Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28556 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:05

Jiná Realita Je to mozny :-) zase lidi, co by to fakt meli jako svatost uz moc neznam...a vetsinou jsou to ti vydeseni, co by se asi bali i pri mensim problemu.

A666 Zrovna dneska jsem si rikala, ze pokud ma prijit nejaka opravdova epidemie i u nas, byla bych radeji v Japonsku. Protoze tam maji s katastrofami velke zkusenosti a lide jsou opravdu disciplinovani a zvykli se podrizovat autoritam.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:05

Garfie Ja prave resim, jestli to stornovat, coz bychom meli udelat uz tenhle tyden, abychom dostali zpatky aspon 50 procent, nebo vyckat. Treba pak zakazou cesty kamkoliv a uz nebude treba resit nic. Sejri me to hrozne prave kvuli detem, taky se moc tesi, ale teda nevim, jestli to za to stoji. Paradoxni je, ze ja tam vlastne ani moc nechtela, Egypt jsem si uz pred lety procestovala, tohle melo byt opravdu hlavne kvuli detem.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:06
Reakce na Jiná Realita:

A666 mně přijde zajímavý írán, který nevykazuje pro jistotu žádné těžké případy a navíc vykazuje nějak zázračně hodně vyléčených, ve srovnání s jinými postiženými zeměmi. 

​Tak ono i ty počty vyléčených v Itálii jsou obrovské, buď je to potvrzení, toho, že jim to tam fakt tak nějak bujelo dlouho a rozjetý vlak už nešel zastavit, ale ty nakaženés e jim povedlo dootestovat. Anebo mají mírnější kritéria, aby měli dostatek uzdravených a smrtnost nevypadala tak šíleně.

U Íránu jsou ve hře taky obě varianty. Počet lidí ve vážných stavu asi pro jsitotu vůbec neuvádí, s tím počtem mrtvých by musel být dost velký......

Offline Garfie
28556 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:07

Emerald To rozhodovani ti nezavidim. Prijde mi, ze si muzes hodit korunou a vyjde to nastejno.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:08
Reakce na Garfie:

Jiná Realita Je to mozny :-) zase lidi, co by to fakt meli jako svatost uz moc neznam...a vetsinou jsou to ti vydeseni, co by se asi bali i pri mensim problemu.

A666 Zrovna dneska jsem si rikala, ze pokud ma prijit nejaka opravdova epidemie i u nas, byla bych radeji v Japonsku. Protoze tam maji s katastrofami velke zkusenosti a lide jsou opravdu disciplinovani a zvykli se podrizovat autoritam.

​Jo, taky si říkám..... No, my jsme v Německu, pořád doufám, že to tu snad zvládnou lépe než Babiš a spol....... V sobotu sjem měla jet do ČR, zrušila jsem to s tím, že jednak se stejně nemůžu vyhrabat z obyčejné virozy už téměř 2 týdny. A děsila mě představa, že ti brouci pytlíci přijdou s nějakým šíleným řešením a já tam uvíznu........

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:10

Jiná Realita My vzdycky jezdili po vlastni ose a dost, tohle je poprve, co jsme se rozhodli jet se proste placnout jen tak k mori s veskerym servisem, a takhle to dopada

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:11

A666 Ja jsem v USA a v to, ze by to Trump a spol zvladli lepe nez Babis, vubec nedoufam

Ale minuly tyden se nas vicepresident za uspesne zvladnuti pandemie modlil, takze vlastne hura!!!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:12

A Fox News nas ujistila, ze nakaza se vyhne evangelickym krestanum

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:12

Garfie Taky si myslim, zkusim byt fatalistka, aby me to pak netrapilo.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:13

MP Marge 

Je to smutný, země s takovýma možnostma a oni mají snad větší probléms  testováím než ČR...... Jinak mám švagrovou s rodinou v Texasu, trumpa jim rozhodně nezávidím

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:14

MP Marge Tyjo, tak to ve Vatikanu se asi spatne modlili, protoze uz to dorazilo u k nim

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:15

Emerald Ono je to fakt prašť jako uhoď a těžko odhadnutelný. U nás lyžování v Itálii část rodiny ten minulý týden zrušila, protože se báli. A hádej co? Jsme z Děčína, takže nakonec se ukázalo, že byli celý ten týden asi v mnohem větším (relativním) nebezpečí, než my skoro na samotě vysoko v horách. A v karanténě jsme nakonec skončili všichni, protože společná domácnost. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:17

A666 To se ti vubec nedivim - on a jeho vlada, to je takovej cirkus, ze to uz radsi snad toho Babise

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:17

Emerald 

Jinak jestli máš strach nejvíc z toho uvíznutí v karanténě jinde, ta Ti řeknu to, co bratrovi když se chystal na to tenerife - kor pokud jedete s cestovkou, tak by Vás asi po pár dnech repatriovali. Ty češi, co byli v hotelu na tenerife v karanténě taky mohli odjet zpět...... I ti, co jsou teď v Itálii, se zět do vlasti vrátit můžou.......

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:18
Reakce na razorblade:

MP Marge Tyjo, tak to ve Vatikanu se asi spatne modlili, protoze uz to dorazilo u k nim

​Pozor, katolici jsou modlari a hrisnici, od tech to neplati!!! Jediny spravny krestan je prece americky bily protestant - to nevis!? 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:20

Mutziputzi Me asi nejvic desi ta pripadna karantena. Taky uvidim, jak se na to budou tvarit v praci, musime pri kazdem vypisovani dovolenky psat i kam jedeme. A nadrizeny pak posoudi, jestli mu to stoji za pripadne riziko, ze by zamestnanec zustal na HO. 

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:24

A666 ale myslim, ze tu jednu pani na Kanarech, ktera tam byla jeste pred tou rodinou a mohla prijit do styku s nakazenym, tam nechali. Jeste si rikam, ze by sam Egypt mohl prerusit letecke spojeni s Evropou, protoze ji vyhodnoti jak rizikovou destinaci

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:25

milacka a proc teda je i v tom Vietnamu, kde je momentalne kolem 30? V Kambodzi, indii apod. taky asi ood 20 nebude. Zas nejaka povera.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:27

Kokoska Ja som napísala názor virológa, tak to vravel.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. března 2020 17:28

Emerald Emerald Já bych počkala, jestli zakážou tam jezdit nebo kamkoli jezdit, vrátí ti peníze a pokud ne, holt si střihnete maximálně pár dní karanténu tam, riziko, že se nakazíte je stejný jak teď tady podle mě, přijde mi to míň riskantní a minimálně společensky míň nezodpovědný než ta zmíněná Itálie..já úplně kvetu z těch co se šupšup  vrátili, aby náhodou neskončili na 2 tejdny s 60% platu a ještě se hecujou jak jsou skvělý že na to vyzráli.