Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:28
Reakce na Emerald:

Garfie Ja prave resim, jestli to stornovat, coz bychom meli udelat uz tenhle tyden, abychom dostali zpatky aspon 50 procent, nebo vyckat. Treba pak zakazou cesty kamkoliv a uz nebude treba resit nic. Sejri me to hrozne prave kvuli detem, taky se moc tesi, ale teda nevim, jestli to za to stoji. Paradoxni je, ze ja tam vlastne ani moc nechtela, Egypt jsem si uz pred lety procestovala, tohle melo byt opravdu hlavne kvuli detem.

​Hele, ja 3 roky tvrdila, ze do Vietnamu a jine Asie uz nechci a nikdo me tam nedostane. Nechala jsem se ukecat v listopadu, v prosinci jsme platili zalohu, v lednu doplatek. Par dni na to vyjely zpravy s virem. Taky 100 tis. Zitra tam ze stejne cestovky odlita jina skupina, tak si rikam predvoj :)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:29
Reakce na Kokoska:

milacka a proc teda je i v tom Vietnamu, kde je momentalne kolem 30? V Kambodzi, indii apod. taky asi ood 20 nebude. Zas nejaka povera.

​No v tom Vietnamus e nové případy objevily jako dovoz (všechny ze stejného letu). Obecně mají země s teplejším klimatem méně případů, možná se to v teple hůř šíří (virus rychleji pochcípá)

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:32

Mutziputzi no dyt jo, ja to tak beru. Proste jak praví arabske prislovi, prijde, co ma prijit. Na Kos jsem jela treti den po zemetreseni, taky to lidi houfne odrikali. Prvni noc jsem spala s dokladama a kartou pod polstarem, kdyby se jako chtelo zas neco otrasat, jak varovali. Pak uz nam to ani neprislo. 

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:41

A666 to prave říkal Krcmery, že koronaviry obecně mají nad 20 stupňů problém, pochcipaji pak nad 25-27 stupňů,nejlépe na sluníčku. 

Taky ale třeba řekl, že by nezavrhoval úplně roušky. virus je dost malý, aby prosel, ale on se většinou věze na nějaké kapce, nebo buňce a ta už je velká příliš, aby tím otvorem prolezla. 100% to není, ale rozhodně to pomůže,kdyz není nic lepšího. Samotných viru je jenom malý zlomek z toho celého množství, navíc v tom stavu rychle hynou. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:41

Kokoska tak to je v pohodě, každej svýho štěstí strůjcem, člověk případně ohrozí/omezí leda sám sebe, ale muj vztek na ty blby co prchali zpátky před půlnoci je neutuchající

20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:46

A sere mě i opozice jak si na tom jede kampaň, teď poslouchám Stanjuru a co hůř mýho oblíbence Michálka a ať se jdou bodnout, bych taky uměla bejt chytrá.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:51

Mutziputzi 

Nejsou vyloženě mými oblíbenci, ale nemůžu nesouhlasit s tím, co říkají. Kampaň si jedou všichni, samozřejmě.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:52
Reakce na continuity:

A666 to prave říkal Krcmery, že koronaviry obecně mají nad 20 stupňů problém, pochcipaji pak nad 25-27 stupňů,nejlépe na sluníčku. 

Taky ale třeba řekl, že by nezavrhoval úplně roušky. virus je dost malý, aby prosel, ale on se většinou věze na nějaké kapce, nebo buňce a ta už je velká příliš, aby tím otvorem prolezla. 100% to není, ale rozhodně to pomůže,kdyz není nic lepšího. Samotných viru je jenom malý zlomek z toho celého množství, navíc v tom stavu rychle hynou. 

​Já s tím souhlasí, lepší než nic. Navíc v Asii to nošení roušek prostě pomáhá, nosí je všichni a hotovo.....

20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:55

domenica Jasně, Babiš v opozici by mluvil stejně

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:57

Mutziputzi jo, neco vocurat a prechytracit, to je dost rozsirena vlastnost. Co mi ma kdo co prikazovat, zejo. A kolik bude jeste tech, co se k pobytu v Italii nepriznaji, to bych docela rada vedela.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:59

Mutziputzi 

jo, nejspíš jo. 

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:00

A666 continuity no hura, argument proti kvileni moji mamy

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:09
Reakce na Mutziputzi:

ale muj vztek na ty blby co prchali zpátky před půlnoci je neutuchající

Jestli jsi toho dnešního Moravce viděla od začátku, tak Vondráček tam na začátku řekl, že být v pátek na horách v Itálii , taky by okamžitě vyrazil a snažil se dorazit do ČR před půlnocí.

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:10

Já si myslím, že ta antirouskova kampaň se nám ještě vymstí. Až to bude v nějaké karanténě opravdu potřeba, už nikoho k jejich nošení nepřesvědčí. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:13
Reakce na continuity:

Já si myslím, že ta antirouskova kampaň se nám ještě vymstí. Až to bude v nějaké karanténě opravdu potřeba, už nikoho k jejich nošení nepřesvědčí. 

​Jo, celý to navíc vyústilo v to, že respirátory FFP3 mají nasyslené často lidé doma a není jich dostatek pro zdravotníky

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:13

Já bych nemohla být hacker, mě ten dřívější navrat vůbec nenapadl jako řešení

Muž zas hned řekl, že se to stane. Až půjdeme na ten Pentagon, vezmu si ho sebou

20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:14

domenica Neviděla, jenom kus teď. Ale dyk jo, někdo je evidentně volí a ta "vychcanost" je prostě českej kolorit, Vondráček je vůbec případ.  Mě jenom irituje, že někdo furt péruje Babiše a Vojtěcha, to j laciný.

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:17

Mutziputzimě hlavne prijde laciny ho porád dokola perovat za doktorku z te laborky. 

Ja bych měla jinaci dotazy být na tom brífingu. 

20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:19

continuity To už jsem tady dneska někde ventilovala, že to bylo strašný, jak ze strany Babiše, nicméně ze strany tý "investigativky" snad ještě děsnější, urputná až na půdu a kvůli relativní pí*ovině.

Offline continuity
43126 příspěvků moje polička 08. března 2020 18:25

Mutziputzi ja už to dnes  cetla v dalších dvou komentářích a to jsem ještě vcera vlezla na Vojtěchův Twitter do diskuze.

Mně teda Babiš na těch tiskovinách přijde uplne silenej, vždyť to je jeho vláda, ne jeho podrizeny management. Kdyby se takto choval můj šéf a veřejne mě neustále umravnoval, beru nohy na ramena.