999 oooo jizni anglie. Tam se ze me ve 14 letech stal anglofil, jak to tam bylo pekny!
Stěžovací vlákno
Gatita Já to tam taky miluju :-).
Gellnerova moje matka se me prubezne pta, jestli jako vazne musime jet a co je tam tak uzasnyho k videni, ze se chceme trmacet na druhej konec sveta v tom svrabu. Kdyz jsem ji rekla, kolik v tom mame penez, tak na chvili sklapla, pak to doplnila na V tom svrabu za drahy penize
moje tchýně nám tuto otázku klade pravidelně snad od první cesty a to o koronaviru kdysi nebylo tucha
a ještě v poslední době přidala, že jezdíme do čím dál horších zemí
notna
a všichni by byli spokojení!
Kamarátka mala letieť do Švédska koncom apríla. Let jej zrušili.
A ja som napokon zostala doma. Trochu ľutujem, no vynahradila som si to dvoma neplánovanými, no o to lepšími akciami. Takže náplasť :)
Taky letim na Velikonoce, tak nam vsem budu drzet pesti!!! :-)
My mame letet pred Velikonocemi s detmi do Egypta, porad nas ukecavaly, ze by chtely do tepla i mimo letni prazdniny... no a ted je tam karantena pro turisty na lodi na Nilu...
Itálie ![]()
Jsou jenom pár týdnů před náma.
continuity koukla sem na idnes, myslíš tu karanténu, to je hustý no
Ounz jj, a to Italové dělali první karantény ve stavu, kdy měli prvních cca 80 nakažených. ( Pamatuji si to, protože na základě toho jsme se tam rozhodli zůstat, že když to berou takto od podlahy, tak to snad podchyti). A nepomohlo. ![]()
hlavně Němci už přiznávají , že mají podobná ohniska.
Jak jsem se doteď nebála, tak teď už úplně nevím.
continuity Taky mě, zcela laicky samozřejmě, napadlo, jestli tyhle restrikce maj vůbec smysl, kor když vidim ty blbečky co se vraceli velkym fofrem před půlnocí, aby nemuseli do karantény u nás.
continuity mne to taky trochu zaskocilo. Hlavne, kdyz vidim, jak se tady lidi na Fb P6 a skupine P6 predhaneji, kdo se vic neboji, doporuceni nechat deti tyden doma je prehnane, vzdyt na deti to nejde, vzdyt je to jen lehka chripka. Ja se nebojim, ale myslim, ze ta salamounska reseni nejsou uplne ideal.
Lamicka Praha 6 velmi chtěla ty školy zavřít. Akorát na to by potřebovali, aby magistrát vyhlásil nouzový stav. Psal to na FB starosta. A část škol ještě napsala, že se nic neděje a výuka pokračuje normálně.
Jinak se při čtení těch diskuzi cítím jak debil, sedím s dvěma zdravými dětma už týden doma a další mě čeká. Asi jsem panikar a hysterik.
continuity Podle mě se chováš zodpovědně. Kdyby se tak chovali všichni po návratu z rizikové oblasti, případně si cestování tam odpustili, byla by situace asi lepší.
Mutziputzi tak když se udělá ta karanténa území, pak vsichni budou moct maximálně do blízké samosky. Úplně si to nepředstavuji, že se půjdou z Milána rekreovat do hor. ![]()
continuity no tak uvidíme. Jinak toho blbečka, co se honem vracel před půlnocí, aby nemusel do karanteny, mám v bližším okolí
Já včera ráno jednoho potkala na ulici, hulákal tam na kohosi přes davy, že oni to stihli... :(. Mám pocit, že si tady lidi myslí, že se JIM konkrétně nemůže absolutně nic stát. Zodpovědnost žádná, vůči sobě, své rodině, okolí, nic.
Nedělala jsem žádné zásoby, ale snažím se vyhýbat davům, bohužel do práce jednu stanici vlakem jet musím, jinak chodím pěšky. V kanclu sedím sama, snažím se dodržovat hygienu, nakoupit musím, ale nezdržuju se v obchodech zbytečně. Snad si tím pomůžu, nevím. Nejsem v té úplně nejvíc ohrožené skupině, ale mladá už nejsem, i když zdravá doufám ano.
Přesto se přiznávám, že se začínám trochu obávat, jak se bude situace vyvíjet dál. I proto, že v rodině máme i starší lidi, než jsme my.
Ounz tihleti experti nás ještě budou všechny stát dost času i peněz a někoho bohužel i zdravi.
continuity ja vim, ze to tak je. Myslim, ze na radnici delaji hodne, ale maji male pravomoci. Navic to je doporuceni jen pro zakladky a skolky, gymply maji jineho zrizovatele, krouzku se to netyka vubec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.