Sweet Potato MP Meri mne zaujalo, ze v nějakým tom článku psali, ze po ty dezinfekci se musí nábytek ještě umejt mejdlovou vodou, tak jsem
si představila, jak někdo umejva těch 30 židliček v každý třídě...![]()
Sweet Potato MP Meri mne zaujalo, ze v nějakým tom článku psali, ze po ty dezinfekci se musí nábytek ještě umejt mejdlovou vodou, tak jsem
si představila, jak někdo umejva těch 30 židliček v každý třídě...![]()
Potrefenáhusa To jsme nečetla.
Ale zrovna jsem četla asi dost fundovaný text, že mýdlo viry fakt účinně likviduje a proč.
Měla jsem jet s rodičema lyžovat do Rakouska a jsem doma. Rodiče se taky rozhodli cca 10 hodin před odjezdem. Ale když vidím tu Itálii, asi je to tak lepší, hlavně by si tu dovolenou totiž vůbec neužili.
Tak jsem v zoufalství zkoušela volat 112 ( píšou na stránkách hygieny). Takže dokud nemám horečky a nedusim se,mám zkoušet hygienu, oni sami žádné lepší číslo na ně nemají a taky se tam nemůžou dovolat.![]()
Chlapek na lince byl každopádně velice milý. Na seznamu pry jsou lidi ještě že včerejška, kterým se zatím nikdo neozval ani kvůli odběru.
Já vím, že hygienická stanice je přetížená, ale nemohl by tento stát pro křízové situace narychlo někde v call centru najmout pár telefonu, které umí alespoň fronty hovoru?. Existují i cloudova řešení, je to rychlé ![]()
continuity Tohle je hrozný. Ta celá dvě čísla, to je směšný. A zrovna pražská HS bude asi taky hrozně přetížená.
Potrefenáhusa podle me to nikdo podruhé nemyl takto poctivě, to je zas jenom vyplasenost,aby to náhodou nepozabijelo i vyšší živočichy.
Sweet Potato Já bych klidně někam i dojela, máme auto, nikoho neohrozime. A bude to možná i rychlejší, než kdyz tady bude projíždět sanitka. Ale není kam.
A muž musí zítra do práce, já bych měla ve stredu taky. A co bude, když budu i po ukončení inkubační doby furt pokaslavat? ( To může být u mě i měsíc). Nemůžu byt doma měsíc pro ochranu veřejného zdraví jenom tak.
A to se ještě nic neděje. Co budeme dělat až bude těch případů 500?
continuity Strašný.
continuity A musis volat na prazskou hygienu? Nebo bys mohla zkusit nejake mensi mesto?
Garfie ja na diagnózy po telefónu neverím. Potrebovala bych ten test a to musí být asi v Praze?
Co je horší, lidí jako my budou jenom po Praze minimálně desítky.
continuity A začnou přibývat ti, co sice nikde nebyli, ale nebude jim dobře.
Někam mimo Prahu se asi dovoláš snáz, jenže ti asi nepomůžou. Ale za pokus nic nedáš.
kdo to tady před nějakou dobou psal, že karanténa je v podstatě pohoda, člověk si pracuje z domu a děcka koukají na netflix?
nějak si s ohledem na současný stav věcí a zkušenosti lidí výš neumím představit, jak by ta plošná karanténa vypadala u nás. informace nula, pomoc nula, rady nula, každý odpovědný orgán jiný názor.
continuity No testy dělají i v Ostravě a ode dneška i v Brně, teoreticky předpokládám, že vzít stěry ti může kterýkoli doktor a prostě ten vzorek odešle? Na tvém místě, jestli je to takhle urgentní bych prostě zkusila zavolat jinam, svému doktorovi minimálně. Nebo zkusila menší město a vysvětlila situaci.
si představila, jak někdo umejva těch 30 židliček v každý třídě...
Omyva se to pro jistotu kvuli atopikum a astmatikum.
Tak v nasi tride je 0 zaku, uz jsme dostali emailem ucivo k procvicovani.
Dopoledne jsme byli na prochazce. Nikde nikdo, az jsem se lekla, ze je vyhlasen zakaz vychazeni a ja to nevim.
Garfie no to právě pravé ne, může to indikovat jenom epidemiolog nebo hygienik a soukromá laborka je jenom ta ostravská. Tam, omlouvám se, kvůli testu z Prahy fakt nepojedu. Všude píšou, že ke svému doktorovi ne.
Nam celkem nic není, kdyby nebyla korona, valíme normálně do práce.
Dopadne to tak, že se normálně zaradíme do bežného života. My jsme jenom příklad, existují další lidi, co mají úplně stejný problém.
continuity Soukro laborky jsi zkousela? Jim to uz zatrhli uplne?
Jiná Realita narazis asi na me. Ja jsem ale rozhodne nepsala nic takoveho, co ty pises vyse, kdyztak si ten prispevek vyhledej. Max. jsem se vyjadrila za nas, ze bychom pripadnou karantenu proste akceptovali a zvladli. Ale asi chces byt hlavne vtipna.
btw v polovině preventivní karantény jsme a nestěžuju si.
Edit. jinak souhlasim, ze zmatek ohledne uradu a instituci to je
Tulipe myslela jsem to zcela bez podtextu. dokonce si ani nepamatuju, kdo to napsal. facinuje mě, že ty sis asi ten příspěvěk někde i vyhrabala, abys našla přesné znění. já to tedy dělat rozhodně nebudu.
continuity Aha, tak to je naprd. No obávám se, že ti stejně řeknou, že asi můžeš do práce?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.