Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Gatita
8624 příspěvků moje polička 07. března 2020 19:16

999 oooo jizni anglie. Tam se ze me ve 14 letech stal anglofil, jak to tam bylo pekny! 

Offline 999
19816 příspěvků moje polička 07. března 2020 19:23

Gatita Já to tam taky miluju :-).

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 07. března 2020 19:33
Reakce na Kokoska:

Gellnerova moje matka se me prubezne pta, jestli jako vazne musime jet a co je tam tak uzasnyho k videni, ze se chceme trmacet na druhej konec sveta v tom svrabu. Kdyz jsem ji rekla, kolik v tom mame penez, tak na chvili sklapla, pak to doplnila na V tom svrabu za drahy penize

​moje tchýně nám tuto otázku klade pravidelně snad od první cesty a to o koronaviru kdysi nebylo tucha a ještě v poslední době přidala, že jezdíme do čím dál horších zemí 

Online notna
9445 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:09

Kammila Kokoska Bychom si mohli vyměnit příbuzenstvo. My nejsme žádní vášniví cestovatelé a teď jezdíme po Evropě spíš kvůli dceři, abychom ji rozšířili obzory. A když jsme zrušili dovolenou v Itálii /ještě před nařízením karantény/, tak jsme si vyslechli milion řečí, ať jedeme.

Offline Kammila
771 příspěvků moje polička 07. března 2020 21:25

notna a všichni by byli spokojení!

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 07. března 2020 22:16

Kamarátka mala letieť do Švédska koncom apríla. Let jej zrušili. 

A ja som napokon zostala doma. Trochu ľutujem, no vynahradila som si to dvoma neplánovanými, no o to lepšími akciami. Takže náplasť :) 

Offline Garfie
28553 příspěvků moje polička 07. března 2020 22:44

Taky letim na Velikonoce, tak nam vsem budu drzet pesti!!! :-)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 07. března 2020 23:02

My mame letet pred Velikonocemi s detmi do Egypta, porad nas ukecavaly, ze by chtely do tepla i mimo letni prazdniny... no a ted je tam karantena pro turisty na lodi na Nilu... 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. března 2020 07:57

Itálie

Jsou jenom pár týdnů před náma. 

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 08. března 2020 08:34

continuity koukla sem na idnes, myslíš tu karanténu, to je hustý no

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. března 2020 08:47

Ounz jj, a to Italové dělali první karantény ve stavu, kdy měli prvních cca 80 nakažených. ( Pamatuji si to, protože na základě toho jsme se tam rozhodli zůstat, že když to berou takto od podlahy, tak to snad podchyti). A nepomohlo.

hlavně Němci už přiznávají , že mají podobná ohniska. 

Jak jsem se doteď nebála, tak teď už úplně nevím.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 08:57

continuity Taky mě, zcela laicky samozřejmě, napadlo, jestli tyhle restrikce maj vůbec smysl, kor když vidim ty blbečky co se vraceli velkym fofrem před půlnocí, aby nemuseli do karantény u nás. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:00

continuity mne to taky trochu zaskocilo. Hlavne, kdyz vidim, jak se tady lidi na Fb P6 a skupine P6 predhaneji, kdo se vic neboji, doporuceni nechat deti tyden doma je prehnane, vzdyt na deti to nejde, vzdyt je to jen lehka chripka. Ja se nebojim, ale myslim, ze ta salamounska reseni nejsou uplne ideal. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:13

Lamicka Praha 6 velmi chtěla ty školy zavřít. Akorát na to by potřebovali, aby magistrát vyhlásil nouzový stav. Psal to na FB starosta. A část škol ještě napsala, že se nic neděje a výuka pokračuje normálně. 

Jinak se při čtení těch diskuzi cítím jak debil, sedím s dvěma zdravými dětma už týden doma a další mě čeká. Asi jsem panikar a hysterik.

Online notna
9445 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:17

continuity Podle mě se chováš zodpovědně. Kdyby se tak chovali všichni po návratu z rizikové oblasti, případně si cestování tam odpustili, byla by situace asi lepší.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:20

Mutziputzi tak když se udělá ta karanténa území, pak vsichni budou moct maximálně do blízké samosky. Úplně si to nepředstavuji, že se půjdou z Milána rekreovat do hor.

Offline Ounz
20530 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:23

continuity no tak uvidíme. Jinak toho blbečka, co se honem vracel před půlnocí, aby nemusel do karanteny, mám v bližším okolí  

Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:29

Já včera ráno jednoho potkala na ulici, hulákal tam na kohosi přes davy, že oni to stihli... :(. Mám pocit, že si tady lidi myslí, že se JIM konkrétně nemůže absolutně nic stát. Zodpovědnost žádná, vůči sobě, své rodině, okolí, nic. 

Nedělala jsem žádné zásoby, ale snažím se vyhýbat davům, bohužel do práce jednu stanici vlakem jet musím, jinak chodím pěšky. V kanclu sedím sama, snažím se dodržovat hygienu, nakoupit musím, ale nezdržuju se v obchodech zbytečně. Snad si tím pomůžu, nevím. Nejsem v té úplně nejvíc ohrožené skupině, ale mladá už nejsem, i když zdravá doufám ano.

Přesto se přiznávám, že se začínám trochu obávat, jak se bude situace vyvíjet dál. I proto, že v rodině máme i starší lidi, než jsme my.

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:30

Ounz tihleti experti nás ještě budou všechny stát dost času i peněz a někoho bohužel i zdravi. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 08. března 2020 09:44

continuity ja vim, ze to tak je. Myslim, ze na radnici delaji hodne, ale maji male pravomoci. Navic to je doporuceni jen pro zakladky a skolky, gymply maji jineho zrizovatele, krouzku se to netyka vubec.