KonečněTady Zrovna dneska jsem si s klukem domlouvala sraz v débékáčku :)
Stěžovací vlákno
Prý se říká i Slinták, ale neznal to nikdo, koho jsem se ptala
Jó, říkalo se, my to doma známe.
ice i mě, to vůbec nevím, neznám, nematuju - ale je fakt, že zas tak často jsem tam nechodila, co tam...
stes jenže já tam právě chodila. Babička bydlela Za Zelenou liškou, takže jsem tam s mámou tak jednou týdně byla. ale jak řikám, asi jsem v tu dobu ještě neuměla číst, pak to byla ta Ikea a pak asi dali nápis nějakej normální.
No ale koukám, ze ollok proniknul i do wiki!!!
mě pobavil ten "brutalismus" :-)
Magráta proč? oficiální termín
Jsem na lumbálni punkci a na pokoji s agresivní pacientku, která vyšiluje a včera tu nějaký sestřičce dala pěstí. Tak je to s tím doporučeným klidem trochu složitý.
Zina šiš, tlapkám 2x! A držím palce ![]()
moora manželovi prarodiče používají wilsoňák i střed. takže jo, pár lidí asi bude :)
edit. kvůli nim jsem se to musela naučit, protože když jsme řekli hlavák nebo masaryčka, nevěděli.
Zina Tak to držím palce, ať je všechno ok a ty jsi brzo doma.
Zina šmarjá, no tak se drž!! To je radost...
Zina to je des, soukr. pokoje tam nejsou?
Zina drzim palce, at do dobre dopadne a brzo te pusti. ![]()
Zina držím palce, ať jsi co nejdřív pryč
Magráta je to oficiální, viz diskuse v design a architektura (a tohle je super příklad)
Tyjo Wilsoňák občas někdo jo, ale "Střed" teda v mejch kruzích neříká nikdo! Jak píše continuity , Masaryk se uchytí vždy a všude ![]()
Zina Tyjo, jak můžou takhle dát vědomě někoho k agresivní pacientce? Držím palce, ať jsi brzo doma a vše je ok.
Aranel jo to je dobrej příklad :-) díky
Zina držím palce ať je vše v pořádku
Zina Soucítím teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.