Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:23

Fakirkadik,musim zakoupit. 

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 16. března 2020 19:35
Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 16. března 2020 20:12
Reakce na RoSa:

​a na co tu Alpu používáš? namožený svaly?

​Zatiaľ na nič. Pôvodne som chcela len kuknúť, koľko % je to alkohol a ako som prechádzala internetové lekárne, tak všade hlásilo, že vypredaná. Ale tak aspoň som zistila, že 60%, na dezinfekciu povrchov sa odporúča 70%, tak aj tak budeme musieť do lekárne.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 16. března 2020 20:53

Kanadsky premier oznamil zakaz cestovani ze zahranici, zustavaji otevreny 4 letiste v zemi, aby mohly prijmout lidi co jsou na cestach (kolegyne znama pred 3 dny odletela do Mexika, nechapu jako) a je v tom par vyjimek, jako rodinni prislusnici apod. Provincni vlada zakazala akce nad 50 lidi. Zatim zavrely nektery rec centra (bazen, fitko, sauny, kurty pohromade atd). 

V praci jsme zavreli office pro verejnost a zrusili vsechny meetingy, pripadne je prehodili na telekomunikaci. HOme office je mozna, zatim chodim do prace. Oba trajekty z Washingtonu vesele jezdi, vidim na ne primo z okna, grrrr. 

Konec kanadskyho update. Oba rodice mam v Olomouci tak to me desi teda trochu. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 20:58

Hm, tak jsem prave docetla email od tatinka, ve kterem me informoval, ze u jeho blizkeho kamarada, ktery bydli v podstate pres ulici a s tatinkem se vida skoro denne, se oficialne potvrdil Corona virus

Ne ze by me to zase tak prekvapilo - ten pan porad nekam cestuje kvuli praci, a nejcasteji do Ciny.

Ale mam tedy trochu starost. Tatinek mel jit zitra na posledni kolo chemoterapie, coz ted vubec nevi, jestli probehne. A ja si jeste nedavno rikala, ze si o nej nemusim delat zase tolik starosti, neb se drzi prevazne doma a jeho nejblizsim spolecnikem je kocour; davy nevyhledava. A ted tohle! 

Kdyby ten virus chytil, tak by to asi nebylo moc dobre, co? Je mu pres sedmdesat, ale hlavne nemam zadne iluze o jeho soucasne imunite...

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:04

MP Marge No tatínek by měl někam zavolat (1212 třeba) vysvětlit situaci a nechat si vysvetlit postup, když byl v kontaktu s nakazenou osobou, tak třeba by ho mohli rychle otestovat a případně zavézt do nemocnice. Já bych teda neváhala a zjistila u odborníků co nejvíc.

jinak samozřejmě drzim palce

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:06

V Illinois to, myslim, probiha podobne jako v CR, akorat neni vyhlasena oficialni karantena. Ale jsou zavrene skoly, restaurace, verejne knihovny, ba i nektere urady; obcanum se doporucuje, aby se drzeli doma a nikam nechodili, pokud to neni fakt nutne. Coz by treba mne vubec nevadilo, neb my se s psikem a sambem doma snasime dobre, pokud mame Netflix a co cist! Ale zrovna ja na HO jit nemuzu, jelikoz ve me pred mesicem (konecne) bouchly saze, dala jsem vypoved v praci, verejne se na socialnich mediich zrekla americkeho feminismu, a momentalne pracuju jako odborna vychovatelka v domove pro mladistve delikventy za min penez, ale s laskou Coz ovsem znamena, ze do prace musim!!! No, vybrala jsem si tu nejlepsi dobu na to menit praci, jen co je pravda

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:06
Reakce na Samantha:

MP Marge No tatínek by měl někam zavolat (1212 třeba) vysvětlit situaci a nechat si vysvetlit postup, když byl v kontaktu s nakazenou osobou, tak třeba by ho mohli rychle otestovat a případně zavézt do nemocnice. Já bych teda neváhala a zjistila u odborníků co nejvíc.

jinak samozřejmě drzim palce

​Diky, ja mu to hned napisu!!!

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:10

MP Marge no ale jses spokojena, tak super

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:12

MP Marge ty jo, to seš hustá A jaké máš na těch sociálních sítích na to zřeknutí se reakce?

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:13

MP Marge tyo to zní jako z pera betty macdonald

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:17
Reakce na SunEclipse:

MP Marge ty jo, to seš hustá A jaké máš na těch sociálních sítích na to zřeknutí se reakce?

​Celkem neutralni, ale to je tim, ze jsem za posledni rok fakt dukladne promazala pratele, hlavne na FB, protoze ja tam toho o sobe docela dost sdilim, a na nejaka dramata vyvolana jedinci, kteri nesnesou jiny nazor/uhel pohledu, nemam naladu. Takze ti, kdo zbyli, jsou pomerne tolerantni

Ale chystam se o sve zkusenosti s feministickou organizaci napsat sziravy clanek na blog, ktery je verejny, tak se mozna jeste nejake bourlive reakce dockam

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:19

MP Marge tyo to zní jako z pera betty macdonald

​Che che, ted jeste kdyby mi za to, co vyjde z meho pera taky nekdo zaplatil tak jako ji

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:19

MP Marge dáte sem potom odkaz? ten článek bych si ráda přečetla :)

Offline Mags
180 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:21

slniecko Alpa Lesana má 70 % 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:23
Reakce na stes:

MP Marge no ale jses spokojena, tak super

​Hele, spokojena jsem, ale s temi penezi to budu muset nejak poresit, protoze ja jsem sice z tech trapnych slunickaru a pozeru, pro ktere je radost z prace dulezitejsi nez prachy, ale zase nejsem tak uplne Mother Theresa, ze jo! Navic, a to jsem se dozvedela az pote, co jsem zacala, muj soucasny zamestnavatel nenabizi v podstate zadne benefity, ktere by ten mizernej plat trochu vyvazily, jako jsem to mela, kdyz jsem delala vychovatelku pred magisterskym. Tak nevim. 

Kluci jsou ale skveli

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:25
Reakce na Bowle:

MP Marge dáte sem potom odkaz? ten článek bych si ráda přečetla :)

​Radsi kdyztak do soukrome zpravy, ale klidne!

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:26

MP Marge to byste byla hodná, děkuju!

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:28

Bowle Napred se ale musim poradit s pravnikem, aby me byvaly zamestnavatel jeste nezazaloval - tady v USA to je hned! 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 16. března 2020 21:29

Prave jsem tatinkovi poslala prisny email, ze damy na Parfumanii rikaji, ze ma volat 1212, tak jsem zvedava na dalsi zpravy..