Stěžovací vlákno
Tak pry dnes po obede se u tatinka stavila doktorka, ktera vypadala jako kosmonaut, a odebrala vzorek! Chemoterapie byla odlozena na pristi tyden.
MP Marge teda to je skvělý, moc držím palce!
MP Marge tak hlas update. A pak hod ten odkaz, blog me zajima.
My mame od zitrka home office na 14 dni minimalne, ted rozhodlo vedeni.
0zero7 Prosim te, vzdyt ty blog uz znas ![]()
MP Marge n ja myslim dej echo az to tam bude, plus link neskodi, kdovikde to mam, ze ehm....
Nicmene fitko a sauna nehrozi, takze doma, no nazdar, to bude neco, nesnasim cvicit doma, asi zacnu prispivat do cviciciho domo vlakna
0zero7 já už se ke cvičení doma přemlouvám 3. den...a furt nic ![]()
0zero7 Jaky cviceni, nekecej, ze v Kanade ve volnem case nesijete rousky, jak my v CR?:-D
MP Marge n ja myslim dej echo az to tam bude, plus link neskodi, kdovikde to mam, ze ehm....
Nicmene fitko a sauna nehrozi, takze doma, no nazdar, to bude neco, nesnasim cvicit doma, asi zacnu prispivat do cviciciho domo vlakna
Tady je fitko porad otevreny ![]()
Rikam si, ze bych zitra rano sla. Rano tam nikdy nebyva moc lidi, rozestupy jsou fakt velky, a porad se tam dezinfikuje, tak mi nepripada, ze bych se tim vydavala v nejake velke nebezpeci...
Co myslite?
MP Marge teda to je skvělý, moc držím palce!
Diky, taky jsem mela radost, ze je o tatinka postarano ![]()
MP Marge Myslím, že ne.
MP Marge zrovna fitko mi přijde jako ultra blbost. Jdi se ven zaběhat ![]()
continuity MP Margednes mela Nikol Stibrova na Instastories bezkonkurencni navod na domaci behani![]()
stes chvílemi si myslím, že nejvíc by pomohl úplný zákaz vycházení pro důchodce. Jsou nejvíc ohrožení, nejvíc na to serou.
Mládež, která se stejně bezcilne poflakuje po sídlišti jim roznosi jídlo a léky, zbytek se nějak po anglicku promori a bude klid.
Radši nejdu psát, co vyvádí tchýně, protože mi některé radikálnější diskutérky zařídí BAN
muž úplně roste. Včera jsem ji nabízela, že ji hodim domu lososa a klidně i větší nákup. A hádej co? Ji nic nechybí a do samosky si dojde).
Jenže oni taky potřebujou pohyb, když se přestanou hýbat tak poměrně dost rychle odchází....... takže můj 92-letý děda si stále denně chodí pro noviny a chleba, nevím, jestli by bylo víc nebo míň rizikový ho zavřít na dva týdny nebo měsíc doma ![]()
711990 lol
ale vypadá dobře, osoba.
A666 přesně, tátovi je 93, chodí špatně, ale denně vezme trekové hůlky a aspoň kousek ujde. Když nemůže, tak mu hrozně otékají nohy, pochodování doma po místnosti to moc nenahradí.
Já jsem už to psala jinde, já jim vlastně i rozumím.
Ale když to vezmu jako fakta:
dáváme příšernou ťafku ekonomice, všichni se tady omezujeme, už se v ČR propouští, abychom ochránili ty nejzranitelnější, co jsou právě ti starší lidi. A oni se mi tady pod okny vesele druzí a furt couraji sem a tam, zatímco já se dohadují s dětma, kterým nehrozí prakticky nic, že nemůžou na hřiště.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.