí pan ženich nepřitáhne řetěz hned na začátku, zadělává si na pěkný roky s důrou.

Offline Mulen
5015 příspěvků moje polička 22. února 2020 11:24

Gatita proboha! Zase na to ale budete dlouho vzpomínat. Jako my na tyhle hory

Offline stes
9247 příspěvků moje polička 22. února 2020 11:47

Mutziputzi no jistě, na druhou stranu drobny ustupky musí byt. V tomhle pripade prdpokladam, ze se Lama nebude ucastnit něčeho kde neni vitana, byt jen ze strany jedny husy, ovsem husy takříkajíc hlavní. 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 22. února 2020 13:32
Reakce na stes:

Mutziputzi no jistě, na druhou stranu drobny ustupky musí byt. V tomhle pripade prdpokladam, ze se Lama nebude ucastnit něčeho kde neni vitana, byt jen ze strany jedny husy, ovsem husy takříkajíc hlavní. 

​Jakožto potrefená husa rikam, ze po jistých zkušenostech bych si na tyhlety jakože "segry" dala setsakra velkej pozor (nenadělá ale člověk stejně nic)

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 22. února 2020 13:37

Potrefenáhusa ona ta vira v proste a cistoskvouci kamaradstvi mezi muzem a zenou je bohuzel jen nedostatek zkusenosti..

Lama_z_Lana ja bych na miste "husy" i teda tvym pouvazovala koho by si vlastne ten dotycny chtel opravdu vzit

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. února 2020 13:41

viktorka_od splavu přesně to jsem chtěla napsat. Já jeden čas byla taky jako "ségra" a to jenom proto, že o nic víc jsem zájem neměla.