MP Marge jakou imunitu naberes v samosce?
Zadnou, ale ja to pochopila tak, ze jde o tu prochazku, a ne samosku...
MP Marge jakou imunitu naberes v samosce?
Zadnou, ale ja to pochopila tak, ze jde o tu prochazku, a ne samosku...
MP Marge no jo no mě to doma taky nebaví, ale tak teď je to buď tohle nebo nic... běhat ven nechodím :-)
Poslala jsem dceři svou fotku s rouškou a napsala mi, že vypadám jak vietnamska nehtařka z Tesca.
Mohučanka cha, ja zkusim, nebo mi jebne, se nehejbat
MP Marge zatim fitko otevreny, ale konzultovala jsem s trenerem a rikal ze na to dneska pecem, ze se uvidi podle situace, muzu se vypravit i jindy behem dne mozna, uvidime
Karja rousky ne jeste, ale to prijde mam dojem, videla jsem nejakej navod z rukavu u tricka.
Jiná Realita to je zaujimave, nas na malomeste odhadom 80percent ludi, co som dnes na prechadzke so synom stretla, malo rusku. Som rada, ze sa ludia snazia byt v tomto zodpovedni.
To me presne napadlo taky. Ja myslim, ze kdyz si clovek poradne myje ruce a vyhyba se davum, a tim i riziku, ze na nej v tom davu nekdo nekontrolovane prskne, tak snad projit se venku a zakoupit si neco v obchode by melo byt OK?
Akorát že jsem ještě neviděla důchodce s rouškou/alternativou. Zakoupit si něco v obchodě může, ale ne tam na rohlíky rozprašovat svoje bacily a viry, na ty neni nikdo zvědavej. Senioři jsou snad nejbezohlednější skupina.
Mimochodem, hodlalas v tom fitku cvičit s respirátorem?
barbucha Tak daleko jsem v planovani cesty do fitka vubec nedosla
Jen me prekvapilo, ze je otevrene, kdyz knihovna a pozor, dokonce i kostely, jsou zavrene! Tak me napadlo, ze bych treba mohla, ale Jina Realita me presvedcila tou klimatizaci.
U nás jsou zavřený i fitka. Ta klimatizace je blbá, a navíc tam - logicky - každej funí víc než obvykle...
barbucha To muzu potvrdit, ja rozhodne funim!!!
Ale tak my jsme tady v pohode, ze jo, protoze prezident prohlasil, ze ma virus zcela pod kontrolou, a jeste se za nas modli!
Za nás se modlí prezidentův mluvčí, to má taky nějakou váhu!
barbucha Tak to uz jsem uplne klidna ![]()
MP Marge Tipuju, ze kkostely zavreli kvuli tomu prusvihu v Chattanooga
Mam tam kamaradku, nastesti neni verici, ale peklo to je strasny.
Solathis To asi ne, kostely zaviraji, aby se predeslo pripadnemu sireni nakazy ![]()
MP Marge No vsak. V Chattanooze to chytil knez a nez se na to prislo oficiroficiroval dve svatby, jeden pohreb a minimalne pet bohobohosluzeb, z toho u dvou vydaval i svate pprijimani. Podle prvnich odhadu v patek bylo moznych ohrozenych/nakazenych pres 1000.
Solathis Jezis, no jo, mas pravdu, ja kdyz jsi zminila Chattanoogu, tak jsem myslela to strileni tam ![]()
Já taky - a proto chodím v práci bez roušky! Resp. děkuji svému zaměstnavateli, že díky Ovčáčkovi nepropadl panice
Teda abych byla spravedlivá, někteří doktůrci je mají... a kupodivu i náš kaplan (jsem ho viděla!) což pokládám za kapku kontraproduktivní anžto víra tvá atd. atd. ![]()
Na druhou stranu, máme velmi dobře vyřešenou (nedostatkovou) dezinfekci. Na sedadla v čekárnách se přilíply cedule "Nesedat!", a cajk!
barbucha
mate dobry opatreni v praci!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.